malistev Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Danas mi nista drugo ne privlaci paznju za golove, za sutra mozda Bojsi-Sion, Djenova-Sasuolo, Selta-Real...
Kanzas siti zez Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 igrao sam i te prve dve tekme, real nisam.
Miljenko Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 (edited) Fudbal 1/1, NHL 1/1, NBA 1/2, Ajax II je dosao 5+. Fudbal lagano; Ajax II je jedan od retkih pouzdanih timova. Ni NHL over nije doneo probleme. NBA zato nije odusevio. Plus u Portlandu, te pad na najsigurnijem overu veceri, u Sacramentu. Kombo kao da je uklet, pet vezanih padova na po jednom paru, dovoljno samo za manje pluseve. Fudbal Barcelona-A. Bilbao 3+ Bolivar-Petrolero 3+ Monaco-Nice 3+ Dortmund-Leipzig 3+ Oostende-Mechelen 2+ Basel-Lugano 2+ U. Espanola-Colo Colo 2+ Kvote, 1.52, 1.55, 1.59, 1.69, 1.68. Lep skok kvote za 3+ na Barsi u Meridianu, nesto sto se moralo probati. Francuzi igraju derbi; Bolivar kod kuce, uobicajeno. Dortmund-Leipzig sam morao probati, makar i opreznije. Za kraj, 2+ kombinacija. Prva 3 tiketa su u jacoj grupi. Prateci tiket, Tottenham P/K1, A. Madrid P/K1, Napoli 2+, Genk P/K1, PSG 2+, AZ Alkmaar 3+. Kvota 3.80. NHL Dallas-Chicago 5+ San Jose-Arizona w1 Kvote, 1.43, 1.35. Over trend, Dallas 8/10, Chicago 8/10. Fiks bilans, San Jose 8-2 (7, 2), Arizona 4-6 (3, 6). Dve prilicno verovatne stvari, koje ipak zavrsise u slabijoj grupi. Propratni tiket, Washington 5+, Winnipeg 5+, Boston 5+, Pittsburgh 5+. Kvota 4.58. NHL strelci, Ovechkin, Laine, Marchand, Seguin, Tarasenko, Crosby. Kvota 203.77. NBA Sacramento-Golden State >219.5 Kvota 1.60. Nadam se da Sacramento nece zatajiti veceras, poprilicno neverovatan under nocas; tu je naravno Golden State, da zatrpa protivnika. Ovaj par je u jacoj grupi. Manji tiket, Denver >214.5, Indiana 205.5, Phoenix >214.5. Kvota 4.10. Edited February 4, 2017 by Miljenko
malistev Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 2) Saton - Borham 2, Hal - Liverpul 1X, Lil - Lorijen pdg2 => kvota 22.5 Borham od 29. minuta igraca vise, od 75. dva igraca vise i nisu uspeli da ga umuvaju. <_< Ko mi kriv kad nisam smeo da singliram keca na Hal.
Cash Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Nema veze Malistev sutra igramo Genova-Sasulo gg4+
malistev Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Jedan kombo na golove za sutra (igra je da oba tima daju 2+, u Socceru to malo glupo obelezavaju), a videcu naknadno da li cu nesto od ovog i da singliram i u kojoj varijanti (mirise mi i dvojka na Verder protiv Augzburga ili bar pdg2): A za veceras malo neobavezne kosarke:
Miljenko Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 (edited) Celta-Real Madrid odlozeno. Naleti i u Spaniji lose vreme. Najverovatniji kombo za sutra, Young Boys 3+, U. de Chile 3+, U. Catolica 3+, New England >58.5. Kod Catolice imam dilemu, posto im je glavni strelac, Castillo, otisao u Meksiko (UNAM). Mozda ipak zavrse u slabijoj grupi, dok vidim kako igra novi tim. City ne uliva poverenje, mada ovo lici na trpanje; mozda Benfica, nakon 0-1 u kupu (ipak je prvenstvo u pitanju, utoliko bolje). Edited February 4, 2017 by Miljenko
malistev Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Gle, stvarno odlozeno. Pojedine vesti na stranim sajtovima stare i do 8 sati, a nisam video da je kod nas neko preneo, + ni domace kladionice nisu reagovale.
