October 21, 20168 yr Jong Ajax gost2+ @2.15, gost3+ @5.25 i GG GG @9. Morao sam da ih ispostujem. Timmy druze slabi su oni kad igraju u gostima. Cepaj ih kad igraju kuci
October 22, 20168 yr Jedan tiket na golove: Leverkuzen-Hofenhajm gg3+ Svonsi-Votford gg3+ Aston Vila-Fulam gg Norvic-Preston gg3+ Notingem-Kardif gg3+ Ruzomberok-Zilina gg3+ Milan-Juventus gg Go Ahed Igls-Tvente gg3+ -------------------------- kvota 156 Drugi tiket "prvi daje gol-kraj": Arsenal-Midlsbro 2-1 (7.25) Valensija-Barselona 1-2 (8.00) Viljem-Utreht 1-2 (13.00) ---------------------- kvota 754
October 22, 20168 yr Timmy druze slabi su oni kad igraju u gostima. Cepaj ih kad igraju kuci Mislis da ne znam to :) Al kao sto sam rekao, morao sam da ih ispostujem. Zaduzili me ljudi. Odigrao sam na sitnije polovinom drugog da daju gol po 2.2. cini mi se i izvukao deo uloga.
October 22, 20168 yr kod 1-0 za ingolstadta sam hteo igrati da dortmund daje drugi gol na utakmici i jos ni sada ne znam zasto nisam to odigrao nego da ce biti vise od 1.5 gola u pp i eto isplatilo se. taman da vratim pare zbog tottenhama.
October 22, 20168 yr Author NHL 1/1, prodje i prateci tiket (10+ kvota na kraju). NHL taman kako mi je trebalo, 5 komada za over, te tesna pobeda Islandersa. Miks tiket je prosao, uz jednu kvotu 1. Lep dan. Fudbal Milan-Juventus w2 Valencia-Barcelona w2 Arsenal-Middlesbrough 2+ Liverpool-WBA 2+ Kvota 2.11. Vidim da sam Tottenham srecno izbegao, mada ni Arsenal nije krenuo kako treba. Juve mi deluje prejak za Milan; slicno vazi i za Barsu. Liverpool nema problema u napadu, pa tu probah 2+. NHL Ottawa-Tampa 5+ Dallas-Columbus 5+ Kvota 2.20. Puno NHL utakmica se igra veceras, odabrah dve najverovatnije za golove. Prateci tiket, Chicago 5+, Washington 5+, Minnesota 5+, Florida w1, Pittsburgh X2, St. Louis w2. Kvota 16.82.
October 22, 20168 yr Englezi danas uzasni za golove, pogotovo druga liga, a i u Nemackoj sam uspeo da ubodem jedini mec gde nije doslo gg3+.
October 22, 20168 yr sta je sa ovim holandjanima ove sezone. kad god ih igram ima 0 golova. evo sada psv zajebava
October 22, 20168 yr Author Danas je bilo tesko ne poginuti; srecom te odigrah samo jedan fudbalski tiket.
October 22, 20168 yr Došlo mi samo Spartak Zvezda x uživo, kad sam video šta se sprema, da sprečim nerviranje Od tada mozzart sajt u komi, nisu obratili ni te tikete i ne primaju nove
October 23, 20168 yr Interesantna utakmica Bologna - Sassuolo. Kvota na Bolonju u Meridianu 2.90 (Maxbet 2.65, Soccer 2.60). Kuci imaju 3 0 1 - 5:4 (izgubili od Djenove poslednju kod kuce). Sasuolo ima na strani 1 0 3 - 6:9. Sassuolo ima bod vise, igra Ligu Evrope. Nisam nista trazio o eventualnim izostancima igraca. Troznak, ali cu zbog velike kvote staviti keca negde.