Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Hokej u fiksu, samo vinere ili dvoznake. Igra u glavu, sa nerešenim ishodom kao opcijom, je čisto bacanje para. Golove 5+ ili 4+ (gde ima).

Ma koliko da je siguran meč, može otići u OT. U NHL delu bar nema tako malih kvota u fiksu.

Edited by Miljenko
Posted

Kombo ce naravno odmah pasti na Torinu, no ovih 7+ na Cagliari-Sassuolo je lepo leglo. ^_^

Posted

pF1U3cn.png

A gledao sam statistiku za Samp-Udine na livescore-u, sutevi u gol prvo poluvreme 0-4, drugo 5-0, taman je moglo i to doci.

Posted

Ma pusti me. Jos sam besan zbog sinoc. Sve jebeno usklo od onog sto igram inace, a ja jedem govna sa Rio Aveom.

Posted

Hokej u fiksu, samo vinere ili dvoznake. Igra u glavu, sa nerešenim ishodom kao opcijom, je čisto bacanje para. Golove 5+ ili 4+ (gde ima).

Ma koliko da je siguran meč, može otići u OT. U NHL delu bar nema tako malih kvota u fiksu.

Ja u hokeju slusam likove sa sajta covers.com, dosta dobro pogadjaju i to dobre kvote, obicno oko 2 na domacina i obicno dodje sa vise od jednog gola razlike. Sto se evropskog hokeja tice, mogu i tu dosta cesto da se proberu osrednje kvote, meni danas lagano dosli Nitra kec (9:2) i CSKA dvojka (1:3 valjda, u strasnoj su seriji a bilo 1.65), dok sam npr. pao jer sam jeo govna sa nekim Dancima od 1.20, koji su igrali 5:5 :D To se naravno ne igra inace nego pravio veliki dobitak pa sve zivo ubacivao.

Odigrah 2000din Zvezdu u Balkan betu, proslo lagano ali sam se skenjao jer se to pre kupovine novijih kola igralo za 50-100e a sad utanjio s lovom pa moram da se stiskam, pas mater...

Posted

Peskara u 93. iz penala. Da to nije palo nikada Napoli ne bi izjednačio.

Kb3QKuO.png?1

Posted

Ja u hokeju slusam likove sa sajta covers.com, dosta dobro pogadjaju i to dobre kvote, obicno oko 2 na domacina i obicno dodje sa vise od jednog gola razlike. Sto se evropskog hokeja tice, mogu i tu dosta cesto da se proberu osrednje kvote, meni danas lagano dosli Nitra kec (9:2) i CSKA dvojka (1:3 valjda, u strasnoj su seriji a bilo 1.65), dok sam npr. pao jer sam jeo govna sa nekim Dancima od 1.20, koji su igrali 5:5 :D To se naravno ne igra inace nego pravio veliki dobitak pa sve zivo ubacivao.

Odigrah 2000din Zvezdu u Balkan betu, proslo lagano ali sam se skenjao jer se to pre kupovine novijih kola igralo za 50-100e a sad utanjio s lovom pa moram da se stiskam, pas mater...

Ja pogledam na coversu, sta vecinom igraju eksperti. Ako svi (ili preko 60%), igraju kontra neceg sto sam hteo, preskacem to. Na evropskom hokeju mi je danas zakazao Zug, sa samo 3 gola, 4 para prosla i jedna kvota 1, mada je to bilo vise za zanimaciju.

Posted

Skoro sam otvorio nalog na maxbetu i sad gledam nba ponudu i vidim jednu zanimljivost koju do sada nisam uocavao jer retko kad skrolujem nize od fiksa, hendikepa i poena.

Naime, granica na poene za prvo poluvreme se fino razlikuje od granice za drugo. Ja sam mislio da oni za poluvreme podele sa 2 i to je granica za oba poluvremena- zajeb.

