Cash Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Kopenhagen - Lester X Dortmund - Sporting IIgg Sevilja - Dinamo 4:0 Juventus - Lion 1-1 Bravo za prvi i treci par kralju
malistev Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Bas sramotna igra Dortmunda u drugom poluvremenu, a jos je i kilavi Juve opoganio motku. A plasio sam se da odigram gg u Poljskoj i winnera na Lever...
Timmy Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Sa zakasnjenjem, Borusija domacin golovi 3+ @2.35, 4+ @4.4 i sitnije u oba @2. Gledam poslednjih 10 min i njima izgleda dosta ovih 1:0 Vidjeno da ostaje 1:0
malistev Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Skromno: Nica-Salcburg 1, Apoel-J.Bojs 1, Ajaks-Selta 3+, Bilbao-Genk gg, Sasuolo-Rapid gg. Videh jake kvote i na Cirih, Spartu, mozda viner na Zorju, dupla sansa na Gabalu... al' ipak preskacem.
Godfrey Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Potcenjen Olimpijakos danas protiv Astane, mislim da su pogrešili. Tako da sam uzeo Olimpijakos AH 0.0, kvota 1,77.
Miljenko Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 (edited) Fudbal 0/1, NHL 1/1, NBA 0/1, Real je dosao 6+. CL nije mogla doci mnogo losije od ovoga. Kilava utakmica u Dortmundu; Juventus preskocih; bolje da sam odigrao dabl Real 3+ i Sevilla fiks, makar i sa 1.40 kvotom, nisu za mene vece kvote. NHL ok i sa ovako tankom ponudom. U New Yorku lagani over, ali zato strelci zakazase na Utah-Dallas, samo 175 poena, kao da se igralo negde u Evropi. Toplo-hladno period nastavljen. Fudbal Maccabi Tel Aviv-AZ Alkmaar 2+ Zenit-Dundalk 3+ Austria Vienna-Roma 2+ Kvota 1.98. Maccabi je igrao efikasno, od starta kvalifikacija, a AZ je sve samo ne defanzivna ekipa. Ocekujem da Zenit potvrdi razliku u klasi. Austria Vienna-Roma, jos jedan zanimljiv mec u najavi. Prateci tiketi, Sassuolo 2+, A. Bilbao 3+, Ajax 2+, Real Potosi 3+, Jorge Wilstermann 2+ i Man Utd P/KX, Feyenoord P/KX, St. Etienne 0-3, Panathinaikos w1, Braga w1, Shakhtar w2, Nice w1, Schalke 2+, Fiorentina 2+, PAOK 0-3, Villarreal w1, Zurich 0-3. Kvote, 4.74, 22.89. NHL NY Islanders-Philadelphia 5+ Washington-Winnipeg w1 Los Angeles-Pittsburgh w2 Kvote, 2.04, 1.81. Islandersi i Flyersi, donose izgledan mec za plus; over trend, NY Islanders 8-2, Philadelphia 9-1. Nakon serije od 4 gostovanja, Capitalsi se vracaju kuci. Na noge im dolazi tim, koji retko uzima bodove na ovom gostovanju. Cini se da je domacin u dobroj formi, nakon fine turneje po Canadi, 3 pobede i jedan poraz. Kingsi imaju puno problema u napadu (bez datog gola, na prethodne 3 utakmice), dok sampioni konacno lice na ono sto se od njih ocekuje (4 vezana trijumfa, uz 17 datih golova na njima). Osnovni razlog, zbog kojeg sam ovde igrao 2, su veliki problemi sa golmanima kod Kingsa. Quick je out, minimum do januara; Zatkoff je pod znakom pitanja za veceras, dok je Budaj imao 3 starta, u 4 dana i malo je verovatno da ce i veceras biti na golu. Miks tiket, Cleveland H1(-6.5), Golden State H1(-7,5), Ottawa 5+, San Jose 5+. Kvota 6.33. Edited November 3, 2016 by Miljenko
Cash Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Samo za tebe Zverka: Nica, Panathinaikos i Srbija-Poljska vise od 53.5. Ukupna kV. 6
ubibobi Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Cash je bacio rukavicu sad cu da prepisem od obojice...znaci Nica je kec za kucu i okucnicu,idemo
Miljenko Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Ne umem da uklopim ovu EL. Ovoliko golova, i ja nadjem 0-0 utakmicu.
Cash Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Cash je bacio rukavicu sad cu da prepisem od obojice...znaci Nica je kec za kucu i okucnicu,idemo Ajd nek nam je sa srecom.
Cash Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Previse se ljudi navadilo da igra Nicu + supacka Liga Evrope. Mada je i bilo dosta realnih rezultata ali dzabe kada stavljam invalide retardirane iz Mancestera (bez uvrede invalidima i retardima, oni bi sigurno odigrali bolje od raspalog Junajteda). Zajebo si nas sa Nicom prijatelju.
Moća Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Jebem ti budjavu nicu :/ Sent from my Le X620 using Tapatalk
copkillah Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Ne umem da uklopim ovu EL. Ovoliko golova, i ja nadjem 0-0 utakmicu. ovako nešto?
Recommended Posts