Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted
Wimbledon kvalifikacije su pak bile neprijatno iznenadjenje. Ostvarili su pobede igraci, koji su do danas bili bez trijumfa na travi u singlu(Naso i Pasanski). :isuse::lolol:
Da se kladimo da će u drugom kolu kvala za W jedan od njih napraviti i drugi trijumf na travi u karijeri :D.
Posted
Siena LIVE @2,50
Spasih dan na kraju :) Uplatio sam u 35. minutu kada je bilo 64-66, a završeno je 81-71.
Posted (edited)

Ferrer-Malis H2 @ 3,00 (singl)

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

Slažem se za Malisa. Odličan je bio u Kvinsu, a Fereru je ovo prvi meč posle finala u Parizu, tako da Malis može da izvuče nešto iz ovog meča. Ja ću verovatno odigrati sigurniju varijantu Malisse (+4,5) @1,8, ali ću malo kasnije da razmišljam o tome. Prvo mečevi koji se igraju od 11. First things first :)Dabl @1,74VasselinKvitovaDabl @1,93LlodraLi NaDrugi dabl je malo rizičan, pošto je pitanje koliko je Llodra fit. Paire je bio odličan u Parizu, ali na travi Llodra ne bi trebalo da ima problema sa njim, ali s obzirom da je Kvins završio sa povredom, pitanje je u kakvom je stanju, ali ću ja ipak probati na njega.Poslednji dabl sam prepisao od jednog drugog tipstera koji detaljno prati WTA i kome neograničeno verujem.Dabl @2,03ZanevskaMajerićI jedan egzibicioni za malu uplatu.Combo @19,41Vasselin 2-0Llodra 2-0Kvitova 2-0Li Na 2-0Anderson 1

Posted

MLB dolazi nesto bolje.Od tenisa samo kvalifikacije:Dushevina fixBurnett fixO.Rochus fixKudla fixBemelmans fixBerrer fixReynolds fixDrugi ima 11 parova, pa je vise egzibicioni, da ne pisem i njega.

Posted

Dan je odlično počeo :isuse: . Paire predao pri vođstvu Llodre 3-0, a bolje je bilo i Vasseline da je predao nego da se onoliko blamira. Idemo dalje.Dabl @2,11Malisse (+4,5)Kvitova

Posted (edited)

Ovaj smanjeni x (2.30) na J.Koreja - Iran bi mozda mogao da dodje posto odgovara i jednima i drugima. Pocinje u 14.00. Nisam stigao ranije da napisem.EDIT: Mada sad vidim da je Koreja bolja u medjusobnim susretima sa Uzbekistanom tako da prolaze i sa porazom.

Edited by Nesh
Posted
Ferrer-Malis H2 @ 3,00 (singl)
Zakasnio sam za ovo. :mad:
Posted (edited)

Dabl @2,34PetrovaKudlaDabl @2,16AndersonMajerić

Edited by radar
Posted

Nadam se da ce Reynolds nekako dobiti mec. :)Vecernji deo:Cleveland-Kansas City <8.5Philadelphia-Washington 1Cincinnati-Pittsburgh <8.5St.Louis-Chicago Cubs 1Na Progressive Fieldu, Jimenez-Ervin Santana. Jimenez je 3-2, 3.38 ERA protiv Royalsa. Za sada, 5-4, 4.79 ERA. Prethodna 3 starta, 2-1, 2.25 ERA. Santana 3-8, 4.33 ERA protiv Indiansa. Ove sezone, 5-5, 2.74 ERA. Trend forme, 2-0, 0.83 ERA. Kansas u sjajnoj formi, vratili se na 50%. Cleveland ima potentan lineup, koji pati od nekonzistentnosti. Jimenez sve bolji..Phillies-Nationals, Lee-Detwiler. Lee je 5-3, 2.51 ERA protiv Washingtona. Pocetak sezone, 8-2, 2.55 ERA. Poslednji startovi, 2-0, 3.32 ERA. Detwiler 2-4, 4.24 ERA protiv Philliesa. Do sada, 2-4, 3.02 ERA. Nakon povrede se vratio protiv Colorada, sa 3 primljena poena, tokom 5 ininga. Lee sjajan. Napad domacih nije toliko dobar, kao sto je bio pre par sezona, no sta reci za Nationalse.Reds-Pirates, Latos-Morton. Latos 4-0, 2.29 ERA protiv Pittsburgha. Dosadasnji deo sezone, 6-0, 3.08 ERA. Prethodni nastupi, 1-0, 3.32 ERA. Morton 4-6, 4.27 ERA protiv Redsa. Morton ce imati drugi start u sezoni. Latos je obicno ubedljiv protiv mojih. Morton je malo zardjao, nakon duze pauze, no ocekujem da bude sve bolji.Na Busch Stadiumu, Wainwright-Samardzija. Wainwright je 6-5, 4.46 ERA protiv Cubsa. Sezonski bilans, 10-3, 2.18 ERA. Aktuelni trend, 3-0, 1.17 ERA. Samardzija 3-2, 4.95 ERA protiv Cardinalsa. Krenuo sa, 3-7, 3.46 ERA. Pogled unazad, 0-1, 5.89 ERA. Wainwright ubedljiv. Samardzija u padu forme. Domaci imaju bolji napad.Dobio. ^_^

Posted
Dabl @1,74VasselinKvitovaDabl @1,93LlodraLi NaDabl @2,03ZanevskaMajerićDabl @2,11Malisse (+4,5)KvitovaDabl @2,34PetrovaKudlaDabl @2,16AndersonMajerićRybarikova @1,75Sijsling uzima set @1,70
Danas bolje da sam LOTO uplatio, više pogodaka bih imao. Ono što nisam uspeo da promašim, nije odigrano.