Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Wil vs. Bellinzona 2 1,9Proslo kolo ih dobili kuci 8:0, pretpostavljam da postoji razlog sto je kvota ovako visoka, ali ja ga nisam nasao :D

SINGLE DANA: Broklyn-Chicago 2NHL: Vancouver 1,Pittsbrugh 2, Detroit 1

Zaragoza X2@1,81Arau 1@1,60Andujar 1@1,60Dabl @1,97Elfsborg 1UTD 1
Šteta što Zaragoza pade u nadoknadi... a prvi su poveli.Danas samo jedan dabl @1,93Berdych (-1,5 set) - Davydenko 2Robredo - Lopez 1

Sta je sa ovim Portugalcima? :ohmy: Jednima gori pod nogama drugima nista ne treba i ne mogu da odigraju kako treba. :mad:

• Author

Polovicno. Cirstea veliko iznenadjenje, ostalo ide pod "desava se".Danas:FudbalBayern-Barcelona 3+TenisNishikori fixIvanovic fixNBAMiami doh1(-11.5)NHLWashington-Winnipeg w1Carolina-NY Islanders w2Florida-NY Rangers w2St.Louis-Colorado w1MLBNY Mets-LA Dodgers 2Boston-Oakland >8.5LA Angels-Texas >8.5Washington-St.Louis <7.5Detroit-Kansas City <7.5Houston-Seattle <7.5Chicago White Sox-Cleveland <8.5Fudbal cisto za pracenje, oprezno.Miami bi trebao da lagano povede sa 2-0.Nerviraju me ovi rani poceci teniskih meceva, na kraju su ostala ova 2 para. Nishikori nije igrao na sljaci, ali je mnogo kvalitetniji igrac. Ana u dobroj formi.NHL je blizu kraja regularnog dela. Odigrah na timove koji se bore za playoff.Mets-Dodgers, Niese-Kershaw. Niese je 1-0, 4.12 ERA protiv Dodgersa. Poceo sa 2-1, 3.80 ERA. Kershaw 5-0, 1.37 ERA protiv Metsa. U dosadasnjem delu sezone 1-2, 2.75 ERA. Uz minimalnu podrsku Kershaw bi trebao da odvede tim do pobede.U Bostonu, Aceves-Colon. Aceves 3-1, 5.17 ERA protiv Athleticsa. Pocetak 1-0, 6.28 ERA. Colon je 7-8, 3.78 ERA sa Red Soxima. Otvorio sa 2-0, 3.32 ERA.Tesko za procenu kada je rec o pobedniku, no trebalo bi biti dosta poena. Ne verujem da Colon moze da odigra previse dobro i na Fenway Parku.LA Angels-Texas, Vargas-Ogando. Vargas 4-6, 4.48 ERA protiv Rangersa. Do sada 0-2, 6.75 ERA. Ogando je 3-0, 1.72 ERA sa Angelsima, pocetni deo 2-1, 3.32 ERA. Kada je izgledalo da ce domaci dobiti jos jednog jakog protivnika, kolabirao je bullpen. Bar je over dosao lagano. Ocekujem dobro izdanje udaraca i veceras.U Washingtonu, Detwiler-Wainwright. Detwiler ima samo nepuna 3 ininga protiv Cardinalsa, gde se nije proslavio. Poceo novu sezonu sa 1-0, 0.90 ERA. Wainwright je 4-3, 3.60 ERA sa Nationalsima. Pocetak 3-1, 2.48 ERA. Oba startera sjajna do sada. Wainwright na 4 ovosezonska starta, cak 28 strajkauta.Na Comerica Parku, Scherzer-Wade Davis. Scherzer je 6-4, 3.48 ERA protiv Royalsa. Ove sezone 1-0, 2.84 ERA. Davis 0-0, 3.42 ERA sa Tigersima. Pocetak 2-0, 2.25 ERA. Izbegavam undere kada igra Detroit, zbog odlicne udaracke postave. Ipak, Scherzer baca sjajno, gosti nisu preterano efikasni. Davis dobar, sa solidnom odbranom iza njega, lineup domacih u blagom padu forme, pa minus deluje kao dobro resenje.Houston-Seattle, Norris-Iwakuma. Oba startera nisu nastupala protiv vecerasnjih protivnika. Norris na pocetku 2-2, 4.74 ERA. Iwakuma 2-0, 1.69 ERA. Iwakuma fenomenalan. Protivnicki udaraci protiv njega imaju samo 0.135(grubo gledano, svaki osmi igrac dodje na bazu, ne racunajuci greske i walkove). Sinoc je Felix lagano ubelezio 100. pobedu. Igrao bih dvojku, no me plase nepouzdani udaraci gostiju, te je minus konacan izbor.Chicago White Sox-Cleveland, Quintana-McAllister. Quintana je 1-0, 0.93 ERA protiv Indiansa. Od pocetka sezone 1-0, 2.55 ERA. McAllister 2-0, 2.66 ERA protiv vecerasnjih domacina. Za sada ima 1-2, 3.12 ERA. White Soxi imaju trenutno jedan od najneefikasnijih napada lige(bottom 5). Indiansi igraju toplo-hladno, daju 10 poena, a onda nista i tako u krug. Mislim da bi ovde moglo biti malo poena veceras.

