Timmy Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 Sve kvote na golove na CS su preko 2 za 3+. A sinoc prvi mec bio 7+, drugi 0-1. Nocas sam preskocio sve kod njih, Odigrao da Filadeffija prima od Hjustona 3+ i 4+ po 2.7 i 5.7. Iste igre na Nacional protiv nejakog Destrojersa, kvote manje 2.2 i 4.25, ali sam to nesto sitnije nego Hjuston. I najasitnije Sol - Santani, GG3+, GG4+, 5+ i GGGG, kvote 2.45, 4.25, 8.25 i 19.
Nesh Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 1 hour ago, John Coltrane said: Valjda je Nesh zabo ikseve . Nisam, nazalost. Ne volim da igram te utakmice od 19:00, a i samo mi je u Albaniji ozbiljno mirisalo na X.
Cash Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 2 hours ago, Godfrey said: Kako je uopste Rudar uspeo da izgubi 0-5 kuci? Komšije štajerci su to 😁
Miljenko Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 Meridian trenutno nema u ponudi LA Galaxy i San Lorenzo, sada cu morati da odigram po dosta nizim kvotama.
Miljenko Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 Fudbal 0/2, MLB kvota 1. Fudbal razocarao. Dva najsigurnija para za golove su zavrsena 0-0. Ludogorets mogu podvesti pod skroz neverovatnu stvar; ne verujem da su Madjari odjednom toliko dobri. Bolivijci donese jos jedno neprijatno iznenadjenje; Nacional Potosi je imao solidan broj pokusaja, no bio je to mec sa previse gresaka. U MLB delu, Boston brzo dolazi do 5-0 i onda prekid zbog kise u drugom iningu; normalno da nije bilo nastavka. Sve u svemu smor. Mogu razumeti da padne jedan fudbalski tiket, no oba su vec bizarna stvar. Jaca uplata danas, vreme je da udje par goleada. Fudbal LA FC-LA Galaxy 3+ Orlando-New York City 2+ Sevilla-Ujpest 2+ Torshavn-Besiktas 2+ Genk-Fola 2+ San Lorenzo-Deportes Temuco 3+ The Strongest-Jorge Wilstermann 3+ Molde-Laci 3+ Honved-Niedercorn 2+ Kvote, 1.43, 1.39, 2.00, 1.45, 1.80. Dosta sirok izbor danas, te mi je trebalo par sati da odlucim sta odigrati. MLS i 2+ kombinacija iz EL ne bi trebali doci u pitanje. Nadam se da ni San Lorenzo nece odigrati metiljavo, protiv dosta slabijeg protivnika. Probah i Bolivijce, ali ipak u opreznijoj varijanti.Molde mi takodje deluje kao zicer, no to sam mislio i za Ludogorets. Prve tri stvari cine kombo tiket. Prateci tiket, Bordeaux P/K2, Spartaks P/K1, Slovan B. P/K2, APOEL P/K1, Genk P/K1, Besiktas P/K2, Atalanta P/K1, Sevilla P/K1, Ufa w1, AZ X2, Molde P/K1, Djurgarden w1, Honved w1, Hajduk P/K1, Valur w2, Sparta Prague w2. Kvota 11.32. MLB tiket, LA Angels 1, San Francisco H1(+1.5), Oakland H2(+1.5), NY Yankees 1, Boston 1, Washington H2(+1.5). Kvota 7.28.
Nesh Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 46 utakmica Lige Evrope. I sad treba odabrati? Izgubio sam volju.
Miljenko Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 2 minutes ago, theanswer said: pišam na kišu u baltimoru Takodje. Vece pre toga, kada je Kluber bacao, nastave taman da se registruje utakmica. Nocas propade 5-0. Nema trika da bi ovi okrenuli.
theanswer Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 1 hour ago, Miljenko said: Takodje. Vece pre toga, kada je Kluber bacao, nastave taman da se registruje utakmica. Nocas propade 5-0. Nema trika da bi ovi okrenuli. ma kakvi, pre bi bilo 20:3 nego što bi ovi okrenuli bitno da se nikad u životu nije prekinula kad meni treba da se prekine
Nesh Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 1 hour ago, Miljenko said: Takodje. Vece pre toga, kada je Kluber bacao, nastave taman da se registruje utakmica. Nocas propade 5-0. Nema trika da bi ovi okrenuli. I ja imao 2& over8.5. Lepo krenuse i sipak.
