Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Fudbal 4/5, NHL 0/1, Ajax II je dosao 5+. Na fudbal ne mogu da se pozalim. Monaco jeste pao, a bilo je dosta vremena za treci gol, no ne moze doci bas sve. Ajax II je doneo novi mec sa gomilom golova. Iquique i U. de Chile prodjose manje-vise lako, kao i Nacional Potosi. NHL je neprijatno iznenadio. Cekah 5+ over, za dnevni plus i samo 2 gola. Kilava nedelja nastavljena, ne mogu pogoditi ni 3 para iz jace grupe.

Fudbal

Real Madrid-Espanyol 3+

Young Boys-St. Gallen 3+

Huddersfield-Man City 2+

Sevilla-Eibar 2+

S. Wanderers-U. Catolica 2+

Colo Colo-O`Higgins 2+

Kvote, 1.37, 1.39, 1.82.

Standardni timovi, prva dva tiketa su u jacoj grupi.

NHL

Dallas-Tampa 5+

Los Angeles-Florida w1

Buffalo-St. Louis w2

Detroit-Washington w2

Vancouver-Calgary 5+

Kvote, 1.44, 1.59, 1.72, 1.54, 1.65.

Trend overa, Dallas 8/10, Tampa 6/10, Vancouver 7/10, Calgary 6/10. Dva duela koja redovno donose pregrst pogodaka. Fiks bilans, Los Angeles 6-4 (5, 4), Florida 6-4 (4, 2), Buffalo 5-5 (4, 4), St. Louis 7-3 (6, 3), Detroit 2-8 (2, 6), Washington 8-2 (8, 2). Los Angeles I St. Louis imaju finu tradiciju, protiv vecerasnjih protivnika, dok su Red Wingsi totalno van forme, a ni brojne povrede im ne idu na ruku.

Prve dve stvari su na kombo tiketu, ostalo slabije.

NHL strelci, Tarasenko, Ovechkin, Pacioretty, Kane, Pavelski, Carter. Kvota 277.09.

Edited by Miljenko

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Vidim da su i danas ekstra rezultati, dva pada u startu; City postaje hronicna prevara, dok je Real veliko iznenadjenje. Nista dok ne krene MLB, za neku stabilnost u igri. -_-

Bila mi je sumnjiva velika kvota na Frankfurt, ali sam morao da probam (bas su bacili utakmicu sa crvenim i promasenim penalom). Poslednji tiket sam probao neke stvari na osecaj, ni to nije velika steta. Ali ono od Hartsa nisam ocekivao. U mnogoj boljoj formi od gostiju (kojima je Seltik uvaljao 6 komada u proslom kolu), i oni dopuste sebi da izvlace bod na svom terenu.  :isuse:

Pored preostalog aktivnog tiketa igram jos:

Empoli - Lacio 2

Sevilja - Eibar GG

----------------

kvota: 2.98

Ulog: 7/10

Ok je da ispizdiš. Meni je samo problem ta kvota 1,15 i slične

Anyway, danas sam lepo uhvatio na lajvu

Deportivo La Coruna v CD Alaves

CD Alaves (Fulltime Result) (0-0) @ 7

• Author

Nisam bio zadovoljan rezultatima tokom nedelje, ali je juče bio još gori dan. Kontra do kontre u NHL delu, te par nepotrebno izbegnutih mečeva iz JA (Oriente Petrolero, Colo Colo).

Jucerasnji saldo: -23

Ukupno: -19.96

Nije mi se previše svidela jučerašnja ponuda, ali sam ipak glupo forsirao neke tipove što mi je već stari problem. 

Rad - Partizan 2

Sparta - Bohemijans 1

Lion - Dižon 1

Den Hag - Fejenord 2

-----------------

kvota: 3,39

uplata: 6/10

Viljem - Alkmar GG

Monpelje - St.Etjen GG

Valensija - Bilbao 3+

----------------

kvota: 6,02

uplata: 4/10

Bolonja - Inter X

Piza - Frozinone X

Monpelje - St.Etjen X

---------------

kvota: 32,18

ulog: 1/10

Aek-Oly 1 kv.2.70

Aek bi mogao da iskoristi fokus pirejaca na revans protiv turaka posle ocajnog izdanja u prvom mecu 

Nisam bio zadovoljan rezultatima tokom nedelje, ali je juče bio još gori dan. Kontra do kontre u NHL delu, te par nepotrebno izbegnutih mečeva iz JA (Oriente Petrolero, Colo Colo).

