Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Fudbal 1/3, MLB 1/1. Vi sto igrate fiks na fudbalu, verovatno ste bili zadovoljni rezultatima, no golovi nisu dosli kako treba. Bayern i Leverkusen su izveli kompletne postave i dobili po 1-0. Lever je prevara sam po sebi, no ima tu dobrih igraca; Bayern je vec sokantna stvar, sve osim 7-8 komada je prilicno neverovatno. Barsa se namucila i jedva usla u 3+ (mogli su i oni jedan lep 7+ na startu, a ne ovakav kilav mec; batalih gledanje na poluvremenu). Ajax samo 1-0, uz gomilu promasaja. 2+ kombinacija je zato dosla rutinski. Moracu da preskacem timove koji se bore za CL, bar dok se ne zavrse kvalifikacije. MLB uredno, dva meca koja nisu donela nikakvu dilemu.

Ocekivao sam vise od vikenda. U petak Anderlecht, juce jos gore. Cini se da sistem sa 3 tiketa koji daju kombo, ne daje rezultate. Vraticu se na stari 4 u 1 (ciljam tri prolaza, za manji plus, pa ako uleti sve, jos bolje).

Fudbal

Feyenoord-Excelsior 3+

Real Madrid-Getafe 3+

Man City-Huddersfield 3+

Emmen-AZ Alkmaar 2+

Kvote, 1.47, 1.46, 1.58.

Bez mnogo mantanja danas. Nakon revije promasaja protiv Trencina, ocekujem da Feyenoord natrpa danasnjeg protivnika. Real i dalje ima dovoljno ofanzivnog potencijala, te su i oni tu. City je mrljavo otvorio sezonu, pa se nadam da ce konacno namaci tri gola protiv slabog Huddersfielda. Tu je i AZ koji gostuje, zato i 2+.

Prateci tiket, Man Utd w2, Heidenheim w2, Leipzig P/K2, Dusseldorf 3+, Bielefeld 3+, Sevilla 2+, Marseille w2, Club Brugge 2+, Genk w1, Porto P/K2, Galatasaray 2+, Austria Vienna 2+, Bolivar 2+, Internacional P/K1, Cruzeiro w1, Brondby 2+, Flora 2+, Rosenborg w2, Zenit w1, Atlanta 2+, Washington 2+. Plzen w2, U. Catolica w1, Rangers 2+. Kvota 42.28.

MLB

San Diego-Arizona 2 (Kennedy-Greinke)

Kvota 1.45.

Kennedy ce danas imati treci nastup na MLB nivou. Do sada se nije proslavio, 0-2, 11.00, 2.33 WHIP. To pomalo cudi, nakon fenomenalne sezone na AAA nivou, 10-0, 2.72 ERA, na 16 startova. Greinke, 12-8, 3.00 ERA, 1.05 WHIP. Protiv Padresa, 11-2, 2.10 ERA, na 21 startu. Forma, 0-3, 3.26 ERA, 1.03 WHIP. Gostovanja, 7-5, 3.70 ERA, 1.13 WHIP. Dnevni mecevi, 4-3, 2.77 ERA, 1.07 WHIP. Ekipni trend, San Diego 4-6, Arizona 5-5. Sezonska serija 9-4 za Diamondbackse; tekuca 2-1 za Arizonu. 

Propratni tiket, NY Yankees 1, Cleveland 1, Houston 2, Philadelphia 1. Kvota 4.14.

Posted

Feyenoord i danas ima losu realizaciju. Kakva je ovo poplava blokiranih suteva, nije mi jasno. AZ i City lagano.

Posted

Na kraju udje Feyenoord, nakon serije neverovatnih promasaja. Cak je i Perica fulao prazan gol, sa 5-6 metara (pogodio precku), na 2-0. City konacno raspucan, taman za prolaz 6+ i 7+ ( kvote 5 i 10 ). Sada mogu na miru da pratim vecernja desavanja (dobro tu je Man Utd, no to je vec navijacki sektor). 

Posted

Danas samo

Rayo - Sevilla, Sevilla @1,75

Posted

Glupi sudija, cist penal nije sudio za Real sada.:isuse:

Posted

zato su golovi random igra,  da je bilo nerešeno svirao bi im ovaj penal. ovako na 2:0 može i ne mora

Posted (edited)

Ja na fiksu tek nisam uzimao nista. Ovako bar manje vise stabilno pogadjam.  Valjda sledeci put, nece biti ovako neki pacijent; dva cista penala da ne sudi Realu, kod kuce, neverovatno.