malistev Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Super realna NBA nocas, ali ja odbacim hendikep pobedu na Atlanti i under na Indijani, a ostavim Denver za koji sam ocekivao da Jokic posle povrede nece odigrati dve super dobre partije u dva dana, ali me povukla analiza na San Antoniovoj strani gde su ocekivali skromniju pobedu od ponudjenog hendikepa i tako...
Miljenko Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 Pa nije bas realan bio NBA. Nije dosao najsigurniji plus, na Sacramento-Golden State. Plus sam to cekao za solidan bonus, smor.
Cash Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Pa nije bas realan bio NBA. Nije dosao najsigurniji plus, na Sacramento-Golden State. Plus sam to cekao za solidan bonus, smor. + su se igrali produzetci. Pa ni to nije bilo dovoljno da meč ode u over. Orlando samo 8 poena u zadnjoj cetvrtini. Bruka. Srecom pa je Nhl dosao korektno.
Miljenko Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 NHL odlicno. Bolje da sam na kombo tiket stavio mec u Dallasu. Retko glupa NBA sezona, gotovo nemoguce za proceniti.
Miljenko Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 (edited) Fudbal 4/5, NHL 1/1(uz jednu kvotu 1), NBA 0/1, prosli su prateci fudbalski i NHL tiket. Fudbal skoro savrseno, ali uz dosta srece. Vecina parova je dosla tacno 3-0; Bolivar i Monaco, u samoj zavrsnici. Dortmund i Leipzig se ispromasivase, dok je jedino Oostende uneo zebnju kod 2+ tiketa. NHL ok. Lagani plus u Dallasu, te povracaj na Sharksima. Na pratecem tiketu, su prosla cak 4 5+ para. NBA lose. U Sacramentu nisu uspeli ni 200 poena da prebace, neverovatno. Kombo je pao na NBA paru; sesti dan u nizu, da spojeni tiket pada na jednom mecu. Zavrsih ponovo u manjem plusu, no Golden State bio doneo lep dobitak, pa i nisam previse zadovoljan. Fudbal Iquique-U. de Chile 3+ Young Boys-Sion 3+ Benfica-Nacional 3+ U. Catolica-San Luis 3+ Kvote, 1.60, 1.48, 1.43, 1.55. Cileanci su konacno poceli. U. de Chile ima slican sastav, pa njih odigrah jace, dok je Catolica ostala bez par igraca, pa ih ispratih opreznije. Young Boys i Benfica standardno. Prve tri stvari su na kombo tiketu. NHL NY Rangers-Calgary w1 Kvota 1.48. Fiks trend, NY Rangers 5-5 (3, 5), Calgary 4-6 (2, 5). Rangersi lako resavaju Flamese; to narocito vazi za meceve MGSu. Prateci tiket, Washington w1, Montreal w1. Kvota 2.40. NHL strelci, Ovechkin, Carter, Pacioretty, Kreider. Kvota 35.94. NFL Atlanta-New England >58.5 Kvota 1.90. SB ne volim da igram na fiks i necu ponoviti gresku od pre dve nedelje, kada sam eksperimentisao sa hendikepom. NBA tiket, Toronto >212.5, Boston >216.5, Oklahoma >211.5. Kvota 4.10. Miks tiket, Werder 2+, Utrecht 2+, The Strongest 2+, Vasco da Gama 2+, Fortaleza 2+, Sao Paulo 2+, Palmeiras 2+, Juventus P/K1, Zvezda w2, Davos w1, Lugano 5+, Rapperswil 5+. Kvota 19.01. Edited February 5, 2017 by Miljenko
John Coltrane Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Razmisljam da okacim tikete o klin... Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts