Nesh Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 (edited) 11 minutes ago, bradilko said: meni to kao da i druge zavijem u crno a ne pratim statistike nego pomalo. al dobro, staviću ponešto. Ja, na primer, igram rekreativno, sitne uloge, vece kvote i ove HTZ tikete (dva hokeja ili bezblola fiks & over ili slicne radosti) za pokrice. Kad bih znao koji ce tiket da prodje, ja bih odigrao za sve pare i okacio. Al ne znam. A i kad okacim, nikako da prodje. Edited October 20, 2018 by Nesh Link to comment
Miljenko Posted October 20, 2018 Author Share Posted October 20, 2018 (edited) Liverpul postaje prevara na nivou Celzija od pre par sezona, dobro je sto ih odigrah slabije. Nece im pomoci ni ovo protiv Sitija; primice negde gol na kraju meca. PSV udje u 6+, steta za sedmi, posto su kidisali do kraja. Edited October 20, 2018 by Miljenko Link to comment
pbg12345 Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 igrao sam indijana bruklin manje poena (214,5), posle 20 minuta je 55:56 trojke zbirno sutiraju 19/30 Link to comment
John Coltrane Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Epski raspad pocev od Rome, preko Valensije, do Linca zakljucno sa Moldeom. Jedino je BVB usao. Sa druge strane dosta toga je doslo realno Barsa, Siti, PSV, Ajax, PSG, pa i Lil koji je bio 2.10 kod Dizona, pa Bajern. Jedino Real i Juve omanuli. Link to comment
Timmy Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 16 hours ago, bradilko said: igram bezveze, po 1 euro mi je uplata a pregledam tikete najčešće kad se skupe posle par dana. a danas sam igrao indijanu ph1; filadelfiju takođe; ingrama više od 15 poena; liverpul 2&3+; isto to ajax; barselona gg 3+; gran kanariju ph1i malo prepisao nhl od @miljenka. trebala bi i zvezda da dođe ph1 (igokea otpustila amerikance) i hvala svima na čestitkama Ti si samo naleteo, a najmanje se na tebe odnosi.. Ne zameri. Link to comment
Miljenko Posted October 21, 2018 Author Share Posted October 21, 2018 (edited) Fudbal 3/4, NBA 1/2, PSV i Barsa dodjose po 6+. Fudbal je dosao ok. Prodjose sva tri jaca tiketa, Liverpool obara jedan iz slabije grupe. Kombo kao da je uklet, ne dolazi plus u Denveru, nakon sto su uspeli da daju manje od 40 poena, u zavrsnom periodu. NBA dabl prolazi lagano; bilo me je strah da odigram jace na 230.5. Tja, kombo nece pa nece, stalno padaju najsigurnije stvari. Uzeh nesto na kraju, no moglo je mnogo bolje (makar kombo tiket, ako ne svi potencijalni 7+ izlazi, koji su bili blizu). Smanjih uplatu danas. Fudbal Nacional Potosi-Real Potosi 3+ Atlanta-Chicago 3+ Minnesota-LA Galaxy 3+ Kvote, 1.72, 1.80. Iz Bolivije imamo Potosi derbi, dok Je MLS blizu playoffa, uz idealan sudar timova kojima trebaju i ne trebaju bodovi. Oba tiketa su u jacoj grupi. Prateci tiket, Hertha w1, Fiorentina w1, Inter w1, Nice 2+, Feyenoord 3+, Fortuna Sittard 2+, Anderlecht 2+, Cruzeiro w1, Copenhagen w2, Valerenga 2+, Kongsvinger 3+, Sporting Cristal w1, Rangers 2+, Basel 3+, LA FC 3+. Kvota 32.66. Hokej Krefeld-Mannheim 5+ Kvota 1.35. Najverovatniji par iz Nemacke za danas. 