Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Malo sreće za mene, hteo sam Real daje u prvom 3+, ali greškom odigrah 3+ ukupno u prvom..sad tek videh kad je legla lova :)

Odigrah Rijeku u prvom over 1,5, kvota 2,75.

Gde ima igra tim prvo3+? Trazio sam to i nigde nisam nalazio... Odigrao sam Rijeka Cibalija 1:0 po 8.5. Ovi veliki favorit, ali nece puniti. I live ove moje Nemce da ipak pada peti po 2.5.

Bet365. Ovo je bilo ukupno over 1,5 prvo, ne samo da Rijeka daje.

Ostadose Nemci na 2:2. Nema veze, fin plus svakako. Plus sam i u livu bio u plusu. Idemo dalje :) Vil 1900 dom golovi, u oba, 3+, 4+ i prvo dva plus. Bajern isto to samo umesto dom u oba prvo 3+.

Prođe Rijeka na 2,75.

I ja čekam Bajerna live da odigram, ali sve vreme su mi u glavi njihovi mečevi sa Hamburgom, Kelnom, Hofeom i Dortmundom..baš su loši trenutno. Možda opet silujem Real, Hihon igra otvoreno, s obzirom gde i protiv koga igraju.

Gde ima igra tim prvo3+? Trazio sam to i nigde nisam nalazio... Odigrao sam Rijeka Cibalija 1:0 po 8.5. Ovi veliki favorit, ali nece puniti. I live ove moje Nemce da ipak pada peti po 2.5.

U Mocart mora da ima.

Basketaši, vredi li probati Megu na 3,40? Znam da se mi raspadamo..

Basaksehir vodi u gostima protiv Bešiktaša, kakva ekipa  :thumbsup:

Ajd i ja da probam Bayern 1-1 i 2+I

Jesu u krizi ali ocekujem da ce da natrpaju Elitu

Za sutra: 

suyPXaJ.png

Sugavi Porto i jos sugaviji Dortmund

• Author

I kod mene slabo sta dolazi. Nikako da dodje kraj novembru. :dry:

I kod mene slabo sta dolazi. Nikako da dodje kraj novembru. :dry:

Kako se sve okrene u Nhl to je neverovatno.Igrao 5 + u Torontu i u zadnjoj trecini padose cak 4 gola. Pitsburg izjednaci u poslednjim sekundama i pobede na penale :). Basket savršeno dosao Hornetsi i SAS pobedise. Nhl i Nba su bas nepredvidljivi za igru ali i to mije 10 puta bolje nego ganjati fudbal. Tamo se najvise namesta.

Ne da se pogoditi pa to ti je.

Juce na izgled lep tiket, sa Chelski 1, Torino 1,  Bajern 1&GG, Monako 1&3+, pa onda HSV GG3+, Sevilja GG3+,  Hull-WBA X, da bi mi se usrao u zivot CP koji sam igrao X2&GG. 5:4 za Svonsi u utakmici njihovih zivota. Dakle™ padnem ovakav tiket na jebenom dvoznaku :isuse: :(

Odigrah i jedan "za dušu", na minimalni ulog:

NJsJfbW.png

Osijek je treći, sa samo dva boda manje od Dinama koji nije u sjajnoj formi.

Trnava dobila prošlu na strani, Mijava izgubila kod kuće, pa pokušavam kontru.

Deluje kao jedna od onih utakmica gde bi Sosijedad, koji je u dobroj formi, mogao da odigra hrabro i otvoreno i da ne izgubi od Barse.

Alkmar je ove sezone sve domaće utakmice u prvenstvu odigrao 2:0 ili 2:2. Da vidimo dokle će...

Za kraj remi s golovima između Herenvena i Ajaksa, nije nerealno.

Edited by malistev

• Author

Fudbal 0/3, NHL 1/1, prodje i prateci NHL + NBA tiket. Fudbal nije mogao doci losije od ovoga. Liverpul samo 2-0, protiv kilavog Sanderlenda. Kolo Kolo 0-1. Katoliku gledah od 75. minuta; 4 propustene ciste kontre, uz dva promasaja na prazan gol; kao da nisu zeleli da ga daju. U NHL delu dosta srece. U Torontu 4 gola, u zavrsnom periodu. Na pratecem Crosby poravnava 14 sekundi pre kraja. Ekstra glup dan, no nekako izvukoh pola uloga.

Fudbal + NFL

Benfika-Moreirense 2+

Real Sosiedad-Barselona 2+

Roma-Peskara 3+

NY Jets-New England w2

Arsenal-Bornmaut 2+

Ostende-Genk 2+

Anderleht-Muskron 2+

Herenven-Ajaks 2+

Kvote, 2.01, 1.89.

I danas odigrah pretezno utakmice, gde je bar jedan tim, u vrhu svoje lige. Roma bi trebala da lagano pocisti Peskaru, pa tu stavih 3+. Patriotsi imaju 8-2-0 ove sezone i sumnjam da im nestabilni Jetsi mogu biti pravi takmac.

Prateci tiket, AZ 3+, Kaljari 2+, Juventus w2, Viljareal w1, Selta w1, U. de Cile 3+. Kvota 5.11.

NHL

NY Rangers-Ottawa w1

Kvota 1.53.

Fiks bilans, Rangers 6-4 (6, 3), Senators 6-4 (4, 3). Ottawa je vezala 3 pobede i vreme je da dodje kraj i toj seriji. Ovo je jedno od nezgodnijih gostovanja, mada Rangersi igraju podjednako dobro i na strani, i kod kuce.

Strelci, Marchand, Laine, McDavis, Zuccarello, Voracek. Kvote, 2.50, 3.00, 3.00, 3.50, 3.50. Sistem 4/5.

Miks tiket, Cleveland w2 (NBA), Philadelphia 5+, Edmonton 5+, Atlanta >50.5 (NFL), NY Giants w2, Seattle w2. Kvota 8.18.

Ne odgovara mi ovo pisanje naziva timova "po naski". Cesto stanem i razmisljam, kako bese . :lolol:

Edited by Miljenko