Ja sam super prosao u Nhl sinoc. Toronto over 2.5, Dallas-Tampa over 5.5, Minesota fix, jedino sam Chicago fulao. Mnogo bolje prolazim otkako igram single sa malo jačim kvotama.

• Author

Fudbal 1/3, NHL 1/4 (uz jednu kvotu 1). Fudbal sam mogao odigrati bolje. Gotovo uvek singliram Catolicu i Colo Colo 3+, i juce to ne uradih. Real se obrukao, samo 2-0, mogao je sudija da svira jedan penal na Ronaldu, na kraju, no nije se desilo. Young Boys rutinski. City je prodao 2+ kombinaciju, postaju teski za procenu. NHL je doneo verovatno najgore vece od starta sezone. Skoro sve kontre u fiksu (cak i preskoceni mecevi), te polovican ucinak sa golovima. Washington se iscupao, u regularnij 60 minuta, za povracaj, ali su Blues i Kingsi, volsebno porazeni. Over u Dallasu prolazu, u Vancouveru samo 2 gola. Montreal i Chicago preskocih u fiksu, oba tima su porazena. Najlosiji dan ionako lose nedelje. Videcemo sta sledi za kraj.

Fudbal

Oostende-Anderlecht 3+

Roma-Torino 3+

Barcelona-Leganes 3+

PSG-Toulouse 2+

Lyon-Dijon 3+

Olimpia Asuncion-Independiente 3+

Kvote, 1.67, 1.47, 1.52, 1.48, 1.61.

Oostende i Anderlecht imaju finu tradiciju efikasnih duela. Roma igra protiv, ove sezone, raspucanog Torina. Barsa i PSG uobicajeno. Lyon daje dosta golova kao domacin, a slicno se moze reci i za mec iz Paragvaja.

Prva tri tiketa su u jacoj grupi.

Prateci tiket, Antofagasta P1+, Sion P1+, Valencia 2P1+, Salzburg 2P1+, Hajduk 2P1+, Sporting Cristal P1+, Besiktas 2P1+, Koln 2P1+, Ruzemberok 2P1+, Sparta Prague P1+, Midtjylland 2P1+, Legia 2P1+, Olympiakos 2P1+, Celta 2P1+, Genk 2P1+, Milan P1+, Flamengo P1+, Palmeiras P1+, Montevideo Wanderers 2P1+, Jorge Wilstermann P1+. Kvota 109.93.

NHL

Pittsburgh-Detroit 5+

Carolina-Toronto 5+

Kvote, 1.40, 1.50.

5+ trend, Pittsburgh 7/10, Detroit 4/10, Carolina 7/10, Toronto 7/10.

Prvi par je na kombo tiketu.

Propratni tiket, Washington 5+, Winnipeg 5+, Chicago w2. Kvota 3.47.

NHL strelci, Ovechkin, Crosby, Tavares, Kane, Atkinson, Pavelski. Kvota 271.25.

Edited by Miljenko

Jebeni Azarov brat omasi penal, izbi mi X iz tiketa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kakav jinx jbt :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lepo što su fiksevi prošli, al' kilava Valensija više od pola sata sa igračem više i nisu se nešto pretrgli od želje da daju treći. Šteta što se Aduric povredio tek što je ušao, a Bilbao već potrošio sve izmene.

Od tri iksa, prošao samo jedan - Inter bez najboljeg strelca izvukao minimalac, Monpelje okrenuo sa igračem više, jedino u Pizi očekivano mrtva nula.

Na drugom nalogu sam odigrao rekreativnih 7+ i 7:0 na Barsu (kvote 9 i 32), pošto sam jedino u Meridijanu našao da imaju u ponudi tačan rezultat u tom opsegu.

• Author

Dobro otvaranje dana. Tri lagana 3+ prolaza, uz po 5+ na svakom mecu. Sada bi Barsa i PSG mogli da ne nerviraju, a isto vazi i za Pingvine.

Barca - Leganes, prvo golovi. 2+, 3+ i 4+, kvote 1.9, 3.5 i 8.5. Mislim da ce Barca u prvom da zavrsi posao. Moraju da se iskupe pod hitno za bruku u Parizu.

E nek se jebu svi. U 5. min 1:0 i osta tako. A imalo je sansi, na obe strane. Puta Barca!