Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Tja, morace i Liverpul na 2+, u gostima. Evropski fudbal bas postaje taktizerski smor, kao sto Timmy voli da kaze.:yawn2:

Posted

Deportivo Capiata dom golovi, 2+, u oba, 3+ i 4+. Kvote ogromne 2.6, 4.2, 6.9 i 20.

Posted

Petak-nedelja period ima dosta lepih parova; 2-3 MLS derbija, na primer; Colo Colo-U. de Chile, The Strongest-Bolivar, Liverpool-Brighton, PSG i AZ kod kuce.

Zato utorak-cetvrtak sve sami wild card mecevi. Bar necu imati razlog da se zalecem sa uplatom.

Posted

Brzo Capiata do 2 gola za glavni tiket. Onda sam na sitnije branio da ne pada treci po 2.4. Sl se nadam da ce ga dati. 

Posted

Fudbal 1/2, MLB 0/2. Fudbal onako. Jedini tiket koji je prosao, dolazi na misice, desetak minuta pre kraja Trebao sam samo Holandjane, no imao sam srece). Palace igra previse tvrdo za moj ukus, Liverpool nije koristio sanse. Srece nije bilo u MLB delu. Milwaukee je regularan pad, falila su 3 poena (nije mi jasno kako su se ovoliko mucili protiv startera koji je skroz van forme); U Bostonu se under drzao do zadnjeg auta, a onda Red Soxi poentiraju i naravno gube, taman da obore minus. Cele sezone se desavaju te gluposti sa poenima u devetom iningu/produzecima. Ocekujem da naredne godine dolazi bukvalno sve, nakon ovoliko nagomilanog baksuzluka.

Mozda je i bolje sto su bili ovakvi kilavi rezultati, pred CL i EL kvalifikacije; taman da se ustekam malo do petka i Bayerna.

Fudbal

Benfica-PAOK 2+

Zvezda-Salzburg 2+

Swansea-Leeds 2+

Charlton-Peterborough 2+

Kvota 2.67.

Malo CL, malo Engleza; nista sigurno sve u svemu. Dusu dalo za ovako neko sire kombinovanje.

Prateci tiket, Derby 2+, QPR 2+, Portsmouth 2+, Oxford 2+, Plymouth 2+, Luton 2+, Northampton 2+, Cheltenham 2+, MK Dons 2+, Swindon 2+. Kvota 12.93.

MLB

Miami-NY Yankees 2 (Lopez-Tanaka)

Detroit-Chicago Cubs 2 (Zimmermann-Hendricks)

Kvota 2.10.

I ovo nije neka ziher kombinacija, kada se pogleda forma startera jacih timova, no Cubs i Yankees jure playoff, pa mislim da vredi probati.

Posted

I dali ga u 94om. Samo da me sto duze nerviraju. 

Danas u 14h, azijski kup, Home United protiv nekih totalno levih. A kvote na dom golovi odlicni, 2+ velikih 2.1, 3+ po 4.75 i 4+ koje ne mora da dodje je 13.

U Meridianu nije bilo dom u oba, ostali ni nemaji ovo u ponudi. 

Posted
On 20.8.2018. at 11:00, Godfrey said:

Ubedljiva Sevilja

Danas

Crystal Palace - Liverpool, Crystal Palace AH +1.0,+1.5 @2,04

Pad u 94'....mehhh

Danas

Zvezda - Salcburg, Salcburg over 1.5 @2,37

Posted

Jel Salzburg toliko jak pa da bude favorit i na marakani? U sezoni imaju 18:1 na 7 tekmi sto deluje impozantno, al opet.. Pitanje je koliko ce i jedni i drugi da igraju otvoreno tj zatvoreno

Posted

Čini mi se da je market bio otvoren sa skoro jednakim kvotama...ali brzo je pala na Salcburg

Ne bih  računao na prednost domaćeg terena, sve i da je pun stadion. Ne verujem da će Salcburg ući u utakmicu razmišljajući o revanšu, previše puta im se to obilo o glavu..zapravo, svaki put (Dinamo Zagreb dva puta, Hapoel, RIjeka, Malme)

Posted

Bice to 1 ruzna utakmica. Moguce je da Zvezda pobedi 1:0 ili eventualno remi 1:1

Posted

Ja imam potpuno drugačije viđenje ove utakmice, mislim da je razlika poprilična.

Domaćoj ekipi dosta stvari ne odgovara u ovom duelu.

Posted

Fudbal 0/1, MLB 0/1. Ocekivan ucinak. Ustedeh pare time sto sam odigrao samo dva tiketa.Cubsi borise MLB tiket, dok Yankees jedva prodjose. Jedino mi je krivo za prateci fudbalski tiket i 10+ kvotu, gde je falio jedan gol.

Danas standardna uplata, vreme je za malo bolje rezultate.

Fudbal

Ajax-Dynamo Kyiv 2+

Young Boys-Dinamo Zagreb 2+

New York City-New York RB 3+

Kvote, 1.66, 1.52.

Oba para iz CL, deluju prilicno verovatno za 2+. Tu je i derbi New Yorka, koji redovno pratim.

MLB

Miami-NY Yankees 2 (Richards-Lynn)

Colorado-San Diego 1 (Gray-Nix)

Kvote, 1.52, 1.40.

Richards je 3-7, 4.28 ERA, 1.44 WHIP, na nivou sezone. Protiv Yankeesa, 1-0, 2.61 ERA. Lynn, 8-8, 4.68 ERA, 1.56 WHIP. Protiv Marlinsa, 4-1, 3.75 ERA, na 8 nastupa. Forma, Richards, 0-2, 5.40 ERA, 1.60 WHIP; Lynn, 1-0, 3.31 ERA, 1.22 WHIP. Richards na Marlins Parku, 2-3, 3.27 ERA, 1.16 WHIP; Lynn na gostovanjima, 3-6, 6.24 ERA, 1.61 WHIP. Vece, Richards, 1-4, 4.60 ERA, 1.40 WHIP; Lynn, 6-4, 4.23 ERA, 1.52 WHIP. Ucinak timova, Miami 3-7, NY Yankees 7-3. Sezonska serija 3-1 za Yankeese; tekuca, 1-0 za goste. AL wild card trka ima "jednog konja vise" od ocekivanog, te Yankees moraju odrzati nivo forme.

Gray je 9-7, 4.76 ERA, 1.29 WHIP, u dosadasnjem delu sezone. Protiv Padresa, 6-3, 2.65 ERA, na 13 startova. Nix ce imati treci MLB start; prvi je bio idealan (6 ininga, bez primljenog poena, protiv Philliesa), dok protiv Arizone nije izasao iz prvog ininga (5 primljenih poena). Gray na Coors Fieldu, 5-3, 4.73 ERA, 1.33 WHIP. Nocni termin, Gray, 8-4, 4.10 ERA, 1.21 WHIP. Forma timova, Colorado 8-2, San Diego 3-7. Sezonska serija, 7-6 za Colorado; tekuca 1-0 za San Diego. Colorado se i dalje tesno bori, kako za prvo mesto u diviziji, tako i za wild card mesto. Novi poraz od prezaljenih Padresa im sigurno ne bi legao.

Prateci tiket, Oakland 1, Arizona 1, Houston H2(+1.5), Milwaukee 1, Chicago Cubs H2(+1.5). Kvota 5.45.

Posted

Ajax večeras puni Dinamo. Ili prestaju da se druze sa mnom. Pa nek vide sta im je činiti :fantom: