Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Pojedoh muda sebi. Prdim na tenis topiku od pocetka turnira kako ce Marej da ispadne i kako je kljakav, juce napisem da ce ga Misa dobiti... A proslo kolo sam odigrao bio na Kverija da uzima prvi set i mec, bas na sitno nisam imao na racunu kinte. I sinoc planirao da igram da Zverev uzima set, dva i 3.. al zaspim neplanirano u 11 sinoc i probudim se na sred prvog seta, dok sam se opasuljio, proso voz sto se tice dobrih kvota. I ovaj ga ladno dobije :( Nisam na kraju ni pogledao koje su kvote bile, bolje mi da ne znam, tek bih se smorio.

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Pojedoh muda sebi. Prdim na tenis topiku od pocetka turnira kako ce Marej da ispadne i kako je kljakav, juce napisem da ce ga Misa dobiti... A proslo kolo sam odigrao bio na Kverija da uzima prvi set i mec, bas na sitno nisam imao na racunu kinte. I sinoc planirao da igram da Zverev uzima set, dva i 3.. al zaspim neplanirano u 11 sinoc i probudim se na sred prvog seta, dok sam se opasuljio, proso voz sto se tice dobrih kvota. I ovaj ga ladno dobije :( Nisam na kraju ni pogledao koje su kvote bile, bolje mi da ne znam, tek bih se smorio.

U jednom trenutku na Pinnacleu pre meca bilo 27.06 na Misu.

Edited by Zinedine Zidane

Kvote na Steelerse (2.80) i GB (2.65) su previsoke.

New England je prilicno brljao protiv Texansa, tako da ne deluje da je bas neki ozbiljniji favorit. Po meni, sanse su bar 50-50 ("za" Steelerse  :D).  Doduse, Steelersi su prosli KC bez touchdowna, ali su ipak prosli.

Atlanta dobra, ali 2.65 na Rodgersa i Packerse vredi probati, makar egzibiciono na tiketu. Ja cu i jedno i drugo, pa ako ne dodju Steelersi nece, mi biti mnogo zao. -_- Sto se tice utakmice Atlanta - GB, voleo bi da prodju i jedni i drugi, ali to je vec za NFL temu.  :D

Edited by Nesh

Evo jedan dobitni, posto su ozvanicili kvotu 1 na Argentince (bilo 1:1, prekiid zbog nevremena u 41. minutu):

xaRdooM.png

Sve u svemu i nije lose ispalo, mozda bi ostali na 1:1.  :)

Edited by Nesh

U Maxbetu sada 3.00 na Steelerse, 2.85 na GB.

Edited by Nesh

• Author

Juče se nisam proslavio sa 3/7, pre svega zbog tenisa, prošao je i prateći NBA tiket.

Zbog problema sa netom, sažeto.

Arsenal-Burnley 2+

Monaco-Lorient 3+

Benfica-Tondela 3+

Pittsburgh-Boston 5+

Atlanta-Green Bay H2(+6.5)

Roma-Cagliari 3+

Eibar-Barcelona 2+

Chelsea-Hull 2+

Orlando-Golden State >219.5

Kvote, 1.55, 1.39, 1.43, 1.75, 1.59, 1.60.

Prve 4 stvari, čine kombo tiket.

NHL strelci, Crosby, Backes, Panarin, Tavares, Atkinson. Sistem 4/5.

Miks tiket, Islanders 5+, Chicago w1, Toronto>214.5, Denver>216.5. Kvota 4.77.

Fudbalski tiket, A.Madrid X2, PSV 3+, Fenerbahce 2+, Anderlecht 3+, Betis 2+, Toluca w1, Braga w1. Kvota 6.42.

Teniski tiket, Bryan/Bryan fix, Raonić fix, Nadal fix, Serena fix, Dimitrov fix. Kvota 2.54.

U jednom trenutku na Pinnacleu pre meca bilo 27.06 na Misu.

Ja rekoh da necu da znam kvote :(

Kakav odvratan dan. Djenova pa posle i Atletiko Madrid. Juce Sporting i AZ. Odvratan vikend bolje reci.

Mehelen i Barsa pobede 1:0. I sitnije po 2:0. Kvote 10, 7 i 7.5.. edit, dok ja otkucah i poslah padih tikete na Mehelenu, dali ga gosti. 

Edited by Timmy

Barsa 2-2 i 3-6

Roma 1-1 i 3-6

Green Bay H2(5,5)

Kombo za zabavu: 

Nadal - Monfils  2:3  @7

Dimitrov - Istomin  3:1  @3.6

• Author

Fudbal 2/3, NHL 1/1, NFL 0/1, NBA 0/1. Fudbal sortiran ok, madasam i tu imao dosta srece na Arsenalu. Pittsburgh raspucan, u NHL delu. Kod NFL meceva sam previse mudrovao. Uplasila me visoka granica za over, te izabrah hendikep na Green Bay, smor. U NBA sektoru odabrah jedini par od 3, koji nije dosao. Kombo je pao na NFL paru. Prilicno los vikend, kako subota, tako i nedelja (petak korektan, ako i njega podvedemo ovde).

NHL

Washington-Carolina w1

Toronto-Calgary 5+

Kvote, 1.44, 1.38.

Fiks trend, Washington 9-1 (7, 0), Carolina 5-5 (4, 5). Capitalsi su kod kuce dominantni protiv Hurricanesa. Bilans pluseva, Toronto 8-2, Calgary 6/10.

NHL strelci, Kreider, Ovechkin, Matthews, Perry, Pavelski. Sistem 4/5.

NBA

Miami-Golden State >211.5

Milwaukee-Houston >217.5

Kvote, 1.60, 1.60.

Standardni timovi za plus, nadam se boljem odabiru, u odnosu na prethodnih par dana.

Miks tiket, Salavat 5+, Dynamo Moscow w1, U. Sucre 2+, Deportivo Capiata 2+, Federer fix, Wawrinka >39.5. Kvota 7.61.

Miljenko, zelim ti jako da promasis tog nafiksanog Federera, iz opravdanih razloga :D

Odigrah sa drugom tiket preko mog racuna u Balkanu, nasli zajedno tri para, on stavio malo vise a ja malo manje i lozicemo se jako ako dodje do toga da Zverev odlucuje.

16216166_10210821838774375_612696504_n.j

Kad sam uplatio, skocilo na Venus na 2.01 ali dobro, ko je to mogao znati. Inace, kvota na Zvereva kad se igra regularno u Balkan betu ( preko dopune na uplatnom mestu) je 5.75 :D

Da isplacuju naknade za hrabrost,vec bi vas trebalo nagraditi  :fantom:

Kad je covek u dobroj seriji, sme i da napadne zestoko :D Ovaj moj napravio hiljadu evra u par dana, ja par stotina u januaru dobar... sta nam tesko da bacimo neki dinar djavolu, a moze nekim cudom i da dodje.