Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Odavno je povrijedjen Berardi.

Posted (edited)

Setubal - Maritimo (2.20), Liberec - Teplice (2,15), Grashopers - Luzern (2.55), Ovideo - Numancia (2.15), N. Pazar - Radnički (2.30) Radnik - Napredak (2.70)

Na granici prihvatljivih 3/6, pošto su sve kvote preko 2

Ispoštovao malopre i Banfild iako su gubili 0:2 posle 12 min. Svaka im čast.   Ali mi đavo ne da mira pa sam odigrao i Colon- Defenca J (2.35) Nema veze, neka se okreću pare <_<

Edited by levi
Posted

I ne moze Dallas TD ni sa 2 yarda kad mi treba OVER!  :mad:

Posted (edited)

Fudbal 1/3, NFL 1/1. Par baksuzluka na fudbalu, kao i u vecem delu nedelje. Lamela masi penal za 3-0; Real Madrid-Eibar, 1-1 u 17. minutu i kada se ocekivala goleada, tako ostaje do kraja. Najsumnjiviji tiket prolazi, Man Utd, Colo Colo i Austria Viena, dve po 2+. NFL singl je dosao rutinski, dok su prateci tiketi, standardno padali, na po jednom paru. Jos jedan dan sa polovicnim ucinkom, gde najverovatnije stvari nisu prosle.

Fudbal

Stuttgart-Greuther Furth 2+

Wil-Schaffhausen w1

Santa Cruz-Palmeiras 2+

Coritiba-America Mineiro w1

Kvota 2.30.

Sklepah jedan tiket za danas, od stvari koje retko igram.

Hokej

Prerov-Kladno w2

Nurnberg-Ingolstadt 4+

Prostejov-Havirov 4+

Most-Litomerice 4+

Kvota 2.02.

Ceska druga liga, uz jedan mec iz Nemacke. Kladno je jedan od glavnih kandidata, za povratak u visi rang, te njih odigrah u fiksu.

Kosarkaski tiket, Bayern >159.5, Alba w1, Brose Baskets >152.5, Zvezda w1. Kvota 5.01.

Kosarku izbegavam (osim NBA), mada i ove druge stvari nisu pouzdanije. Sledi nedelja, gde su reprezentativni mecevi, najsigurnija stvar, a to obicno ne izadje na dobro. Uplatu svedoh na minimum, a tako ce ocigledno biti i u vecem delu nedelje.

Edited by Miljenko
Posted

Jedan lep tiket "zamalo". Nije da sam bas verovao u Giantse, ali morao sam da probam:

JMUtWHg.png

Ali drugi, slican, "samo" bez Meninga, prosao: 

9FyscRh.png

Sve u svemu, super ponedeljak posle nikakvog vikenda.  :)

Posted

Za sad samo u Mocartu vidim da daju Kosovo protiv Hrvata, dvojka @1.52.

Posted

Fudbal 1/1, hokej 0/1. Nakon ne bas sjajnih fudbalskih rezultata, tokom vikenda, juce je tiket prosao, pomalo i na moje iznenadjenje. Hokej nije bio blizu; tesko ga je i pogoditi.

Fudbalski tiket, Crewe 2+, Peterborough 2+, United of Manchester 3+, Everton 2+, Sheffield Utd 2+, Millwall 2+, Bromley 3+, Eastleigh 2+. Kvota 6.60.

Hokejaski tiket, Vitkovice 4+, Farjestads X2, Frolunda w2, Eisbaren 4+, Zurich Lions X2, Salzburg 4+, Kosice 4+, Lugano w1, HV 71 w1. Kvota 7.67.

Danas dva tiketa za zanimaciju, minimalni ulozi.

Posted

MLB

NY Mets-San Francisco 2 (Syndergaard-Bumgarner)

Kvota 1.90.

