Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Sad su izgleda vratili neke, ali jos uvek fale golovi prvo i drugo poluvreme, vecina gg igara, kombinacije i jos mnoge druge.

Edited by malistev
Posted (edited)

Fudbal 2/2, NHL 0/1, Arsenal i Bayern dodjose po 5+. Na fudbalu su najverovatnije stvari dosle; ubedljive pobede vecine favorita. Bio sam pomalo drcan, u NHL delu. Umesto da odigram samo over, stavih i viner na Rangerse. Naravno da je fiks pao, cim ga cekah za kombo. Fin dan, mada je malo falilo da bude savrsen.

Fudbal

Roma-Austria Vienna 3+

AZ Alkmaar-Maccabi Tel Aviv 2+

Shakhtar-Gent P/K1

Dundalk-Zenit P/K2

Man Utd-Fenerbahce w1

Kvote, 1.71, 1.78.

EL je uvek upitna za pogoditi, no da probam nesto i danas. Od Rome se ocekuje sigurna pobeda, dok AZ i Maccabi donose zanimljiv mec u najavi. Shakhtar i Zenit lice na zicere u fiksu, a ovi moji bi mogli da ne izgube kao domacini.

Prateci tiket, Qarabag 0-3, Celta w1, Inter 2+, Fiorentina w2, Feyenoord w1, Olympiakos 2P1+, St. Etienne P/K1, Plzen P/K1. Kvota 7.77.

NHL

Tampa-Colorado 5+

Minnesota-Toronto 5+

Edmonton-St. Louis 5+

Calgary-Carolina 5+

Kvote, 2.16, 2.28.

Puno NHL meceva veceras. Tampa se za sada uspesno vraca iz zaostatka, moglo bi tu biti golova i veceras. Minnesota i Toronto, dva tima koja su efikasno otvorila sezonu. Edmonton nije skoro poceo ovako dobro i veceras imaju pravi test, protiv Bluesa. Flamesi i Carolina imaju tradicionalno efikasne medjusobne duele, pa ih probah i danas.

Propratni tiket, Boston w1, Washington w2, Montreal w1, Vancouver w1. Kvota 6.66.

Edited by Miljenko
Posted

Mainc Anderleht. prvoGG @4.2, drugoGG @3.2 i GG GG @13.5

Posted

Miljenko, preskocio se Bolivijce. Sta mislis Potosi Petrolero. Nacional bi mogao da puni, al brine neverovatno zatvorena igra Petrolera ove sezone, pogotovu u gostima gde je na njihove 4 tekme palo cela 3 gola.

Posted

Petrolero uspešno zatvara mečeve u gostima, pa nisam hteo da ih čačkam. The Strongest je nešto verovatniji, mada i tu timovi pomalo trokiraju sa golovima.

Posted (edited)

Zenit. :isuse:  Gube od ekipe, koja bi bila plafon drugoligas, u bilo kojoj ozbiljnijoj ligi.

Edited by Miljenko
Posted

Odigrah ipak Nacional Potosi dom3+ @2.47 i dom4+4.95, al nisam zapinjao. Al sam malo jace na poslednje Bolivijce, derbi zacelja, dve poslednje ekipe na tabeli. To mi uvek omiljeno kad naletim u bilo kojoj ligi. GG&3+ @2.25, GG&4+ @3.5, 5+ @4.95, GG GG @14, prvo3+ @6.6

Posted

Sjebase Bolivijci. Uhvatio sam Nacional live drugo2+, kao i na kraju da daju drugi, al mi to bas slaba uteha jer sam sitno to. Kraj lepe serije. Danas krece nova :)

Posted

Fudbal 2/2, NHL 0/2, Roma dodje 5+, a prosao je i prateci NHL tiket. Na fudbalu se na kraju sve fino uklopilo. Roma goleada, AZ na vreme prolazi. Shakhtar lagano; Zenit me je nervirao, no nekako okrenuse; Man Utd iznenadjujuce lako dolazi do trijumfa. NHL sam mogao bolje uklopiti. Oba 5+ tiketa padose, mozda sam trebao odigrati samo jedan dabl, imao sam 5+ kvotu za kombo i sa tim. Na pratecem dodjose cak 4 vinera. Ok dan, mada sam mogao i bolje probrati.

NHL

Columbus-Chicago 5+

NY Islanders-Arizona w1

Kvota 2.04.

Tri NHL meca veceras. Chicago obicno lako resava Blue Jacketse, uz pregrst golova. Islandersi su veliki favoriti veceras, a i po tradiciji im je Arizona stara musterija.

Miks tiket, Oostende 3+, Viking 3+, KAC 5+, Salzburg w1, Bern 4+, Lugano w1, Zug w1, Kolner w2, Eisbaren 4+. Kvota 11.66.