ubibobi Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Ne mogu sat vremena da nastave mec zbog jebene petarde, kao da je bomba bacena. A i taj debil retardirani nasao da se huliganise i to u jebenoj Francuskoj i to za jebeni Mec. Sta ces,koga zmija ujede i gustera se plasi...
John Coltrane Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Ovo bi moglo biti konacno zbogom kladionici. Sent from my iPhone using Tapatalk
Timmy Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Jebi ga. SIstem 5/6 donosi dobitak oko x9 od uplate, a svih 6 u sistemu samo duplo manje nego u glavu. Mene sjebase Barsa i Real. Sitno sam ubo live gg, al mi to nije izvuklo ni 20% uloga. Al sve izvukoh na Viteseu Gg3+ i GG4+. A sad cu lepo da smislim za sutra, pa da izigram ba vreme jer radim ceo dan. A tekmi kolko hoces, samo da se lepo izabere. Danas sam odustao u poslednjem trenutku od Bolivara, ispostavilo se kao greska. Al onda bih verovatno manje na Holandjane igrao.
Miljenko Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Mene Holandjani plase i necu ih dirati ni danas (Feyenoord ne mogu ni stici). Catolica, recimo da su sanse 90%, da cu je igrati. Za Roma-Lazio razmisljam. Od fudbala mi se nista drugo ne dopada.
Cash Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Konacno Nhl i Nba da prodju kako treba. Sve realni rezultati. Sreća pa sam odigrao winere u St.Louisu i Nashvillu.
Kanzas siti zez Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Ja juce na dobitnom tiketu imao Tottenham 1-1 i 3-5 po kvoti 3,2. Pre nego sto sam uplatio u pinbetu bio do mozzarta, tamo je kvota na istu igtu bila 2,35. Fuj. Klosari iz mozzarta.
Miljenko Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 NHL baš i nije došao savršeno, gomila produžetaka, a ni golova nije bilo previše. Dallas je baš noćas, uspeo da ne primi gol. NFL deluje zanimljivo. New England i Green Bay vineri, Oakland plus, to igram sigurno. New Orleans over, je u fazi razmatranja. Ako odigram Chicago viner (hokej), NBA mi i ne treba (fiks dolazi očajno). Od fudbala, ili Catolica 3+, ili Catolica i Roma, po 2+.
Timmy Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Lozana GG3+, GG4+, Igg, IIgg i gg gg. Mlada Boleslav dom3+ i dom4+ i Arau isto kao Lozana... Singlovi i sitno sistemi.
John Coltrane Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Ne da mi se da prekinem, imam povrat ulplate
Miljenko Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 (edited) Fudbal 1/2, NHL 2/3. Verovatno najsigurniji 3+ par celog vikenda, El Clasico, doneo je samo 2 gola. Young Boys i Basel opravdase poverenje. NHL onako. Fiks je dosao ok. Rangersi i Pittsburgh su se dugo mucili, no dobise nekako, u regularnom toku. Pittsburgh je okrenuo 1-3, sa 4 pogotka, u zavrsnom periodu. Golova nije bilo previse, pa i moj over, nije prosao dobro. Slabih 3/5; i ovako verovatne stvari, tesko dolaze 4/5 ili bolje. NHL Carolina-Tampa 5+ Kvota 1.60. Mantao sam dugo oko NHL parova i na kraju odigrah golove. 5+ trend, Carolina 4/10, Tampa 7/10. Kada su Hurricanesi domacini, golova obicno ne manjka (4 vezana duela, su isla u plus). NBA Oklahoma-New Orleans w1 Kvota 1.40. Nakon serije trijumfa, Pelicansi su porazeni na 3, od prethodna 4 meca. U gostima su 2-7, u odnosu na 8-4 ucinak Oklahome, na domacem terenu. NFL Green Bay-Houston w1 New England-St. Louis 1X Oakland-Buffalo >48.5 Kvote, 1.51, 1.85. Za fiks dabl, nije potrebno posebno objasnjenje. Patriotsi bi trebali lako doci do nove pobede, dok je za Packerse, svaki naredni mec poput playoff meca. Oakland i Buffalo su medju efikasnijim timovima ove sezone, 9/11, odnosno 8/11, kada je o over ucinku rec. Fudbalski tiket, Man Utd 2+, A. Bilbao w1, Partizan P/K1, Ajax P/K1, U. de Chile 2+, U. Catolica 3+. Kvota 4.64. Miks tiket 1, Chicago w1 (NHL), New York w1 (NBA), New Orleans >53.5 (NFL). Kvota 4.18. Miks tiket 2, Eisbaren w1, KAC 5+, Atlanta >49.5, Denver H2(-3.5), Midtjylland w1, Las Palmas 2+, The Strongest 2+. Kvota 12.09. Na kraju od fudbala nista ne odigrah jace, nije mi se previse dopala ponuda. Vidim da bi mec Lazio-Roma, doneo siguran pad (a mozda i ne, tek sada videh da je 0-2). Edited December 4, 2016 by Miljenko
Miljenko Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 (edited) Retard. Cetiri gola, a tek je 20. minut. Prodje prateci tiket, no to i nije neka uteha, za ovako dobre 5+ i 7+ kvote. Nema leka za strah, ne vredi. :D Edited December 4, 2016 by Miljenko
4roses Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Hendi na Denver otisao na drugu stranu zbog Simijanove povrede i sad je -3. Ruki Linc ce startovati a mislim da bi i sa njim Denver trebalo da dobije ovu tekmu sa barem TD razlike. Odbrana im je i dalje zverski dobra a Bortls je ove sezone medju losijim qb i ima najveci broj presecenih pasova zajedno za Ficpatrikom i Osvajlerom.Hvala, doslo taman tako.
MiddleClass Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Retard. Cetiri gola, a tek je 20. minut. Prodje prateci tiket, no to i nije neka uteha, za ovako dobre 5+ i 7+ kvote. Nema leka za strah, ne vredi. :D 2:6 :D
Nesh Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 2:6 ali lose rasporedjeno. Ja igrao GGI&GGII. :D
Timmy Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 (edited) Deportivo Sosiedad GG3+ @2.57, GG4+ @4.6 i na sitnije 5+, Igg, IIgg, GG GG, I2+ I3+ Krenuli lepo, dosta sansi na pocetku. edit, evo ga Depor. Ajmo sad i gosti :) edit2, igrao sam i 1:1 tacan rez za svaki slucaj :) Edited December 5, 2016 by Timmy
Recommended Posts