Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Vezao Bautistu Aguta protiv Troickog i Monfisa protiv uplasenog decaka Gofana. Spanac rutinirao Viktora, crni govnar vodio 6:4 i 4:1 u drugom, uz dva brejka prednosti, a onda je od bezmudog Gofana uspeo da izgubi 5 gemova u nizu, od cega 3 svoja servisa. Kasnije i treci set rutinski, 2:6 izduvao. Ne bi bilo nista strasno da je izgubi od nekog dobrog igraca nego od Gofana koji je otprilike bio maltretiran od vrsnjaka tokom citavog detinjstva i sav je pogubljen. Ovo mi se bas dugo nije desilo, ovako ruzan pad.

Posted (edited)

Zli, ne bih da pametujem i stajem ti na muku (izvinjavaj ako izgleda tako), ali na 6:4, 4:1 mora da je kvota bila zestoka na Gofana. Prelomi jednom i brani tiket makar da vratis ulog. Naravno, ukoliko si uopste bio u mogucnosti. .

Edited by Nesh
Posted

NHL 2\2. Ne sećam se lakšeg prolaza, nego što je sinoć bio slučaj, rutinske goleade.

NHL

Tampa-Detroit w1

NY Rangers-NY Islanders 5+

Winnipeg-Carolina 5+

Dallas-Anaheim 5+

Kvote, 2.32, 2.34.

Nastavljamo sa hokejaškim utakmicama. Par zanimljivih mečeva za probati i danas.

Posted (edited)

Zli, ne bih da pametujem i stajem ti na muku (izvinjavaj ako izgleda tako), ali na 6:4, 4:1 mora da je kvota bila zestoka na Gofana. Prelomi jednom i brani tiket makar da vratis ulog. Naravno, ukoliko si uopste bio u mogucnosti. .

Kapiram o cemu pricas ali igrao sam bukvalno iz dosade telefonski, 1000din ulog a dobitak 2640, dakle sitno. Cenim da je na bet365 kvota bila oko 100 na Gofana u tom momentu a ovi nasi lokalci daju mnogo manje, ili cak sklone konacan ishod iz ponude. Iskreno, nisam uopste razmisljao da je toliki debil, igrao je dosta dobro u zadnje vreme i bio ozbiljniji nego inace ali eto, danas je resio da nas podseti da je zapravo samo obican pajac.

Edited by Zli Gli
Posted (edited)

...

Edited by Malvo
Posted

granica na Simona u socceru 13,5- mislim da su promasili za bar 2-3 poena. Igram ovo manje poena. Prvi razlog: Gentile, dalje ne treba komentarisati. Drugo, doveli su Raduljicu koji ce imati dosta lopti. Trece, spoljna linija im je nakrcana igracima pa treba podeliti tu minutazu. Cetvrto, Simon voli loptu u rukama, a takvih tamo ima dosta: Gentile, Gentile, Gentile, Kalnietis, Hickman. Dosao je i Dragic.

I Kuzmara mi deluje kao sigurica vise od 4,5 skoka. Ali u ovo gore sam sigurniji.

I Jovic vise od 6,5 asista deluje sigurno. To mozda spojiti sa Kuzmic vise od 7,5- povezane opklade :)

Posted

^Prosla sva cetiri tipa, jedino je sa Jovicem bilo malo nerviranja, ostalo lagano.

Simon 8 poena

Kuzmic 16 poena i desetak skokova

Jovke 7 asista

Posted

Prodje mi tiket a bolje da nije :(

Teodosic, Gaudlok i Dragic +poeni

CSKA H2 i Darusafaka 2.

Posted

Bravo Miljenko. Ja odigrao 6 utakmica 5 + na NHL i Floridu 1x i padnem samo na Pitsburg-Washington. Nisu mogli u zadnjih 15 min da uceraju jos 1.

Posted

Prodjose nekim cudom golovi veceras:

sWmoD5K.png

:)

Posted (edited)

NHL 2/2. Prodjose cak 4 para, prijatno iznenadjenje.

Na fudbalu padoh veceras na Rangers 2+, Dortmund, Cska i Dinamo Zagreb prodjose; kvota 2.24.

NHL

Calgary-Edmonton 5+

Kvota 1.50.

Jedini mec koji deluje zanimljivo za golove danas.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Vađenje  <_<

Admira - St Pölten (2,10)

Velez - Colon (2.45)

Edited by levi
Posted

ja pokusavam da igram da daju sledeci gol ali ih nema u liev ponudi... :wacko:

Posted

Bastia - Angers 2,60

Domaćinske ekipe. I imaju malo nerešenih, što je uvek dobar znak