Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Ove evroligaske ekipe valja juriti cik-cak sad kad se paralelno igraju domace lige i EL, tj. uvek juriti kvote preko 2 kad god to ima nekog smisla. Osim CSKA nijedna ekipa nije u stanju da redovno i u cak i manjim serijama dobija meceve. Fener je recimo pukao u Baskoniji, pa se izvadio razbijanjem Galatasaraja, pa sad opet pukao u Tel Avivu; Baskonija razbila Fener, pa izgubila od Valensije, pa sad opet od Milana; Zvezda izgubila tesno od Uniksa, pa se izvadila protiv Bamberga itd.

Posted

Tja, ja sam takodje igrao, tesko ce tu biti gola. :sleep: (mozda nekako padne jedan)

Posted

Kako je covek napucao precku, u 1 na 1 situaciji, u 93. minutu (teren jeste los, ali je prijem bio smehotresan).

Posted (edited)

Fudbal 1/2, NHL 1/2. Solidni rezultati kvalifikacija, mada je mec Bolivija-Paragvaj, doneo neocekivan rezultat (bilo je sanse za prolaz, no nije se posrecilo). NHL je mogao bolje. St. Louis relativno lako dolazi do pobede; Blackhawksi pak razocarase totalno, 4-0 porazom od Jetsa. Bah, kilav trend nastavljen. Ovi dugi periodi, bez kombo tiketa, crpe finansije, polako ali sigurno. Vreme je da pocnem da kukam, sto je MLB sezona zavrsena. :D

NHL

Calgary-Arizona 5+

Kvota 1.43.

Na prvi pogled, ovo lici na rutinski plus. Trend 5+ overa, Calgary 8/10, Arizona 8/10.

NBA

Oklahoma-Houston >212.5

Toronto-Golden State w2

Sacramento-San Antonio w2

Kvote, 1.60, 1.52, 1.42.

Oklahoma i Houston redovno donose izuzetno efikasne meceve; prethodnih 6 suceljavanja su isli preko granice od 212.5 poena. Golden State igra sve bolje i mada je ovo tesko gostovanje, mislim da vredi probati 2, na solidnu kvotu bez hendikepa. San Antonio je neocekivano nesiguran kod kuce, no u gostima su i dalje bez poraza (5-0). 

Miks tiket, Pittsburgh 5+, Harden >29.5, Westbrook >32.5. Kvota 5.03.

Edited by Miljenko
Posted

Bolivija Paragvaj imali oko 35 suteva ka golu. Al kad nece, jbga.

Posted (edited)

Ja sam gledao zavrsnih 15 minuta. Paragvaj bez prilike za gol, Duk masi pomenutu sansu za 2-0, u nadoknadi vremena.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Nba 2/3, Nhl 3/5. Lakers i Cleveland pobedise, dok je Portland potpuno podbacio samo 88 poena Bulsima. No i to je bilo za ocekivati nemogu nonstop da idu preko stotke. NHL tri para pogodio vrlo lako, Chicago podbacio, u Columbusu ocekivao goleadu a bio fudbalski rezultat na kraju 1-1. Za veceras Nba singlovi:

1.Sacramento-San Antonio 2 (1.41)

2.Indiana- Cleveland over 206.5 (1.51)

3.Toronto-Golden State 2 (1.45)

4.Denver-Phoenix 1 (1.49)

NHL:

1.Washington-Pitsburgh over 4.5 (1.57)

2.Calgary-Arizona w1 (1.66)

Bio sam u dilemi dal da u Calgaryju odigram over 4.5 ili w1. Odlucio sam se za ovo drugo. Calgary je jako los na svom terenu samo 2 pobede i cak 6 poraza. Vreme je za pobedu koga če ako ne Arizonu koja je jedna od slabijih ekipa u ligi. U Washingtonu ocekujem dobar meč i bar 5 komada. Mozda sam se malo kockao kosevima u Indiani no obe ekipe bi trebale da idu preko stotke.

Edited by Cash
Posted

14793691517030.jpg

Mozda bolje neki over na Zvezdi i Milanu? Ovo drugo deluje ok.

Posted (edited)

NHL 0/1, NBA 2/3. NHL kilavo. Washington ima ne tako efikasan trend, od starta sezone, pa njih preskocih. Calgary i Arizona razocarase, samo 2 data gola u regularnom toku. NBA solidno, mada me je iznervirao volseban minus na Oklahoma-Houston. 33 poena u cetvrtini na NBA mecu, nije mi jasno sta su igrali, tim pre sto je rec o odlicnim ofanzivnim ekipama. Golden State i San Antonio su korektno iskontrolisali svoje utakmice. I dalje 2/4 ukupno, prilicno dug period, bez kombo tiketa.

NHL

Philadelphia-Winnipeg 5+

Toronto-Florida 5+

Dallas-Colorado 5+

Kvote, 1.50, 1.50, 1.50.

Philadelphia-Winnipeg lici na kanonadu u najavi. Toronto i Florida imaju lep trend overa, kada su Maple Leafs domacini. Dallas polako kompletira postave. Spezza se oporavio od povrede, Eakin se moze vratiti veceras, Sharp se ocekuje u subotu. Bilans overa, Philadelphia 7/10, Winnipeg 6/10, Toronto 7/10, Florida 6/10, Dallas 7/10, Colorado 5/10.

NFL

Carolina-New Orleans >51.5 

Kvota 1.85.

New Orleans retko igra meceve sa malo poena, napad Caroline funkcionise sve bolje.

Miks tiket, Tampa w2, Anaheim w1, KAC 4+, Stavanger 4+, Magnitogorsk 4+, CSKA w1, St. Petersburg 5+, Minnesota H1(-8.5). Kvota 9.58.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Opet na zamor Zvezde @2,14 

Pogotovo što im ovakve nit smrdi nit miriše ekipe i utakmice koje bi kao trebalo da dobiju, nikako ne leže. Da dolazi Cska, više bih verovao u Zvezdu  <_<

Edited by levi
Posted

Kako bre tolika kvota? 2.1 na nas, a 1.8 nanj.