Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Preskočio zenit ozracili me pre dve  nedelje kad su ih razbucali. 

Stavio na +3 golovi partizan i na atalantu. 

Miljenko jel imaš neki sajt koji pratiš za kladjenje? Tipovanje I slično? 

Posted

Na kraju smanjio sve uplate. Tor samo dom 3+ i 4+, Atalanta prvo dom 1 i 2+  na bas sitno i Partizan GG3+, GG4+, 5+, 6+ i GG GG. 

Posted (edited)

Pratim statistiku za MLB i NHL, na oficijelnim sajtovima, odnosno na covers.com, gde imas i najave meceva i detaljnu  MLB statistiku.

Evropski hokej pogledam statisticki na betexploreru. Posto igram samo 5+, dovoljno je za pracenje trenda.

Fudbal igram na top timove obicno, pa tu eventualno pogledam da li neko izostaje. Imam jedan sajt sa najavama za lige poput Holandije 2, MLS, Chile.

Fudbal, MLB i hokej najvise i gledam, pa i to pomaze formiranju utiska.

Edited by Miljenko
Posted

Ostavljao si meni ovde jos neke dobre sajtove za najavu i analizu.

Posted

Ostavljao sam za fudbal pomenuti sajt sa najavama i to dosta dobrim.

Posted

Nece me fudbal; MLB ok za sada. 

Videcemo sutra. Mozda i pogodim neki fudbal, Bayern, dva MLS meca, Holandija 2, tu ce valjda biti golova.

Posted

Treba mi gol u beogradu za lepu kintu, al' nema 'leba

Posted

Nema moj ti Renne I ja sam ga prizeljkivao a vidim i Timmy... Smotani su do zla boga

Posted

Fudbal 0/1, MLB 3/3. Rutinski pad u fudbalskom delu, dva promasaja na 2+ tiketu sa 3 para, su poprilicno neverovatna stvar. MLB uz dosta srece u Denveru. Preokret Colorada na 2 auta , u devetom iningu. Philadelphia i Cubsi bez problema. Korektan dan.

Malo jaca uplata danas.

Fudbal 

Bayern-Hoffenheim 3+

LA Galaxy-Los Angeles FC 3+

Ajax II-Dordrecht 2+

Almere-Roda 2+

Orlando-Atlanta 2+

Kvote, 1.33, 1.40, 1.34.

Danas samo ziher stvari. Ne bih izdvajao bilo sta od odigranog, posto sve lici na lagani prolaz.

Sve tri stvari su na kombo tiketu.

MLB

Miami-Atlanta 2 (Straily-Foltynewicz)

Baltimore-NY Yankees 2 (Cobb-Sabathia)

Kvote, 1.47, 1.57.

Straily je 4-6, 4.60 ERA, 1.41 WHIP, na nivou sezone. Protiv Bravesa, 4-3, 5.00 ERA, na 9 startova (ove sezone, 2-1, 4.02 ERA, na 3 starta). Foltynewicz u dosadasnjem delu sezone, 10-7, 2.72 ERA, 1.15 WHIP. Foltynewicz, 5-1, 3.31 ERA, na 10 nastupa protiv Marlinsa. Tri starta unazad, Straily 0-1, 5.62 ERA, 1.44 WHIP; Fotynewicz, 2-0, 0.87 ERA, 0.97 WHIP. Straily na Marlins Parku, 2-1, 4.94 ERA, 1.35 WHIP; Foltynewicz na strani, 6-5. 2.82 ERA, 1.22 WHIP. Vece, Straily, 4-4, 4.60 ERA, 1.40 WHIP; Foltynewicz, 7-5, 2.76 ERA, 1.12 WHIP. Odnos pobeda i poraza, Miami 3-7, Atlanta 6-4. Sezonska serija, 13-3 za Atlantu; tekuca, 1-0 za goste.

Cobb je 4-15, 5.09 ERA, 1.43 WHIP, u za ceo tim Oriolesa, sezoni za zaborav. Protiv Yankeesa, 7-4, 2.90 ERA. Sabathia, 7-4, 3.32 ERA, 1.28 WHIP, u tekucoj godini. Protiv Oriolesa, 19-11, 3.70 ERA.  Forma, Cobb, 1-1, 1.57 ERA, 0.91 WHIP; Sabathia, 1-0, 1.84 ERA, 1.23 WHIP. Cobb na Camden Yards, 0-7, 5.03 ERA, 1.43 WHIP; Sabathia kao gost, 2-3, 4.42 ERA, 1.40 WHIP. Vecernji termin, Cobb, 2-6, 4.50 ERA, 1.39 WHIP; Sabathia, 5-2, 3.31 ERA, 1.26 WHIP. Ucinak ekipa, Baltimore 2-8, NY Yankees 6-4. Sezonska serija, 6-6.

