Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Frajburg - Ajntraht, 2.45 zato što mi Ajntraht od početka sezone izgleda kao ekipa koja uzima više bodova nego što zaslužuje

Alcoron -Elče, 2.30 samo zato što u poslednje vrmee uvek pobeđuje domaćin

Razmotriću još Granada - Leganes 2.45 i Osasuna - Las Palmas 2.65 jedno od ta dva,

zato što Granada i Osasuna još nemaju pobedu a gosti su dobro startovali, pa će domaći biti gladniji

U tom nekom pravcu razmišljam, mada ne mora ništa da znači  :fantom:

Nije loše za sada

Da probam još Lokeren -Kortiijk, 2,25, pošto Lokeren iz nekog razloga smatram domaćinskom ekipom

Izgleda da Bazel opet ide iz dva u jedan  :lolol:

Nisam se kladio skoro uopste u zadnje vreme ali sam pre dva dana od druga ekspresno dobio info da ce Alonso biti kaznjen zbog menjanja motora i da ce krenuti trku kao zadnji bez obzira na trening, i hteo da kuvam jace po kladionicama duele protiv njega, na Masu i Batona. Naravno, odigrati tako nesto za uloge od stotinak pisljivih evra u domacim kladionicama je nemoguca misija i na kraju po 3500din imam po 2.1 i 1.92. Bilo je i u planetwin365 ali su oni isti dan sklonili, posle par sati nakon sto se vest pojavila, dok u Balkan betu nije ni moglo da se igra na licu mesta nego samo onlajn, zbog cega sam morao da otvorim nalog kod njih i tamo sam i igrao. Jedino im hvala sto su me probudili iz kocarskog sna pa sam im uzeo 7 hiljada dindzi na uzivo tenisu, a nadam se da ce mi proci i oba singla u F1, ne toliko zbog love nego jer su sise. Jebeno odigram 3500 pa limit na 84.7 dinara, neka se nose u kurac, oni su kao neka ozbiljna kladionica.

Inace, po netu su kvote na Masu 1.5 i Batona 1.4 a Balkan bet i dalje drzi masu na 1.86, nisu ga mnogo spustili. Krece 9. ili 10. a Alonso 22. tj. zadnji, i dalje ima smisla probati.

• Author

Kakve metiljave utakmice danas, jedva prodje jedan tiket. Pao bih na 3+, bilo gde da sam ga igrao, srecom te sam bio skroman. Basel je jedva izjednacio.

Nadam se da ce sutra biti leprsavijih meceva, Tottenham-Man City, recimo. Da li ovi moji mogu da natrpaju Stoke, tja sta znam.

Sta mislis za veceras, Catolica, Redbull NY ili mozda Pargvajci Olimpia-Rubio Nu? edit. Odustao od Cileanaca.

Edited by Timmy

fiks dana mi je bio kec na mornar bar uz hendikep (6,5). znao sam da nema sanse da dobijemo prvu utakmicu u sezoni, jos u gostima, sa vise od 6 razlike.

prosli su mi i birmingham, freiburg, hertha, lille i 3+ na bristol city. 

Odličan dan je bio, ali ne za mene.

Monaco, Chievo, Lazio, Lokomotiva Zg..ali ne, ja jurim lajv Bayern i PSV, kao deca od 12 godina

Najoblje bi bilo da deca od 12 godina mogu da pobede kladionicu :fantom:

• Author

Sta mislis za veceras, Catolica, Redbull NY ili mozda Pargvajci Olimpia-Rubio Nu? edit. Odustao od Cileanaca.

Catolica igra bez 5-6 igraca; dvojica nisu prosla fitnes test, neki su suspendovani, zato sam ih i preskocio (kakve sam srece, mozda se nekompletni raspucaju).

Mozda onda odigram na gost golove,  2+ je 3.3.. Al mi je favorit Olimpija 3+ i 4+, 2.55 i 5 kvote.

Na kraju malo drame na Lokerenu, iako je cela utakmica bila jednosmerna, pravili su šanse kad su hteli, vodili 2-0 i poništili im još jedan čist gol

Odigrah Olimpiju dom3+ i 4+. A Catolicu ipak GG opcije, cak i malo jace nego sto sam prvo planirao prvoGG @4.2, drugoGG @3.2 i GG GG @12.8. Kao i gost2+ @3.3.

Srećno Timmy sa Olimpiom, meni se oni uopšte ne sviđaju..ne večeras, nego generalno mislim da nisu ekipa za golove. Mnogo šansi i mnogo šuteva im treba.

Jos samo gol Huachipata da ih odvalim. Prvo GG je bilo dovoljno za mini plus na ovoj tekmi, ali sa tim golom ulaze i sva 3 preostala. Pola sata sasvim dovoljno vremena :)

Edited by Timmy

I nedadose ga. Imali su 9 suteva u ovih pola sata, a poslednjih 10tak min i igraca vise. Al dzaba.