Najpre sam hteo odigrati H2 na Giantse, po 1.44, no okrenuse hendikep, u poslednji cas u Mozzartu, a u Meridianu je isti 1.35, pa odabrah cistu dvojku. Bumgarner u regularnom delu sezone, povremeno trokira, no u doigravanju, je gotovo nepogresiv. Syndergaard je sjajan, 14-9, 2.60 ERA, uz 230 strajkauta, na 31 utakmici (30 startova). Bumgarner je kao sto rekoh, maher za playoff, plus je 5-0, 1.80 ERA, protiv Metsa. Metsi imaju bolji napad, a i bullpen San Francisca je blago receno neubedljiv, no ja se uzdam u jos jedno odlicno izdanje Bumgarnera, kada je ekipi najpotrebnije. Sezonska serija, 4-3 za Metse. 

Kosarkaski tiket, Zalgiris H2(-12.5), Panathinaikos H1(-16.5), Lietuvos >149.5, Fenerbahce w1. Kvota 5.65.

Za kosarku sam dunster, no probah nesto sitno, u nedostatku fudbala.

Posted

MLB 1/1. Bumgarner i Giantsi opravdase poverenje, mada sam vec poceo da se plasim, da napad San Francisca nece dati nista. Bumgarner savrsen, bacao svih 9 ininga, bez primljenog poena.

Fudbal

Moldova-Serbia P/K2

Kosovo-Croatia P/K2

Uruguay-Venezuela 2+

Brazil-Bolivia 3+

Peru-Argentina w2

Kvote, 1.56, 2.18.

Znam da su nasi nepouzdani, narocito u gostima, no protivnik deluje prilicno slabo; Croatia je takodje veliki favorit, jedino ih u Mozzartu nadjoh. Uruguay protiv neubedljivog rivala; mala je kvota u fiksu, te odigrah 2+. Bolivia je obicno ocajna na strani, dok je Brazil vezao dve pobede i vreme je za jedan lagodan trijumf. Nakon 4 uzastopne pobede, Argentina je remizirala protiv Venezuele; kvalifikaciona trka je i dalje tesna, te ocekujem dobar nastup gostujuce ekipe.

MLB

Cleveland-Boston 2 (Bauer-Porcello)

Kvota 1.65.

Bauer mi deluje skroz neubedljivo, te je to glavni razlog igranja na Boston. Na poslednja 3 starta, Bauer je 1-1, 6.05 ERA, 1.50 WHIP; protiv Bostona, 0-2, 12.91 ERA. Porcello je imao sjajnu sezone, 22-4, 3.15 ERA, 1.01 WHIP; 10-4, 3.35 ERA, protiv Indiansa.

Miks tiket, St. Petersburg 4+, Frisk Asker 5+, Manglerud 5+, KAC 4+, Austria P/KX, Iceland w1, Rep. of Ireland w1, Italy P/KX, Turkey 0-3, Chile 2+. Kvota 11.79.

Posted

Nisam planirao da igram kladzu posto bas retko igram repke, ali sad vidim da igraju Kosovo- Hrvatska. Moram to da probam na Hrvate. Kvota 1,45 na dvojku u pinnbetu, 2-2 je 2,15. Pored Kosova su stavili * i napisali "tzv" :D

Posted

^ Ovo je i meni u jednom trenutku palo na pamet, al' onda sam se setio da je Lihtenstajn, nakon solidnih rezultata pre nekoliko godina, ponovo postao teska rupa.

Nekoliko tekmi mi je bas zicer veceras - Irska, Urugvaj, dupla sansa na Vels, a cak mi i Argentina deluje primamljivo.

Posted

Miljenko, hvala. Da nije tebe ne bih ni znao da igraju kosovo-hrvatska. Na kraju singlirao 2-2 i 2+ po 2,5

Posted

Miljenko, hvala. Da nije tebe ne bih ni znao da igraju kosovo-hrvatska. Na kraju singlirao 2-2 i 2+ po 2,5

Nema na cemu. Ocekivao sam da nece biti u ponudi tog meca; ti si bar odigrao hrabrije od mene, mada se ne secam, kada sam na nasima prosao ovako lako.