5+ trend, Krefeld 7/10, Mannheim 7/10. Jaca grupa. Siri tiket, Chicago 5+, Graz 5+, Ringerike 5+, Storhamar 5+, Kosice 5+, Bremerhaven 5+. Kvota 5.41. NBA Denver-Golden State >224.5 Kvota 1.60. Ako od neke ekipe ne ocekujem minuse to je Denver (sve ispod 225 poena po utakmici, nevezano ko je protivnik je iznenadjenje). Dobro je sto sam nocas zadremao tokom prvog poluvremena, inace bih se zestoko iznervirao do kraja. Kombo tiket. NFL Chicago-New England >48.5 San Francisco-LA Rams X2 Kvote, 1.90, 1.23. Prvo sam hteo odigrati New England u fiksu, no njihova odbrana nije previse pouzdana do sada. Chicago neocekivano (bar za mene) konkurentan. Ramsi laka pobeda u najavi, ako ima tako necega kod NFL meceva. Oba para su u slabijoj grupi. Propratni tiket, LA Chargers >45.5, Jacksonville 1X, Tampa >49.5, New Orleans >49.5, Washington >41.5, Kansas 1X, Philadelphia 1X. Kvota 33.88. Edited October 21, 2018 by Miljenko Link to comment
John Coltrane Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Bravo Bradilko na pododjenom @Timmy Ja sam vec javno priznao da sam sujeveran, a potvrda je dosla vise puta kada sam okacio tiket pre pocetka. Uostalom ja ganjam nekih 15-20 klubova "favorita" i podizem uplate posle dobitnih kola, nisam izmislio toplu vodu. Evo ga 1 za danas i slobodno odigrajte nesto od ovoga kontra-imacete naplatu. Kopenhagen, AIK, Rozenborg, BMG, Fiorentina malo agresivnije, kvota 16.95. Propustam Fey, Betis, a OM mi deluje ipak kako X. Nica jeste uzasna ali ni Garsijini puleni ne blistaju u gostima. Link to comment
pbg12345 Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 klipersi hjuston 1 i vise poena (225,5), zajedno i odvojeno hjuston ima dosta povredjenih igraca, igraju sa 8,9 igraca, sinoc su igrali utakmicu. sa hardenom i karmelom u ekipi u ovoj fazi sezone to se svodi na zevanje u odbrani i pripaljivanje trojki preko ruke u pocetnoj fazi napada klipersi losiji od njih, ali daleko zainteresovaniji boban je dobro otvorio sezonu, tako da ce verovatno igrati dosta, a kad je on na parketu, kosevi su zagarntovani na obe strane denver -gsw 1 i vise poena (230,5), zajedno i odvojeno i jedni i drugi igraju brzu kosarku, sa mnogo suteva po utakmici. gsw takodje usao sa dosta rezervi u sezonu. denveru je ovo napokon ta sezona kad moraju u po, motivisaniji + domaci teren i dobra forma (pre svega najboljeg igraca) trebalo bi biti dovoljno za pobedu klivlend - atlanta h1 (-9,5), klivlend je los, ali atlanta je krs. imaju malo iole upotrebljivih igraca, a veceras im verovatno ne igra jedan od dva najbolja uzgred cu probati i 1&vise (230,5) oklahoma - sakramento vise ( 212,5) sakramento je slabo sta u stanju da brani, takodje igraju brzo, sa mnogo suteva, malo ce njihovih utakmica ove sezone ici ispod 220 poena iz zajebancije cu probati i 2 i 2&vise. los je sakrameno, ali na momente pokazuje znake zivota, nekog moraju i pobediti, a oklahoma sa pocetka sezone, bez vestbruka deluje kao solidan kandidat za tako nesto cibona cedevita dh1 (11,5) cedevita je bolja, ali su prilicno lose otvorili sezonu, gradski derbi, stvar prestiza, verujem da ce cibona gristi i da nece dozvoliti da se ode na "stoka razliku" mozda probam i keca u nekom sistemu buducnost - fmp dh2 (-17,5) dobice buducnost, ali sumnjam sa vise od 10-15 razlike sve ovo ide na 3,4 tiketa u sisteme mozda negde ubacim i poene igraca ako se pojavi sta zanimljivo inace ako nekom znaci, velike razlike u domacim kladionicama na aba utakmice vidim da polako izjednacavaju takodje, maxbet i mozzart umeju za poene igraca (za nba primetio nekoliko puta, nisam obracao paznju na druga takmicenja) dati i po 2, 3 poena razlike Link to comment
