Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Danasnji izbor:Plzen 1Dinamo 2Steaua 1Bate Borisov 1Sheriff 1Na golove, Plzen 4+ Dinamo NG Steaua NG.Tenis dolazi kilavo, pa bi sve osim nekog zanimacija tiketa, bilo bacanje para.

Edited by Miljenko

Martić uzima set @2,35Dabl @2,26Malisse Bate BorisovDabl @2,09MartinPlzen

Dabl @2,43HanescuMalisseMartić uzima set @2,35Dabl @2,26MalisseBate BorisovDabl @2,09MartinPlzen
1/4 = -1,65Hvala Petri što mi dan nije totalna katastrofa.

Miljenko odvalio :Hail:Za svaku pohvalu je i stavljanje svih™ promasaja na jedan tiket.

• Author

To sa promasajima se i meni svidja. :lolol:U Areni je NG na Dinamo bilo 1.95. To sam morao probati.

• Author

Nisam uspeo nista specijalno da izmudrujem:Helsinki 3+Elfsborg 3+Partizan bk2Helsinki 1Elfsborg 1Ova 2 para na golove odigrao spojeno 6+ i 7+.Probah Legia 2 i Celtic 2, no to mi je prilicno sumnjivo, pa ide za oprezniji ulog.Egzibicioni tiket sa prijateljskim tekmama, sinoc Tottenham prodao.

Dabl @1,77LarrsonPartizanDabl @2,48Lopez F. 1Lopez G. uzima set

Edited by radar

Estrella uzima set @2,00Janowicz 1&G- @2,21Dabl @1,91 @2,55Sijsling 10+ prvi setGiraldo 10+ prvi set

• Author

Prodje onaj najmanje bitan. Partizan na stranu, ali Helsinki 0-0 je bas cudan rezultat. I da nisam igrao fiks, docekali bi me golovi.Tja, videcemo sutra sta ce biti. Ja licno ne volim, kada ima gomila utakmica, tesko je odabrati. :D

Edited by Miljenko

Dabl @1,77LarrsonPartizanDabl @2,48Lopez F. 1Lopez G. uzima setEstrella uzima set @2,00Janowicz 1&G- @2,21Dabl @1,91 @2,55Sijsling 10+ prvi setGiraldo 10+ prvi set
1/5=-2,52

Ja Bogami juče lepo prošao. Dubl Berlocq+Monako a posle uživo uplatio da Federer gubi prvi set na 3,5 kvotu ( čim sam video par bekhenda koji idu po pola metra u aut znao sam da bi moglo da dođe )Za danas mi je apsolutni hit dvojka na Tursunova @2,25. Moje kognitivne sposobnosti nisu u stanju da dokuče razlog za ovako visoku kvotu.

Paire @2.25Tursunov @2,25Lopez F. @2.25Tipsa 2-0 @1.80Haas 2-0 @1.85Послато са ALCATEL ONE TOUCH 5035D користећи Тапаток 2

• Author

Teniski juce pao na Gulbisa. Smanjio sam uplatu, posto vidim da lose dolazi(bar ovo sto ja igram).Danasnji izbor:Utrecht 2Rubin 2Trabzon 1Rosenborg 1Slask 1Rijeka 1Standard 2Utrecht i Trabzon spojeno na golove. Jedan siri sa fiksevima, odnosno golovima.Nisam ocekivao ovoliko iznenadjenja u kvalifikacijama, prethodna 2 dana. Helsinki mi je i dalje neverovatan.

Edited by Miljenko

Rubin 2Botev 2Karabah 1Linfild tm2 1+Zalgiris HPB 133.3I jedan singl na Minsk protiv Lokomotive iz Zagreba. Dvoumio sam se da li njih da singliram ili cetu Gurbana Gurbanova ali sam se ipak odlucio za Beloruse.

• Author

Tjah. Fiks ponovo kilavo. Utrecht gubi od tima iz Luksemburga. :isuse:Prosao samo jedan dabl na golove.Danas MLB nastavlja, tu cu valjda produziti dobar trend . :whistle:

Edited by Miljenko