Prvi par je u jacoj grupi.

Prateci tiket, Philadelphia H2(+1.5), Oakland H2(+1.5), Houston H2(+1.5), LA Dodgers 1, Cleveland 2. Kvota 4.62.

Posted (edited)

Fudbal 2/3, MLB 1/2. Bayern tesno prolazi; 2+ tiket rutinski (tu je vec bilo mesta za siru igru, Ajax II i PSV II); LA derbi je zato razocarao skroz, 1-1 u 51. minutu i nista do kraja. MLB me je podjednako iznervirao. Yankees se nekako vratise, no Atlanta nije dala bukvalno nista nista, na bitnijem mecu veceri. Ako me nesto nervira, to su porazi od ovih timova koji igraju rekreativno, pa jos kada ti nastupa najbolji starter. Sa ovakvim zicerima, sve ispod 4/5 (nevezano za kombinaciju) je neuspeh.

Nesto jace danas, mada je moral malo poljuljan ovim neprolazenjem kombo tiketa.

Fudbal

Liverpool-Brighton 3+

Wolves-Man City 2+

Juventus-Lazio 2+

Valladolid-Barcelona 2+

PSG-Angers 3+

Napoli-Milan 2+

Colo Colo-U. de Chile 3+

Arsenal-West Ham 3+

San Jose-Sport Boys 3+

Kvote, 1.42, 1.43, 1.55, 1.72, 2.20.

Liverpool, City, Barsa, Juve, Napoli, PSG, standardne stvari. Sada cu vecinu ovih favorita, pratiti sa 2+ na gostovanjima. Cileanski Superclasico je na programu danas u 17:00, a to je nesto sto se ne propusta. Za kraj Arsenal i San Jose, kao svojevrsna wild card varijanta.

Prve tri stvari su na kombo tiketu.

Prateci tiket, Leeds 3+, Peterborough 2+, Luton 2+, MK Dons 2+, Dag&Red 3+, Fylde 2+, Forfar 2+, Arbrouth 2+, Peterhead 3+, Albion 3+. Kvota 25.49.

MLB

Kansas-Cleveland 2 (Fillmyer-Kluber)

Kvota 1.30.

Fillmyer je 1-1, 4.57 ERA, 1.46 WHIP, ukupno. Ima samo 3 ininga protiv Indiansa, bez primljenog poena. Kluber je 16-6, 2.74 ERA, 0.95 WHIP, do sada. Protiv Royalsa, 11-6, 2.90 ERA, na 22 starta. Forma, Fillmyer, 1-0, 6.00 ERA, 1.53 WHIP; Kluber, 2-0, 3.54 ERA, 1.18 WHIP. Fillmyer kod kuce, 1-1, 2.77 ERA, 1.23 WHIP; Kluber na strani, 8-3, 3.35 ERA, 1.01 WHIP. Vece, Fillmyer, 1-0, 3.18 ERA, 1.24 WHIP; Kluber, 8-6, 3.34 ERA, 1.07 WHIP. Ucinak timova, Kansas 3-7, Cleveland 6-4. Sezonska serija, 7-3 za Cleveland; tekuca, 1-0 za Kansas.

Jaca grupa.

Propratni tiket, Chicago Cubs 1, Oakland 2, Atlanta 2, Houston 2, LA Dodgers 1. Kvota 6.66.

Edited by Miljenko
Posted

Ajax sacekati sa ligom dok se ne plasiraju u CL. 

Posted (edited)

Meni je za fiks svejedno, ali neka odigraju bar 2-2.:D

Edited by Miljenko
Posted
8 minutes ago, Timmy said:

Ajax sacekati sa ligom dok se ne plasiraju u CL. 

Ovaj Emmen je nikakav, no ipak sam odustao. Krece trpanje od sledeceg kola.

Posted

Nakrcas ovolike pare u tim i igras 0-0 poluvreme, protiv jbnog Vulverhemptona. Moze valjda neki mec da prodje bez nerviranja (da stikliram na poluvremenu, pa predjem na gledanje sledeceg).:dry:

Posted
1 hour ago, zverka said:

Nadam se da ce danas zasrati: Siti, Juventus, Ajaks, Barselona pa i Arsenal ako treba iako ih imam na sporednom. Mora nesto da se da i kladionicama, nekih mina mora da bude, ne mogu svi glavni favoriti da realno dodju.

Nedelja je dan kad favoriti kiksaju