Cash Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Bravo pbg lepa analiza. Fudbal: Fiorentina 1,Herta w1,Everton w1, Paok x2,Olympijakos 2,Parma daje gol,Atalanta w2,Lecce1x,Lugano-St.gallen 3+, Basel 1,Sion-Grashopers tim2 daje gol,Gl.Rangers 2,Feyenord 1,Fortuna-De graafschap 3+, Heracles w1,Trelleborgs-Sirius x2. Ukupna kvota 182,64 Link to comment
Nesh Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 (edited) OK. Ja napisem ovde kad imam nesto sto mislim da je zanimljivo, dal je to neki X, prekid neke serije (recimo, treba juriti pobedu Rangersa ovih dana, sigurno ce doci jednom - nocas kvota 2.60), Markez kad je po dobroj kvoti (nije bilo moto-trka nocas u ponudi Maxbeta ), Zelja pre par dana (Jeste li prepisali? ), Hamilton koji krece iz drugog reda po odlicnoj kvoti 6.00 pre nekoliko trka... Ne kacim svoje olimpijske tikete i ostale ludosti, mislim da sam vec sam objasnio zasto. Volim da vidim dobitne tikete i svoje i tudje, ja nisam nikakav profesionalni kladionicar, meni je to zanimacija, rekreacija... Ovde svasta pisemo, kukamo, jinksujemo, prizivamo, navijamo...n, n+1... kacimo tikete, ovo je forum, tema Kladza, dakle, nagadjam sve vezano za kladjenje, nije simpozijum profesionalnih kladionicara. Valjda? Neko okaci neku utakmicu unapred i napise kako ce odigrati maltene sve moguce kombinacije golova koje nudi priredjivac igara (GG prvo, drugo, trece, oba GG, GG, domacin 2+ prvo, 3+ prvo, 4+, ukupno golova 5+, 6+, 7+...itd), super, mozda je to vrhunac forumske kladinicarske korisnosti i sustina topika, svaka cast, daj boze da sve prodje, neko kaci predloge sa malim kvotama, ja to ne igram, ima ko igra, super, daj boze da prodje...itd, itd... Nisam ovde da se svadjam, odredjujem drugima sta ce da pisu ili uredjujem topik, tu sam zanimacije radi. Evo, mislim da nije lepo obavljati probavne radnje nad tudjim tiketima, ali dobro, nekom je to mozda super i misli da doprinosi temi, nek cveta hiljadu cvetova, Da skratim, ako toliko smeta, necu vise kaciti dobitne tikete. Edited October 21, 2018 by Nesh Link to comment
Nesh Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 A 1 hour ago, pbg12345 said: klipersi hjuston 1 i vise poena (225,5), zajedno i odvojeno hjuston ima dosta povredjenih igraca, igraju sa 8,9 igraca, sinoc su igrali utakmicu. sa hardenom i karmelom u ekipi u ovoj fazi sezone to se svodi na zevanje u odbrani i pripaljivanje trojki preko ruke u pocetnoj fazi napada klipersi losiji od njih, ali daleko zainteresovaniji boban je dobro otvorio sezonu, tako da ce verovatno igrati dosta, a kad je on na parketu, kosevi su zagarntovani na obe strane denver -gsw 1 i vise poena (230,5), zajedno i odvojeno i jedni i drugi igraju brzu kosarku, sa mnogo suteva po utakmici. gsw takodje usao sa dosta rezervi u sezonu. denveru je ovo napokon ta sezona kad moraju u po, motivisaniji + domaci teren i dobra forma (pre svega najboljeg igraca) trebalo bi biti dovoljno za pobedu klivlend - atlanta h1 (-9,5), klivlend je los, ali atlanta je krs. imaju malo iole upotrebljivih igraca, a veceras im verovatno ne igra jedan od dva najbolja uzgred cu probati i 1&vise (230,5) Super post. Ovo prepisujem, Clevelend uzimam 1& over. U Maxbetu 40.19. Link to comment
Timmy Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 @pbg12345 gde su najbolje kvote za te tvoje igre? Link to comment
John Coltrane Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Evo vec prvi par obara, AIK. Link to comment
189- Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 samo da napomenem za denver da barton nece igrati zbog povrede. Link to comment
Recommended Posts