Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Fudbal dosao fino. MLB lose. Neocekivani poraz Bostona, Washington ne mogu da pogodim nikako. Bruinsi igraju 7. mec. :isuse:Za pocetak malo tenisa:Gulbis fixKuznetsova fixCilix fixFognini fixStosur fixMakarova fixJankovic fix

Posted

Opet zakasnih za tenis. U ovako suženom izboru samo jedan mali dabl.Dabl @1,61Sociedad 1Aarau 1

Posted

Jedan prosao(uz jednu kvotu jedan), drugi pao. Prodje i tiket minus gemova, no valjda je tradicija da padaju stvari gde stavim vise para.Veceras:NHLBoston-Toronto w1MLBDetroit-Houston 1St.Louis-NY Mets 1LA Dodgers-Washington >6.5Oakland-Texas >8.5LA Angels-Kansas City >8.5Boston ce valjda dobiti ovu seriju. Ocekivao sam 4-1, ali Toronto kenja za sve pare.U Detroitu, Sanchez-Norris. Sanchez 3-1, 2.08 ERA protiv Astrosa. Pocetak 3-3, 1.97 ERA. Norris 0-0, 2.57 ERA protiv Tigersa. Za sada 4-3, 3.40 ERA. Nakon poraza sinoc, ocekujem pocetak nove pobednicke serije Detroita. Norris je jedini koliko toliko dobar u rotaciji Houstona, no ne verujem da ima previse sanse protiv mocnog lineupa domacih.Cardinals-Mets, Lynn-Hefner. Lynn je 0-1, 3.86 ERA protiv Metsa. Krenuo sa 5-1, 2.72 ERA. Hefner nesto bolji na poslednja 2 starta, ali i dalje bez pobede, 0-4, 4.63 ERA. Matchup startera na strani domaceg tima. Sinoc je Garcia trokirao, no ne moze se dobiti svaki mec.Dodgers-Nationals, Beckett-Zimmermann. Beckett je 7-2, 2.46 ERA protiv Washingtona. Od pocetka sezone bez pobede, 0-4, 5.13 ERA. Zimmermann 1-0, 5.25 ERA protiv Dodgersa. Ove sezone sjajan sa 6-1, 1.59 ERA(poslednja 3 starta 3-0, 0.38 ERA) Morace i Zimmermann negde da trokira. Beckett je neubedljiv, te mislim da vredi probati over na 6.5.Oakland-Texas, Griffin-Grimm. Griffin 0-0, 4.15 ERA protiv Rangersa. Za sada 3-3, 3.83 ERA. Grimm ima samo 3 odigrana ininga protiv Athleticsa. U dosadasnjem delu sezone 2-2, 3.45 ERA(poslednja 2 starta 0-2, 6.17 ERA). Napad domacih malo utihnuo. Rangersi standardno efikasni. Dosta poena je izgledno i veceras.Angels-Royals, Blanton-Mendoza. Blanton je 3-1, 1.76 ERA protiv Kansasa. Los ove sezone 0-6, 5.66 ERA. Mendoza 0-1, 10.24 ERA protiv Angelsa. Pocetak 0-2, 6.38 ERA. Lici na 1, ali ne mogu da stavim pare na Blantona. Za over mi je vec lakse da se odlucim.Probao Schiavone fix i Canada 6+, no tenis je vec poceo.

Posted

Kanada gubi od Slovenije 2-0 nakon 1/3 :0.6:Ako KAN bude imala volje eto ti 6+ :s_a:

Posted

Boston volsebno dosao do produzetka. MLB odlicno.Danas:TenisSimon fixAlmagro fixDel Potro fixCibulkova fixIvanovic fixA.Radwanska fixHokejSwitzerland fixFinland fixSweden fixIma i nekih kombinacija sa 9- 1.set, no to je za oprezniju uplatu(Djokovic, A.Radwanska, Cibulkova, Ana).Switzerland ima sanse za prvo mesto u grupi, pa da ih probam. Ostalo bi trebalo da budu ziceri(dosta bolje ekipe, domaci teren).