Evo npr Brooklyn-GSW granica za prvo 120,5, a za drugo 108,5. Tu kladze ocekuju BO pa je verovatno zbog toga veca granica u prvom. S druge strane, LAC-SAS granica na prvo 96,5 a na drugo 106,5.

E sad zbog cega mi je ovo zanimljivo: ja mislim da je mnogo bolje za nekog ko zeli da igra minus na neki mec, da odigra minus na ono polivreme gde je veca granica. I suprotno, da onaj ko zeli da igra plus da igra plus na poluvreme gde je manja granica. Voleo bih da vidim npr neku statistiku koliko je puta dosao plus na kraju a koliko na poluvremenu gde je manja granica. Siguran sam da je na vecem uzorku ta razlika sasvim fina u korist igre na poluvreme. Bas cu jedno vece kad bude dosta meceva da uporedim ovo.

Posted

Greota kad su vec dosla ova trojica

489894489.jpg

danas sam gledao neke analize i vidim ovaj hokej, velika kvota delovalo je kao namesteno, gubili 2 puta i na kraju vidim ipak dobili, ali zalgiris jbg

5656451.jpg

Posted (edited)

Kada je rec o poenima poluvreme/kraj. Prosle sezone je vise dolazio over na kraju. Dugogodisnji NBA trend, je da u prvom poluvremenu pada vise poena i to se vratilo i ove sezone.

Edited by Miljenko
Posted

Odigraj Nba i Nhl ko čovek,em su kvote večje em te možda usere :)

Posted

Ja mislim da ce veceras biti iznenadjenja u EL. Najsigurnija mi je Barsa, na ostala tri meca se ne bih zaletao.

Posted

Fudbal 2/3, NHL 2/2, NBA 1/1, Cagliari je dosao 5+ i 7+. Fudbalom moram biti zadovoljan. Torino jeste zakazao, dobivsi samo 1-0, no Cagliari i Sassuolo donese goleadu (5+ kvota-5.5, 7+ kvota-29). 2+ kombinacija je prosla lakse od ocekivanog. NHL bez problema. Columbus je razbucao Pittsburgh, Winnipeg konacno raspucan, u 4-1 pobedi. U NBA delu, New York se odlepio u startu i fino iskontrolisao mec. Ponovo je kombo pao na jednom paru, ali je dobar plus donela gomila golova na Cagliari-Sassuolo.

NHL

Pittsburgh-New Jersey w1

Arizona-Toronto 5+

San Jose-Edmonton 5+

Washington-Tampa 5+

Kvote, 1.39, 1.50, 1.55, 1.60.

Fiks bilans, Pittsburgh 7-3 (6, 1), New Jersey 3-7 (2, 6). Uglavnom domacinska serija; 23-6, na poslednjih 29 duela, za ekipu koja igra na svom ledu. Devilsi su 1-6, na gostovanjima Penguinsima. Trend 5+ overa, Arizona 7/10, Toronto 4/10, San Jose 8/10, Edmonton 4/10, Washington 4/10, Tampa 7/10. Napad Toronta se budi, vezali su dva plusa, pa bi trebalo biti golova, na mecu protiv solidne Arizone. Sharksi i Oilersi retko zakazu sa golovima, kada je San Jose domacin. I nekompletna Tampa cesto ide u over, te ih odigrah i danas.

Prve tri stvari su stavljene na kombo tiket.

NBA

Boston-Oklahoma >203.5

Detroit-Golden State >206.5

Kvote, 1.60, 1.60.

Niska granica na Boston-Oklahoma, nesto sto se moralo odigrati. Ni na Golden State nije data previsoka granica, no oni su igrali sinoc, pa ih nisam forsirao.

Prvi singl je zavrsio u jacoj grupi.

Miks tiket, NY Islanders w1, NY Rangers w1, Chicago w1, Calgary 5+, Houston >200.5. Kvota 7.31.

Hokejaski tiket, Salavat 5+, KAC 5+, Salzburg w1, Nurnberg w1, Bern w1, Kloten 5+, Davos 5+. Kvota 7.80.