Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Djokovic 1&G+(37,5) @2.07Murray 1&G+(35,5) @1.98
1/2=-0.05Steta sto Berdih nije iskoristio ona dva brejka prednosti u drugom setu, ali je i Verdasko zamalo mogao da me zajebe, tako da je mozda i posteno da danas prakticno budem na nuli.Послато са ALCATEL ONE TOUCH 5035D користећи Тапаток 2

Delpo, brat rodjeni :Hail: Prvo sam krenuo da kucam 3:0 za isti ulog, kvota 6, ali ipak nisam imao muda. Mada, kako je pocelo sa onom povredom, mislio sam da ce predati i da pusim vec posle manje od jednog gema... :DSutra planiram nesto slicno na Flipkens ali razmislicu jos malo.

Bravo, Zli! :)Kod mene rutinski. Vode 3:1 i za dva minuta prime 2 gola. A lepe stvari pogodih. :mad:

• Author

Nocas 3/4, to je vec bolje.Probacu Dinamo Minsk i Breidablik na golove(3+, 5+, 6+, 7+). Na tiketima sam ih spajao sa Sarajevom.Izmudrovah jedan NG tiket sa 7 parova, no ovo je ipak rizicna runda. Naredna je idealna za to.Tenis:Vesely fixRamos-Vinolas fixCarreno-Busta fixRadwanska h2(+1.5)BryanBryan fix

Flipkens i Radwanska dve hendikep dvojke dubl....

Ja sam odigrao navijacki na Lisicki i Flipkens...i dodao par saljivosti za pocetak...Cenim da cu, sto bi rekli Topalovici, promasiti i vazduh. :D

Edited by Nesh

Lisicki 1&G+ @3,22Dabl @2,56Bartoli 1Sarajevo sp1Послато са ALCATEL ONE TOUCH 5035D користећи Тапаток 2

Pusenje 2 hiljade na Flipkens, popravni na Agnjesku i Del Bonisa (navijacki oba para).

• Author

Ramos izgubio od lika za koga nisam cuo do danas, da je neki klinac pa dobro. Drugi prodje nekako. Minsk kasno otvorio domacina, dobro je da je i 3+ doslo, te tu cak i uzeh nesto.Nadam se da ce potonji mecevi biti efikasniji.MLB:Atlanta-Miami 1LA Angels-St.Louis 2U Atlanti, Teheran-Alvarez. Teheran 6-4, 3.12 ERA, do sada. Trenutna forma, 2-1, 0.98 ERA. Alvarez ce veceras debitovati u dresu Marlinsa. Skor u seriji 1-1, i ocekujem da domaci ne dozvole brukanje. Teheran odlicno baca, napad Bravesa ne uliva preterano poverenje.Angels-Cardinals, Blanton-Wainwright. Blanton 3-2, 4.34 ERA protiv Cardinalsa. Ove sezone, 2-10, 5.07 ERA. Poslednja 3 starta, 1-0, 2.14 ERA. Wainwright 11-5, 2.22 ERA, u dosadasnjem delu sezone. Trend forme, 1-2, 2.38 ERA. Blanton dosta bolji u poslednje vreme, mada je pitanje kako ce se snaci protiv odlicne postave Cardinalsa. Wainwright odlican, povremeno bez prave podrske.

Lisicki 1&G+ @3,22Dabl @2,56Bartoli 1Sarajevo sp1
Lep dan danas :)2/2=+3,78Послато са ALCATEL ONE TOUCH 5035D користећи Тапаток 2

Ja ne pamtim gore kolo u ovim kvalifikacijama, blagi uzas.

• Author

Sve neke smorene utakmice. Kad se sve sabere vratio sam pare. Breidablik poceo obecavajuce sa 3 brza gola, rano pade i cetvrti i onda nista do kraja.Fiks tiket, bilo kada 1 ili 2, pao na Levski. Ni 20 suteva i penal nisu bili dovoljni. Sarajevo imalo 30 suteva, od toga 15 u okvir gola i samo 1-0. Sreca te nisam i to singlirao. Ponadao sam se da danas moze da se napravi nesto, ali je ispalo da sam se dzabe cimao.

Sarajevo je imalo 2 precke u jednom napadu i onda 3 ili 4 stative kasnije. Bilo je apsurdnih situacija kad golman traljavo izbije loptu do igraca Sarajeva na 16m od gola a ovaj od tolikog prostora pogodi bas tog golmana koji lezi na zemlji i sl.Sarajevo traljavo i nespremno za ovakvu bunkercinu, marinci™ puni snage nakon sto su se najeli cevapa danas (true story, pricao komentator :isuse:) i jebiga...Da mi je neko pricao da ce 2 tima iz San Marina primiti samo 4 gola u gostima...

Ja pogiboh na tenisu danas momacki, valjda ce Djokovic i eventualno Janovic (4.35, morao da bacim 1500) drasticno popraviti stvari.

• Author

Ove sezone vecina preokreta ide u kontru. Nocas obe tekme. Trebao je Wainwright da baca do kraja.Da probam jedan teniski, vise za pracenje:Giraldo fixDjokovic fixVesely fix