Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

danas dobio neku malu siču pa sa tim parama igram sutra dalje :s_a: :Ovo bi se moglo: Radwanska-Ivanovic tacan rez. 0-2 (3.00)Fudbal: Sad-Nemacka 2 (1.70)

Posted

NBA playoff uvek dodje kontra, kada ga ja odigram. Angelsi su zreli za promenu trenerskog korpusa. :isuse:Sinoc cekam Barsu 6+, 33 minuta i ljudi promase i moguce i nemoguce. Branili golmani, kao da mec ima takmicarski znacaj.U Mozzartu, za sada, svuda dat hendikep sa 1.5 setova. :lolol:Verovatno ih osusili juce na Djokovicu.

Posted (edited)

Ja ću probati hendikep na Suarez Navaro @2,25

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

Za početak:Ferrer h1(-1.5)Serena h1(-1.5)Almagro h1(-1.5)Potražiću hendikep na Federera. Naći ću već negde sa -2.5. U krajnjem slučaju, mogu da odigram tačan broj setova.

Posted

U MaxBetu su svi hendikepi na -2,5.

Posted

I u Areni, videh sada.

Posted
dagajebem :frust:
Janko govedo. Imao sam jedan rekreativni za 100 dindzi, dobitak 4200, i sjebao mi 8 pogodjenih parova.
Posted

Dabl @2,02VillarealTsongaCZVDabl @2,02Errani 2-0TsongaCZV

Posted

Ala kilavi Almagro. Ne ume dobijen mec da privede kraju. :isuse:

Posted

Jebes ga. Almagro dva puta uradio istu svar. Neverovatno. Imam utisak da se ovo desava samo kada ja nesto odigram.Prodje manji tiket sa gemovima, no i nije neka uteha.Da probam:Federer h1(-2.5)

Posted

Vecernji(MLB) deo:Philadelphia-Milwaukee 1Miami-NY Mets 2Chicago Cubs-Arizona 2

Posted

Almagro gubi 2-0 i brejk viska, masim singl na Fedexa, ali ovako nesto dolazi( :lolol: ):http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1312-7536783-1088

Posted

Kvota na Zvezdu u jednom trenutku 2.40. Poklon koji se nudi jednom u godinu dana.

Posted
Dabl @1,95Ferrer 10+ prvi setCZV 1Trebl @2,02VillarealTsongaCZVTrebl @2,02Errani 2-0TsongaCZV
Live na Errani posle prvog seta mi je spasao dan. Na CZV nisam imao muda da uplatim u trenutku kad je bila velika kvota.