A i ovi se plase da napadnu otvorenije; meni ovaj Getafe deluje skroz bezopasno (mozda su dobro za donji dom, to ne kazem).

Edited by Miljenko
Posted

Golovi nisu random. Nista vise od fiksa. Cak mi se cini i manje... 

Posted (edited)
18 minutes ago, Timmy said:

Golovi nisu random. Nista vise od fiksa. Cak mi se cini i manje... 

pa dobro, to nije stvar utiska. fudbal se igra za bodove, a ne za golove. Real večeras povede sa 2.0 i ne zanima ih da li tebi treba treći gol, njima je bitnije da ne prime nego da daju još jedan. znači dvostruko rade protiv tvojih interesa, menja se i sudijski kriterijum itd. previše random faktora

Edited by levi
Posted

Dobro, mi smo budale sto igramo na golove. 

Posted (edited)

Ja uvek polazim od toga da na fiksu imam 3 ishoda (MLB je izuzetak, pa mi je tu fiks primarna igra). Kod golova ne zavisim od jedne ekipe, imam dve situacije, prolaz ili pad.

Ja sam tamo negde do 2013. igrao pretezno fiks i nikada nisam bio u plusu, u nekom duzem periodu. 

Prosla i ova godina nisu bile sjajne za fudbal, no mozda sada uleti ok (efikasna) jesen. 

Edited by Miljenko
Posted
On 2.7.2018. at 0:45, levi said:

kako vas ne mrzi da igrate golove

totalno random igra,  bolje uplatite loto :dry:

Ovo je prethodni post debila na ovoj temi. Dodje tako svakih par meseci i ponovi istu glupo konstataciju. Ne znam sa kojim ciljem.

Posted
8 hours ago, Miljenko said:

Ja uvek polazim od toga da na fiksu imam 3 ishoda (MLB je izuzetak, pa mi je tu fiks primarna igra). Kod golova ne zavisim od jedne ekipe, imam dve situacije, prolaz ili pad.

Ja sam tamo negde do 2013. igrao pretezno fiks i nikada nisam bio u plusu, u nekom duzem periodu. 

Prosla i ova godina nisu bile sjajne za fudbal, no mozda sada uleti ok (efikasna) jesen. 

A kako to kod fiksa nemas i prolaz i pad? 

Ti nikada neces odigrati 1 gol za 90min, a u fiksu je 1:0 prolaz (ako igras keca). Takodje su i kladionice mnogo opreznije kod golova GG, GG3+ ili samo 3+ i iz sezone u sezonu smanjuju kovte pokusavajuci da prosire ponudu i tako naprave privid da ti je lakse da dobijes  - one komb. tipa 1X&3+ ili X2&2-3 i ostale varijacije na temu.

Sa druge strane ces morati da "strepis" 90min da sacekas pobedu ekipe na koju si igrao, a kod golova over moze da dodje i za 10min i da samo otkacis tu tekmu. Ne treba biti iskljuciv, sve ima svoje prednosti i mane.

Posted

Imam losa iskustva sa fiksom na fudbalu. Redovno sam gubio novac, na najbanalnijim stvarima (ima toga i sada; Anderlecht, Ajax, Real, u periodu petak-nedelja, no ocekujem da ce ih biti sve manje, kako sezona bude odmicala). Imas dve opcije za pad, nereseno i kontra od odigranog pobednika (ako nije odigran viner). Juce bih recimo igrao sigurno w2 na ove nase i rutinski pao. Desavaju se padovi i sa golovima (kao ovo sinoc), no ja ipak ocekujem da ovi top timovi, barem kod kuce mogu minimalno do 3+ (u gostima ce verovatno ici 2+, kao pretezna varijanta).

Hokej je recimo specifican zbog izvlacenja golmana. U vecini liga se golman izvlaci i na 2 gola razlike, pa se za 5+ uvek nadam.

MLB je dobar jer nema neresenog, mada uleti sezona gde ga je i takvog tesko pogoditi (ova na primer).

Na fudbalu imam neku listu timova koje igram. Poneke preskacem, zavisi i kakav je matchup. Danas recimo igram Liverpool sigurno, dok razmatram par stvari koje redje igram (AZ II, Hammarby)

Posted
17 hours ago, Godfrey said:

Danas samo

Rayo - Sevilla, Sevilla @1,75

Ubedljiva Sevilja

Danas

Crystal Palace - Liverpool, Crystal Palace AH +1.0,+1.5 @2,04