Timmy Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 5/10 bi trebalo da je uplata od 500 dinara... To kod mslogsteva. Inace je pretpostavljena verovatnoca.
Kanzas siti zez Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Ajd da odigramo PPPGGGG tiket. Nek svako ostavi dva-tri meca, skupimo na gomilu, svako odabere sta mu odgovara pa na kraju da ga merimo. Moji predlozi: Lozana-Sion ggI ggII i Villareal- Real Madrid ggI i ggIi
malistev Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 To sam vidjao kod drugih tipstera po netu, najcesce tako izrazavaju svoju sigurnost u tip, a samim tim i visinu uplate, dok kod nekih vidim da visinu uplate izrazavaju u "poenima" (sto se obicno krece od 0.5 do 3). Meni ovo dodje kao zgodna vodilja u belezenju uspesnosti opklada gde je cilj da disciplinovano izgradim i pratim neki svoj sistem, a realan ulog tokom vremena prilagodjavam promenom vrednosti osnovne jedinice u zavisnosti od stanja na racunu.
ubibobi Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Ajd da odigramo PPPGGGG tiket. Nek svako ostavi dva-tri meca, skupimo na gomilu, svako odabere sta mu odgovara pa na kraju da ga merimo. Moji predlozi: Lozana-Sion ggI ggII i Villareal- Real Madrid ggI i ggIi Jebga,trebalo je prvo da odigramo kamen,papir,makaze da odredimo ko prvi bira,ovako si oteo dva najizglednija meca edit:Nego,jel si ti Dendina jetra na fantaziju? Ako jesi,danas me sigurno stizes u kupppu...moram i ovde malo da izdzinksujem,za svaki slucaj :misko:
Kanzas siti zez Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Ja sam Dendina jetra. Nemam nikakve sanse u kupppu, igraci koje imam su u zescem kurcu. Srecno u nastavku takmicenja
ubibobi Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Ja sam Dendina jetra :o Ovo je bas jezivo :D U svakom slucaju dobar kontradzinks nek' pobijedi bolji. E,teska ti ta igra ggI ggII,nece niko nista pogoditi,ja stavljam recimo Sasulo-Milan i Lion-Mec...bas je lako kad se ne odigra :)
Sgt. Oddball Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Bazel 3+ Lozana 3+ 2.25 ------------------------- Salke 1 @ 2.1 --------------------------- Real 3+ Roma 3+ 2.72
Miljenko Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 Fudbal 3/5, NHL 1/1, Bayern je dosao 5+ i 7+, Young Boys 5+. Na fudbalu procenat nije bio sjajan, ali je goleada u Minhenu donela bonus. U. de Chile i Everton razocarase, 0-0. Young Boys, rutinski prolaz; ponadah se da ce i tu ici u 7+. Prosla je i 2+ kombinacija, dok je Slazburg oborio dabl, gde je bio i Monaco. Pittsburgh jos jedan lep over. Salzburg je oborio kombo tiket, mada su dodatne stvari na fudbalu, donele izvestan plus. Fudbal Basel-Luzern 3+ Lausanne-Sion 3+ AZ Alkmaar-Zwolle 3+ Sassuolo-Milan 3+ U. Catolica-Union Espanola 3+ A. Madrid-Barcelona 2+ Villarreal-Real Madrid 2+ Tottenham-Stoke 2+ Marseille-PSG 2+ Kvote, 1.47, 1.50, 1.53, 1.84, 1.49, 1.50, 1.44. Bez previse eksperimenata, posto Milan to sigurno nije. Mecevi iz Svajcarske i AZ, mi deluju najverovatnije. Catolica jos uvek trazi realizaciju, pa ih nisam forsirao. Real i Barsa su prilicno sumnjivi (zbog protivnika, naravno), pa i oni zavrsise u slabijoj grupi, sto je retka situacija. Prva tri para su na kombo tiketu. Prateci tiket, Vitesse 2+, Norwich w1, Stuttgart w1, AEK P/K1, Standard w1, PSV 2+, Dinamo Z. P/K2, Cagliari 2+, Copenhagen w2, Colo Colo P/K2, Hammarby 2+, Ludogorets 2+, Ajax 2+, Vojvodina w1, Man Utd w1, Hoffenheim 2+, A. Bilbao w1, Melgar 2+, Roma 2+, Porto w2, Guarani 2+, Juan Aurich 2+. Kvota 74.86. NHL Dallas-Boston 5+ Kvota 1.38. 5+ trend, Dallas 8/10, Boston 8/10. Jaca grupa. Propratni tiket, Carolina 5+, NY Rangers w1, Chicago 5+. Kvota 3.67. NBA Toronto-Portland >207.5 Kvota 1.60. Par zanimljivih meceva veceras, no odabrah samo jedan za singl. Ne volim igranje nakon All-Star meca, pa sam i ovo ispratio opreznije. Slabija grupa. Tiket za pracenje, Denver >210.5, Oklahoma >208.5. Kvota 2.56.
Timmy Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 (edited) To sam vidjao kod drugih tipstera po netu, najcesce tako izrazavaju svoju sigurnost u tip, a samim tim i visinu uplate, dok kod nekih vidim da visinu uplate izrazavaju u "poenima" (sto se obicno krece od 0.5 do 3). Meni ovo dodje kao zgodna vodilja u belezenju uspesnosti opklada gde je cilj da disciplinovano izgradim i pratim neki svoj sistem, a realan ulog tokom vremena prilagodjavam promenom vrednosti osnovne jedinice u zavisnosti od stanja na racunu. Tu racunicu koju zelis da imas je samo prva cifra u tvom x/10. Tako da je za racunicu dovoljno da pises 1, 2, 5.. ili koliko vec ti je uplata. To sa razlomkom samo sebi komplikujes racun. I plus zbunjujes manje iskusne kladionicare :) Edited February 26, 2017 by Timmy
Nesh Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Ajd da odigramo PPPGGGG tiket. Nek svako ostavi dva-tri meca, skupimo na gomilu, svako odabere sta mu odgovara pa na kraju da ga merimo. Moji predlozi: Lozana-Sion ggI ggII i Villareal- Real Madrid ggI i ggIi Posto se niko vise nije javio, a ja nesto nemam ideja danas, prepisao sam ovo tvoje. Kvota u Socceru 127.
ubibobi Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Ja sam Dendina jetra. Nemam nikakve sanse u kupppu, igraci koje imam su u zescem kurcu. Srecno u nastavku takmicenja ... cestitke :D
Kanzas siti zez Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 :D hvala. Trpa Kenjara i vise nego sto treba
ubibobi Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Cuti,nikad dosta :) A Lozana-Sion namirili kladze :(
Malvo Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Jebena Barselona pet minuta pre kraja vodi 13 razlike i za jedan minut primi 9 poena. I koji sam ih moj igrao kad sam obecao sebi da na tiket stavljam samo njihove protivnike na 2.5+ kvotu. Jos danas idealna prilika da se pojuri iznenadjenje i ja opet ove idiote.
malistev Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Rezultati da se upucas u nogu od srece. <_<
Recommended Posts