Miljenko Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 Villarreal je solidan tim, ali ako Real sa ovoliko skrcanih para, ne moze da im da dva gola (ili da primi, meni je nebitno), onda su ih dzabe potrosili.
Miljenko Posted September 22, 2016 Author Posted September 22, 2016 Fudbal 2/4, Bolivar i Tottenham odose u 5+. Fudbal onako, mogao sam bolje odigrati, ali su i rezultati bili ispod ocekivanja. Partizan i Zvezda, rutinski u fiksu, Canada taman koliko treba. Na Romi padaju 4 gola, ali se Real obrukao, odigravsi samo 1-1. Na Baselu sam zato imao srece, gol za prolaz, u 93. minutu; tu su jos prosli Bayern, Tottenham i Man City. Na Bolivaru nije bilo sedmog gola (koji bi mi doneo ok plus), mada je tesko naci manu utakmici sa 6 pogodaka. The Strongest sokantnih 0-0. Dobro je sto MLB odigrah sitnije; Metsi izgubise i 3. mec od Atlante. Tja, da je Real dosao 3+, ne bih se bunio; ovako nisam odusevljen ucinkom. MLB Houston-LA Angels 1 (Fiers-Nolasco) San Diego-San Francisco 2 (Friedrich-Samardzija) Kvota 2.40. Ekipama je ostalo 10-12 meceva, do kraja sezone, te sada sledi igra, na timove koji jure playoff (wild card). Hokej Salavat-Slovan 4+ Slovakia U20-Nitra 5+ Graz-Innsbruck 4+ Stavanger-Lillehammer 5+ Czech Republic-USA 5+ Kvota 3.35. Salavat je dobar kod kuce; Nitra je veliki favorit i 5+ deluje ok; Graz opreznije; Stavanger bi trebao da lagano preslisa protivnika; USA za oprostaj od turnira i sprecavanje totalne blamaze. Miks tiket, Lugano 2+, Zurich w1, Malmo w1, Twente 2+, Feyenoord 3+, Vitesse 3+, Rogle 0-6, D. Moscow w1, Boston 2, NY Mets 1. Kvota 11.33. Danas sitnije, ipak su u pitanju skroz sumnjive stvari.
Miljenko Posted September 23, 2016 Author Posted September 23, 2016 MLB 0/1, hokej 0/1. MLB je tesko uklopiti ovih dana. San Francisco je nekako dobio, no Astrosi nisu dali poen protiv Angelsa. Hokej nije bio blizu, dva promasaja. Pobegoh od fudbala, a nisam mogao pasti i da sam hteo, tja. Kako sam ocekivao, slicno se i desilo; mada je MLB mogao doci bolje. Fudbal Lokomotiva Zagreb-Dinamo Zagreb 2+ Dortmund-Freiburg 3+ Toulouse-PSG w2 Porto-Boavista P/K1 Sporting-Estoril P/K1 Kvota 2.44. Sklepah tiket, dodavsi par fikseva; nadam se da mi se to nece obiti o glavu. U subotu i nedelju je bolji izbor za golove, pa to nece biti neophodno. MLB Chicago Cubs-St. Louis 1 (Arrieta-Leake) Baltimore-Arizona 1 (Gallardo-Miller) Kvota 2.32. Arrieta startuje za Cubse i mada nema savrsenu sezonu kao proslu i dalje je teska prepreka, za bilo koji tim. Idealna prilika, da domacin odmogne mrskom rivalu. Baltimore je vezao 4 poraza i wild card situacija je sve losija. Detroit trenutno ima poraz manje od njih i pobeda u ovoj seriji je imperativ. Prateci tiket, Detroit 1, Seattle 2, Texas 2, San Francisco 2. Kvota 7.68. Hokejaski tiket, Salzburg 6+, Vienna Capitals w1, Sparta Prague 4+, Kalpa 0-6, Eisbaren 4+, Ingolstadt 4+, Magnitogorsk 4+, St. Petersburg 4+, Brynas 0-6, Bern w1, Zurich w2, Zug w1, Kosice w2. Kvota 15.94.
Godfrey Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Obratite pažnju danas na Lokomtiva Zg - Dinamo Zg, možda bude prilike na lajvu. U 13.35h kreće u Kini Hebei - Lifan, over 3 sam uzeo na 1,92..mislim da je to jako dobra kvota, golova ne bi trebalo da fali.
Godfrey Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Pobeda Dinama ne bi trebala da bude ugrozena. Zbog posebnog odnosa. Ako Lokotiva povede, ili dugo bude X, onda na Dinamo.
Timmy Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Auu, u prethodnih 22 susreta 1 nereseno i 21 pobeda DInama I taj iks bio nesto krajem sezone, verovatno im bas nije trebalo :D
Nesh Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 MLB 0/1, hokej 0/1. MLB je tesko uklopiti ovih dana. San Francisco je nekako dobio, no Astrosi nisu dali poen protiv Angelsa. Hokej nije bio blizu, dva promasaja. Pobegoh od fudbala, a nisam mogao pasti i da sam hteo, tja. Kako sam ocekivao, slicno se i desilo; mada je MLB mogao doci bolje. Houston nocas ukupno 0 poena u MLB i NFL zajedno.
Nesh Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Valja probati iz 1 u 2 Maxbet ima igru "preokret-pobeda" (jedan tim povede u bilo kom delu meca, a drugi preokrene i pobedi). Kvota za preokret Dinama je 8.25. Daleko je, naravno, od kvote za 1-2 (21.00), ali mozda nekom bude interesantno.
Cash Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Odigrao sam Dinama iz 1 u 2. Mozda nameste prelaz ????
malistev Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Ja sam pokusao oko pola 6, ali mi na mocartu izbacilo da vise ne primaju uplate na taj prelaz. Hvala im.
Godfrey Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Uzeo lajv Dinamo Zg u 76.minutu, kvota 1,95.
Cash Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Uzeo lajv Dinamo Zg u 76.minutu, kvota 1,95. Koja bruka samo 1.95 kvota
Godfrey Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Šta ćeš, znaju i kladionice o čemu se radi :) I ja sam se pre meča nadao da ću uhvatiti bar 2.20, ali baš slabo je rasla kvota protekom vremena... I kad je već došao 76.minut, nisam želeo da me gol preduhitri. Opet, poklonu se u zube ne gleda :lala: Eh, da mi je svaki dan po jedna sigurna kvota od 1,10 gde bi mi kraj bio :)
Recommended Posts