Posted

Tenis tragikomicno. Prosao samo jedan dabl sa 9- 1.set. Francuz je zaduzen za izbijanje para. Dobio Almagra na sljaci. :isuse:Nadam se da ce bar hokej proci.Veceras:Pittsburgh-Ottawa w1Detroit-Houston 1 (MLB)Baltimore-San Diego 1NY Yankees-Seattle <7.5LA Dodgers-Washington 1Red bi bio da Pingvini dobro otvore seriju.U Detroitu, Fister-Harrell. Fister je 0-0, 3.00 ERA protiv Astrosa. Ove sezone 4-1, 3.14 ERA. Harrell 0-1, 7.43 ERA protiv Tigersa. Poceo sa 3-3, 4.67 ERA. Fister u blagom padu forme, no mocni lineup domacih, bi trebao da omoguci dovoljnu podrsku.Yankees-Mariners, Sabathia-Felix Hernandez. Sabathia je 12-4, 2.46 ERA protiv Marinersa. Za sada 4-3, 3.23 ERA. Felix 8-5, 3.08 ERA protiv Yankeesa. Odlican do sada sa 5-2, 1.53 ERA(na poslednja 3 starta 3-0, 0.75 ERA). Bila je dilema h2 ili under. Na kraju se odlucih za minus. Hernandez u vrhunskoj formi, Sabathia ok.Orioles-Padres, Tillman-Cashner. Tillman je 3-1, 3.76 ERA, u dosadasnjem delu sezone. Cashner do sada 2-2, 3.23 ERA. Starteri su tu negde, no udaracka postava domace ekipe, deluje znatno ubedljivije, te probah 1.Dodgers-Nationals, Kershaw-Haren. Kershaw je 3-2, 4.08 ERA protiv Washingtona. Ove sezone 3-2, 1.62 ERA(1-0, 0.82 ERA na poslednja 3 starta). Haren 6-5, 3.55 ERA sa Dodgersima. Do sada 4-3, 5.17 ERA. Nakon loseg starta sezone, Haren je 3-0, 3.15 ERA, na prethodna 3 nastupa. Kershaw je strajk masina kod kuce. Jedini problem moze biti slaba podrska. No valjda tim moze da da 3-4 poena.

Posted

Nocni deo dobar. Mogao je kilavi San Diego da ne okrene za kombo, no sta da se radi.Tokom dana samo jedan teniski:Errani fixStosur fixMurray fixFerrer fixSharapova 9- 1.setNe znam sa cim da vezem Gulbisa, smislicu valjda tokom dana.

Posted

Czv 2 @2,15Chelsea podiže trofej @1,70Pokrivam i CZV X@15,5 za 200 din.

Posted

Danas sve neki kilavi mecevi. Murray se nekako izvukao, no sada Ferrer trokira. :isuse:Vecernji deo:Gulbis fixChelsea x2Detroit-Houston 1 (MLB)Chicago-Detroit w1 (NHL)Arizona-Atlanta h2(+1.5)LA Angels-Kansas City >8.5Gulbis bi trebao da bude laganica, Chelsea mi je ipak kompletniji tim.Blackhawksi su tokom sezone dominirali protiv Red Wingsa. Ocekujem nastavak tog trenda.U Detroitu, Scherzer-Keuchel. Scherzer 2-1, 3.86 ERA protiv Astrosa. Do sada 5-0, 3.61 ERA. Keuchel 0-1, 8.31 ERA protiv Tigersa. Pocetak 0-1, 4.43 ERA. Svih 6 meceva u sezonskoj seriji je dobio Detroit, ne verujem da gosti imaju sanse i veceras.Na Chase Fieldu, Kennedy-Hudson. Kennedy 1-0, 2.66 ERA protiv Bravesa. Ove sezone 1-3, 4.83 ERA. Hudson 7-0, 1.33 ERA protiv Diamondbacksa. Krenuo sa 4-2, 4.70 ERA. Protiv Arizone u gostima, 4-0, 0.94 ERA. Rezultat u seriji 1-1. Ako gosti i ne dobiju, trebalo bi da bude egal mec.Angels-Royals, Enright-Wade Davis. Enright imao jedan start ove sezone, 0-1, 11.37 ERA. Davis 1-0, 2.93 ERA protiv Angelsa. Do sada 2-3, 5.86 ERA.

Posted
[email protected] Cibulkova Tsonga Gulbis Czv 2 @2,15 Chelsea podiže trofej @1,70
Tsonga prodade za jack pot, ali nije loše ni ovako :thumbsup:
Posted

Moj prvi post ovde iako pratim dugo ovaj forum.Prvi post pisem na ovom pdf u znak zahvalnosti prvo Miljenku,potom i ostalima(nije ih mnogo al su pravi) ,za sav trud i iskazano znanje.Svakodnevno pronalazenje kvalitetnih tipova i pisanje istih,svaki dan,u isto vreme je za veliki :pera:Bravo carevi,samo napred,znajte da ste praceni :ss1:

Posted

Vinci - Halep 2 @2,00Kohli uzima set @2,1

Posted (edited)

Ja bas i nisam sjajan, tokom poslednjih 10 dana. <_<Trudim se da bar pojasnim MLB, zbog cega sta igram, jer je tu statistika cesto najbitnija.Radar ima dobar procenat uspednosti. Steta sto i Fei ne ubaci nesto, jer sam na njegovim tipovima uzimao finu kintu(fudbal golovi).Dnevni deo:Djokovic fixSerena 9- 1.setNadal fixFerrer fixAzarenka 9- 1.setOdigrah i hokej: Russia-USA 6+ i Switzerland-Czech Republic 1X, no ovo prvo je vec pocelo.

Edited by Miljenko
Posted
Vinci - Halep 2 @2,00Kohli uzima set @2,15 (poništeno/kvota 1)
Halep lako, Kohli odustao. Šteta jer sam baš imao dobar predosećaj.Ništa više za danas