Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Evans ti je otprilike kao Ward. Anonimni predstavnik domaćina koji ume da pruži dobar otpor na travi. Uz već pomenutu kurcobolju Delpa, kao i činjenicu da je njemu trava najlošija podloga kontam da bi mogao ući taj over.Kad spomenuh Ward-a. Dobio je WC za Wimbi i preporučujem da se obrati pažnja na to prvo kolo. Može vrlo lako da padne nekom mnogo poznatijem igraču i da mu skine set na masnu kvotu.

Jel Ward bese onaj sto je namucio Dodiga? Taj uopste nije los, ima dobar servis i dobro se krece.Ja ne diram Del Potra ali bi' pre igrao manje, kontam da ce uzeti bar po jedan brejk u oba seta.

Da to je taj. Ward je na travi dobijao Lopeza i Wawrinku i jedne godine igrao SF, sve tamo u Queensu. Definitivno igrač kojeg vredi kladioničarski pratiti u ovom delu godine. Uteraće meč u neki over, uzeće set za hendikep, ponekog će dobiti i onda ga neće biti nigde narednih 11 meseci.

Kudla @2.05Послато са ALCATEL ONE TOUCH 5035D користећи Тапаток 2

Dabl @2.03FlipkensPetkovicПослато са ALCATEL ONE TOUCH 5035D користећи Тапаток 2

Prosao mi lagano brat Igor, dobio prekinut prvi set i prebio jadnog Istomina 6:1 u drugom. Sad cu da vijam brejkove na Del Potra u drugom (6:0 dobio prvi), krenuli lepo 2:2 a kontam da ce uzeti bar jedan.Prosao prvi, za 400 dindzi po 2.25. Vodi 3:2 i ima prednost brejka, ne igram dalje :D

Edited by Zli Gli

• Author

Prodje jucerasnji. Smlatio me neki stomacni virus, nije bilo sanse da izadjem da odigram. Od preostalog, recimo:Haas >23.5Jankovic fixOvo je izgleda nedelja glupih preokreta. Sinoc Detroit ispustio pobedu na 2 auta u 9. iningu.

• Author

Tja, tacno 23.Vecernji deo:Baltimore-Boston >9.5Oakland-NY Yankees h2(+1.5)Tampa-Kansas <8.5Minnesota-Philadephia 2Orioles-Red Sox, Gausman-Doubront. Gausman 0-3, 8.84 ERA, do sada. Forma, 0-2, 9.42 ERA. Doubront 0-2, 3.13 ERA protiv Oriolesa. Pocetak sezone, 4-3, 4.84 ERA. Poslednja 3 nastupa, 1-1, 3.00 ERA. Sjajni napadi. Gausman jos uvak pati od "decijih bolesti". Doubront dosta bolji, u odnosu na prvih mesec dana sezone.Athleticks-Yankees, Parker-Kuroda. Parker 1-0, 1.13 ERA protiv Yankeesa. Krenuo sa, 5-6, 4.68 ERA. Trend forme, 3-0, 1.77 ERA. Kuroda 1-2, 4.12 ERA protiv Oaklanda. Dosadasnji deo sezone, 6-5, 2.84 ERA. Aktuelni nastupi, 0-2, 3.38 ERA. Ocekujem da ako gosti vec ne sprece ciscenje, bar bude egal mec.Rays-Royals, Hellickson-Ervin Santana. Hellickson je 1-0, 2.66 ERA protiv Kansasa. Za sada, 4-2, 5.18 ERA. Prethodna 3 nastupa, 2-0, 4.41 ERA. Santana 5-6, 5.47 ERA protiv Tampe. Od starta sezone, 4-5, 2.99 ERA. Pogled unazad, 1-1, 2.53 ERA. Gosti imaju jedan od najkilavijih napada. Domaci su pri vrhu, po broju datih poen, no ako su Royalsi zadrzali Tigerse na onako malo poena, u 3 meca, zasto ne bi mogli i Rayse.Na Target Fieldu, Correia-Lee. Correia 1-3, 8.64 ERA protiv Philliesa. Do sada, 5-4, 4.11 ERA. Trend od 3 starta, 1-0, 4.74 ERA. Lee 8-4, 3.64 ERA protiv Twinsa. Sezonski bilans, 7-2, 2.55 ERA. Poslednji nastupi, 2-0, 2.78 ERA.

On 13. 6. 2013. at 7:53, radar said:
Dabl @2.04HewittKohlschreiberKudla @2.05Dabl @2.03FlipkensPetkovic
Petković se izvukla posle 0:1, ali Flipkens nije uspela. Da je iskoristila jednu od dve set lopte u prvom setu, možda se ne bi onako raspala u drugom. Muškarci ispoštovali :)

Petkovicka ispostovala posle izgubljenog prvog seta po 2.05 i posle jos jednom kod 0:2 u trecem na 3.2, ali sam skoro sve posle vratio na Flipkensovoj koja se raspala najstrasnije.Pojacao Majami za jos 20 evra dvojku @ 1.95 a imam i ovu Lucic protiv Lisicki po lepoj kvoti ali ipak nece izdrzati, verovatno.

Bar jedan set Hjuit i Južni...

• Author

Ne umem da odaberem jedan MLB mec, mada sam to vec znao i pre.Haas fixBerdych fix

Dabl @2,02Schiavone uzima setBerdychMayer uzima set @1,85

Jbg, Mayer je imao šansu u drugom setu.Mofils uzima set @1,70Hewitt uzima set @1,65Rybarikova @1,90

Murray UNDER 20,5 @1,90