Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja cu malcice hrabrije. :D Real i Basel po 3+, Arsenal i Tottenham 2+ (verovatno i Club Brugge), te neki NHL (Rangers w1, Dallas 5+, Boston w2).

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Neverovatno kako nista ne dolazi. Evo sada i Benfica ponovo gubi, od ovih sto su dali 6 golova u sezoni. :yawn2:

Nema gluplje stvari, od fudbalskog fiksa.

Edited by Miljenko
Posted

Hendi na Denver otisao na drugu stranu zbog Simijanove povrede i sad je -3. Ruki Linc ce startovati a mislim da bi i sa njim Denver trebalo da dobije ovu tekmu sa barem TD razlike. Odbrana im je i dalje zverski dobra a Bortls je ove sezone medju losijim qb i ima najveci broj presecenih pasova zajedno za Ficpatrikom i Osvajlerom.

Posted

Sutra jos Kansas City Chiefs +6 @1.98 i Green Bay Packers -6 @1.96

Posted

Meni nesto malo 2.20 na City.

X2 je1.67 (pricam o Mocartu, znaci da je u ostlaim kladzama i bolje).

Posted

El Klasiko, GG3+ @1.75,GG4+ @2.3, gost I1+ @2.1, Real2+ @2.6, Real u oba @4, Real 3+ @6. GG GG @9. Poslednjih 10 meceva na Kamp Nou zavrseno sa GG3+. Pa sto ne bi i danas. Mada prvih nekoliko minuta i ne obecava bas.

Posted

Odigrah na sitno po 14 da ostaje 0:0. Valjda se sad da ga daju :)

Posted (edited)

Fudbal 0/1, NBA 0/1. Fudbal baksuzan , kao i obicno. Kada su Napoli i Bayern dosli, bio sam siguran u prolaz, ali je Benfica dozivela prvi poraz, primivsi dva gola, od najgoreg napada lige. NBA klasika. Knicksi dobijaju, Lagani over na Rocketsima i novi kiks Spursa ( pod kiksom mislim na to da nisu probili hendikep). Vracam se singlovima, nema vajde od pravljenja vecih kvota (bar ja to ne umem).

Fudbal

Barcelona-Real Madrid 3+

Young Boys-Basel 3+

Kvote, 1.42, 1.48.

Dva najverovatnija meca za golove danas. Vidim da u Barseloni jos uvek tihuju; bolje da skupljaju golove, umesto zutih kartona.

Prateci tiket, Club Brugge 3+, Arsenal 3+, Leipzig 2+, Copenhagen P/K1, Monaco P/K1, Juventus P/K1.

NHL

NY Rangers-Carolina w1

Pittsburgh-Detroit w1

Colorado-Dallas 5+

Kvote, 1.45, 1.45, 1.50.

Fiks trend, NY Rangers 5-5 (5, 4), Carolina 6-4 (6, 3), Pittsburgh 5-5 (3, 4), Detroit 4-6 (1, 4). 5 + bilans, Colorado 6/10, Dallas 6/10. Rangersi i Pittsburgh su dominantni domacini, dok mec u Denveru retko ne ide u plus.

NBA +NHL, Chicago w2, Golden State >224.5, Boston w2, St. Louis w1. Kvota 5.94.

Edited by Miljenko
Posted

Budjavi dinamo ne moze sa igracem vise da dobije. Mamicu pederu!

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

f94527019579fd158e7777a82899895e.jpg

Stricev tiket od pre neki dan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Samo gol west hama cekam za pare i nece pederi da ga daju. Uprooastise mi dve lepe pogodjene kvote preko 3

Posted

Dzinks upalio, Najskuplji Bog

Posted

Mogli bi da se raspucaju na Young Boys-Basel, kada su vec kiksirali Real i Barsa. :dry:

Jos se i Rangersi muce, protiv metiljave Caroline.