Miljenko Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 Ala je "propao" Tottenham ove sezone. Prilicno kilava igra, protiv jedne od najlosijih gostujucih ekipa.
El Patron Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Bezveze odigrao iz zajebancije, Rusi imali napad na 82-83, ali bacili loptu u aut
Godfrey Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Stvarno ne razumem da u hokeju na igru over/under računaju penale...neverovatno. Sinoć sam imao Ottawa-San Jose under 6,5 i vidim 3-4 nakon penala i "lost". Idiotizam.
Godfrey Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Dobro, njhihov sportski deo, betstars. :) Sad sam im pustio poruku da vidim da li je greška ili zaista računaju penale. Ne bi im bio prvi put da pogreše.
Godfrey Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 (edited) Džaba sam ih kontaktirao, upravo sam našao All bets include overtime/shootouts, unless otherwise stated. In the event of a game being decided by a penalty shootout, then one goal will be added to the winning team's score and the game total for settlement purposes. Zaista genijalno. Valjda kad igraš over/under to radiš jer očekuješ jake odbrane i slabe napade ili kontra..a ne da sve zavisi da li će otići u produžetak. To je i na basketu glupo pravilo. Igraš under, meč ode 20 ispod granice,ali u produžetak i ti si pao, Idiotizam. Edited December 15, 2016 by Godfrey
Miljenko Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 Fudbal 3/3, NHL 1/1, NBA 2/3, prodje konacno kombo tiket, te prateci NHL + NBA tiket. Fudbal se "na misice" uklopio. Tottenham je odigrao dovoljno dobro, za ubedljivu pobedu, mada ni gosti nisu bili bez sansi. Chelsea tesno, kao i moji; City jedva 2-0, kada vec nisam ni verovao, da ce pasti drugi gol. Colo Colo lagano uzima trofej u kupu, 4-0. U NHL delu su sva 4 meca otisla u over, pa tako i ova moja utakmica. NBA ok selektiran. Toronto prolazi sa hendikepom protiv File; Rocketsi donese lagan plus, uprkos ubedljivoj pobedi. Jedino su Clippersi zatajili, teskom mukom dobivsi Orlando. Skoro savrsen dan. Nisam dugo bio u mogucnosti da upotrebim ovu formulaciju; te se nadam da ce uslediti korektan period. NHL St. Louis-New Jersey w1 Winnipeg-Florida 5+ Dallas-NY Rangers 5+ Kvote, 1.55, 1.65, 1.50. Fiks bilans, St. Louis 5-5 (2, 4), New Jersey 3-7 (1, 4). Devilsi tesko igraju protiv Bluesa, te mi ovo deluje kao najverovatniji fiks danas. St. Louis kod kuce 12-1-2-1, New Jersey 4-9-3-1 na strani. 5+ trend, Winnipeg 6/10, Florida 5/10, Dallas 5/10, NY Rangers 6/10. Panthersi su u padu forme, dok Jetsi igraju solidno kod kuce. Serija koja redovno ide u plus, kada je Winnipeg domacin. Dallas je prosle sezone bio sinonim za over. Ove imaju problema sa povredjenim igracima, ali im u goste stizu Rangersi, jedan od top ofanzivnih timova. NBA Golden State-New York >219.5 Kvote 1.60. Golden State prolazi sa dodatnim granicama, pa ih probah i danas, jer igraju protiv dobre ekipe iz New Yorka. Miks tiket, Toronto 5+, San Antonio w2, Denver >216.5, Ajax 2+, Sheffield Utd 2+, Porto P/K1, Panathinaikos w2. Kvota 5.07.
Miljenko Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 (edited) NHL 2/3, NBA 0/1. St. Louis prolazi lako u fiksu, kao i over u Winnipegu. Puno prilika za gol, na Dallas-NY Rangers, ali plus nije bio blizu (0-2). NBA traljavo, neocekivano mali broj poena na Golden State-New York. Na pratecem je proslo par NBA parova, ali su zakazali sa golovima u Torontu. Toplo-hladno serija nastavljena, mada je ovo dosta bolji ucinak, u odnosu na prethodne nedelje. Fudbal Hoffenheim-Dortmund 3+ Kvota 1.44. Dortmund sam propustio par puta na strani, kada su isli u 5+ i jace, pa ih odigrah danas. Hoffenheim je dosta efikasniji kao domacin. NHL Vancouver-Tampa 5+ Kvota 1.65. Trend overa, Vancouver 5/10, Tampa 8/10. Kada su Canucksi domacini, retko fale golovi, kada je ovaj par u pitanju. NBA Houston-New Orleans >215.5 Philadelphia-LA Lakers >204.5 Kvote, 1.60, 1.60. Raspucani Harden i kompanija, retko nisu za probati, mada su granice standardno visoke. Philadelphia igra bolje, u odnosu na start sezone, dok su Lakersi u losoj seriji (8 poraza). Oba napada su solidna, te verujem da mogu probiti, ne preterano visoku granicu. Miks tiket 1, Willem II 2+, Rangers w2, Kalpa w1, Karpat w1, Salzburg 5+, KAC 5+, Munich w1, Nurnberg w1. Kvota 10.08. Miks tiket 2, LA Clippers w2, Pittsburgh 5+, Washington 5+, Colorado 5+. Kvota 4.92. Edited December 16, 2016 by Miljenko
Malvo Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) Igram u lajvu na jebeni PAO misleci da nece da zadrzavaju vreme dok im ne istekne napad, no nema veze, i odigram hendi na njih, obradjuje se tiket, posle sekund Slukas postigne trojku i nema veze, prihvacen tiket A inace smecari pomeraju za 0.05 pri promeni svakog napada, ali eto ovde su napravili izuzetak. Juce su me tako ujebali kad su mi odigrali dva tiketa na Efes u roku od dva minuta, a uopste nije bilo obavestenja da je prvi tiket obradjen, samo da je kvota promenjena, kvota promenjena, kvota promenjena. Jebo ih ko im napravi idiotski sajt, i novi i stari Edited December 16, 2016 by Malvo
Kanzas siti zez Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Jab rekao mozzart, cim pominje stari i novi sajt. A i oni su Klosari iz Mozzarta
Recommended Posts