rock bob Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Jebote da besiktas ne moze da da 3 gola, i to nakon 2 u prvih 25 min, pa u picku materinu vise
Miljenko Posted July 27, 2018 Author Posted July 27, 2018 (edited) Fudbal 4/5, The Strongest je dosao 5+, a prosao je i kombo tiket. Nemam previse zamerke na jucerasnje rezultate. Da sam bio malo hrabriji (preskocih APOEL, AZ, Spartaks), mozda bih imao i 5/5. Besiktas tacno 2 gola, tako da je 2+ kombinacija bila neophodna. Honved kasno daje gol i tu je bio jedini pad. The Strongest i Jorge Wilstermann odigrase mec sa puno sansi, pa 5 postignutih golova i nije previse. New York City taman za 2+, LA derbi prolazi u zavrsnih 10 minuta. Dosta srece na Sudamericani, posto se San Lorenzo nije proslavio. Konacno prolazi kombo tiket. Danas malo slabija uplata. Fudbal A. Vienna-Wacker Innsbruck 2+ Dinamo Zagreb-Rudes 2+ Kvota 1.35. Danas sam odlucio da ne komplikujem previse; oprezna 2+ varijanta, na dva prilicno verovatna meca. MLB NY Yankees-Kansas 1 (Sabathia-Keller) Boston-Minnesota 1 (Sale-Lynn) San Diego-Arizona 2 (Perdomo-Greinke) Kvote, 1.62, 1.50. Yankees kod kuce protiv otpisanih Royalsa. Sale baca za Red Soxe, uz nadam se makar korektnu podrsku. Arizona i dalje ima realne sanse da uzme diviziju, Greinke je sve bolji na strani (6-4, 3.77 ERA, 1.15 WHIP), pri cemu je Perdomo neobicno los na Petco Parku, 0-4, 11.29 ERA, 2.45 WHIP. Prateci tiket, San Francisco H1(+1.5), Washington H2(+1.5), LA Dodgers 2, Tampa H2(+1.5), Pittsburgh 1, Cleveland H2(+1.5), Houston 1. Kvota 7.74. Edited July 27, 2018 by Miljenko
Miljenko Posted July 28, 2018 Author Posted July 28, 2018 (edited) Fudbal 1/1, MLB 2/2 (uz jednu kvotu 1), prosao je ponovo kombo tiket. Fudbal jedva. Dinamo poravnava u 93. minutu, kada vec nisam verovao da moze pasti drugi gol. Yankees odlozeni; Red Soxi jedva prodjose, nakon sto je Kimbrel prodao. Arizona lepo i rutinski. Na kraju je ostala kvota manja od 3, no kada bi to prolazilo svakodnevno, bio bih bogat covek. Danas minimalni ulozi, sutra ima solidan broj interesantnih meceva na fudbalu. Fudbal Toronto-Chicago 3+ Sport Huancayo-Union Comercio 2+ Montreal-Atlanta 2+ Nacional Montevideo-Rampla Juniors 2+ Kvote, 1.48, 1.77. Mec u Torontu lici na kanonadu. Chicago sve vise pada, a golovi padaju kao na traci. Atlanta u gostima obicno dolazi sa 2 pogotka, a tu su i dva favorita iz Perua i Urugvaja. MLB Houston-Texas 1 (Verlander-Jurado) Kvota 1.30 Verlander je protiv Angelsa prekinuo niz od 6 startova bez pobede. Kod kuce ima 2.51 ERA i 0.75 WHIP, ali je podrska uzasna, te je odnos pobeda i poraza 2-3. On je 13-7, 2.80 ERA, 1.06 WHIP, na 24 starta protiv Rangersa. Jurado ce imati tek drugi start na MLB nivou (porazen protiv White Soxa, 19. maja). Prateci tiket, Boston 1, LA Dodgers H2(+1.5), San Francisco H1(+1.5), Seattle H2(+2.5), Arizona 2. Kvota 5.82. Edited July 28, 2018 by Miljenko
Miljenko Posted July 29, 2018 Author Posted July 29, 2018 Fudbal 1/2, MLB 0/1. Tesan prolaz u Torontu. Peruanci zakazase, 0-0 na prilicno malom kecu. MLB je doneo jos jedno neprijatno iznenadjenje; Verlander korektan, no napad Astrosa je prilicno zakazao protiv Rangersa. Imao sam los predosecaj, te je dobro sto odigrah sitno. Najgore kod ove MLB sezone je sto nista nije sigurno. Kada nesto odigram jace (moglo se desiti da probam ozbiljnije zbog Verlandera), ja stvarno ocekujem da se ne desavaju iznenadjenja. Dosta pristojniji dobici danas, u odnosu na juce. Fudbal Club Brugge-Eupen 3+ LA Galaxy-Orlando 3+ Real Potosi-Nacional Potosi 3+ Bolivar-Aurora 3+ St. Gallen-Sion 2+ Lugano-Young Boys 2+ Colo Colo-Curico Unido 2+ Olimpia Asuncion-Deportivo Santani 2+ Kvote, 1.42, 1.40, 1.51, 1.60, 2.12. Club Brugge goleada u najavi. I za LA Galaxy se moze reci slicno.Potosi derbi je znao da ide na obe strane, mada ipak dosta cesce ka onoj efikasnoj. Bolivar se naprimao golova, na prva dva meca i mozda je vreme za jedan njihov ubedljiv trijumf. Tu je i sira 2+ kombinacija. Svajcarci se jos zagrevaju, te ih i dalje ne pratim sa 3+; Colo Colo ima ok ekipu, a protivnik je dosta slabiji; Paragvajci su mi teski za procenu, mada bi Olimpia trebala lako doci do pobede. Prve tri stvari su u jacoj grupi. MLB tiket, Boston H1(+1.5), NY Yankees 1, LA Dodgers H2(+1.5), Houston 1, Arizona H2(+1.5), Seattle H2(+2.5). Kvota 5.43.
Recommended Posts