Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Kako mi je lep tiket sjebao RB Salzburg :(Uhvatio 2 na Monaco, Celtic, Slaviu P iz 1-1 i X2 na Vitoriu G. Jebem ti mene zasto sam i igrao kad sam video da kvota pada na njih. Isto bih prosao sa kvotom i da sam odigrao 1 umesto nesretnog X2 na jebenu Austriu.

Edited by crtamOrasi
Posted
Trebl @1,87Go Soeda uzima setAnderson 1Simon 1Simon - Hewitt 3-0 @1,95Dabl @1,81Barca (basket)Real (basket)Dabl @1,95RodaPartizan
Kakve sam loše izbore danas pravio, dobro sam i prošao. Povadih se na poslednji fudbalski dabl i odigrah live 2. set na Ferera u trenutku kada je gubio 3:0, tako da sam današnji gubitak sveo na minimum.
Posted

Bravo Nesh. :thumbup:Kod mene fudbal standardno, najbolje je kada ga ne igram. Trebao sam Catolicu u singlu, ali...Drugar mi kuka za nasu ligu. Ja mu kazem kako je najbolji deo fudbalske sezone(bar kada je o kladjenju rec), onaj kada se ista zavrsi. :lolol:Jedan MLB dabl prosao, glavni pao. Kako Dodgersi lose udaraju, a tek baserunning. Sa najboljim picerom konferencije(da ne kazem cele lige), nisu mogli do pobede. :isuse:Sada da iskombinujem tenis.

Posted
Jedan MLB dabl prosao, glavni pao. Kako Dodgersi lose udaraju, a tek baserunning. Sa najboljim picerom konferencije(da ne kazem cele lige), nisu mogli do pobede. :isuse:.
Meni sinoć prosao tiket sa 4 MLB-a, Detroit i SF fiksevi lagano i dva ludacka overa Toronto i Boston, digao sam ruke već na polovini oba meča kad ono ludilo u zadnjem iningu :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Posted
Prosao jos jedan gde sam cekao Majami. :)
Šta je ovo HX što daje kvotu 4,6?
Posted
Šta je ovo HX što daje kvotu 4,6?
Hendikep. Hendikep na Osasunu bio -1 gol, a ovo znaci da ce Osasuna dobiti sa golom razlike.
Posted

Verovatno hendikep X.

Posted

Od tenisa:Nadal 9- 1.setGulbis fixTsonga fixAlmagro fixSharapova 9- 1.setSchiavone fixFognini fixNishikori fixVinci fix

Posted (edited)

Uzgred, "malo" je falilo da bude jos bolje, al nije se dalo. Klik, klik. No, dobro, nije lose ni ovako.

Edited by Nesh
Posted

Haase - De Schepper >37.5Berdych - Monfils >38.5Monaco - Gimeno Traver >36.5Montanes - Johnson 3:0

Posted (edited)

Zoki, sad gledam granice na sajtu Maxbeta. Povoljnije su: kod Berdiha je 36.5, kod Monaca 34.5, Haase 37.5. Odigracu promuckano sa ostalim radostima.EDIT: Isto je i u Socceru.

Edited by Nesh