Edited by Miljenko

I ja razmisljam da odigram na NYI i NYR nema sad zajebancije, biti ili ne biti. A Washington i Winnipeg ovde bi moglo da bude 0-5 gola. Ali isto tako mislim da ce pobediti Washington.

• Author

Washington ima momentum, a i ja ocekujem tvrd mec. Domacima je bitno da ne budu porazeni(bar ne pre penala), posto se u slucaju istog broja bodova, najpre gleda broj pobeda(ne racunajuci pobede nakon penala).

I ja cu igrati Islanderse i Rangerse. Sto se tice Washingtona i Winnipega, ni Jetsi nisu losi u poslednje vreme. Ove sezone Washington dobio 3, Jetsi jednu, sve dobili gosti. Na prvi pogled trebalo bi da dobije Washington (opicicu negde saljivih iz 2 u 1 cisto zabave radi), ali sve u svemu troznak ko vrata. :sleep:

Edited by Nesh

Danas samo jedan dabl @1,93Berdych (-1,5 set) - Davydenko 2Robredo - Lopez 1
Za danas dosta. :thumbsup:U fudbalu ću da uživam bez nervoze.
I ja cu igrati Islanderse i Rangerse. Sto se tice Washingtona i Winnipega, ni Jetsi nisu losi u poslednje vreme. Ove sezone Washington dobio 3, Jetsi jednu, sve dobili gosti. Na prvi pogled trebalo bi da dobije Washington (opicicu negde saljivih iz 2 u 1 cisto zabave radi), ali sve u svemu troznak ko vrata. :sleep:
ja sam na kraju odustao od te utakmice. Igrao sam na Islanderse,Denver +6, Pitsburg i neznam sta sam igro cetvto da ga jebes :lolol: .Igrao sam jos single na New Jersey

Ja prosao danas 4 tenisa (Gulbis i Nisikori lagano, Berdih i Kolsrajber jedva) i za 900 dindzi uzeo malo preko 3 hiljade. Poduvao hiljadu na Barselonu X2 + Boston H2 +7 pa sam pred kraj smene vezao Odesnika kad je puko prvi set po kvoti 1.80 (kasnije dobio drugi i treci 6:1 i 6:0) sa Bostonom H2 i Denverom manje od 208 poena. Za 800 dobitak 5200, taman koliko mi treba.

Ja jucerasnje tikete bazirao na golove u ls, zvezdi odbojci, zadru, ani ivanovic, i nekim simpaticnim skotima isto golovi, u dosta kombinacija sa raznim varijacijama hendikepima, sve doslo :o sad nisam siguran dal da se radujem ili da zalim sto nisam sve to stavio na jedan tiket :lol:Danas preskacem, jedino mi Sibenka privlaci paznju, ali kako im ne verujem dovoljno, a nemam sa cim da kombinujem, odustajem. Zato sutra igram sa dvostrukim ulogom na Partizan, Zvezdu sa ili bez hendikepa i opet Anu ako kvota bude primamljiva

Dabl @1,96Schiavone 1Alba 1Dabl @2,00Jankovic 1Almagro 1Dabl @2,00Paire Almagro 1Dabl @1,86Dortmund-Real GG Kvitova 1

• Author

Samo Rangersi nisu dosli. Kombo pao na njih. Zato je prosao cisto MLB tiket, kao i svi ostali singlovi i dablovi, uz 2 kvote 1.Ovo je saniralo celu kilavu proslu nedelju. ^_^Danas:FudbalDortmund-Real 3+TenisNadal 9- 1.setFerrer 9- 1.setSeppi fixAlmagro fixVinci fixPennetta fixSchiavone fixSimon fixNBAOklahoma-Houston doh1(-8.5)MLBBoston-Oakland 1Cincinnati-Chicago Cubs 1Washington-St.Louis 1Philadelphia-Pittsburgh 1I drugi mec polufinala na golove.Nadal bi trebao da bude dodatno motivisan na ovom turniru. Ferrer-Tursunov na sljaci, ne vidim kako Tursunov moze da se suprotstavi.Seppi protiv Rosola ne bi trebao da ima problema. Almagro se valjda dovoljno odmorio.Vinci lici na zicer, Pennetta je sumnjiva(kao i uvek), no da dodam i nju.Schiavone ne igra kao pre, ali je prilicno potcenjena i mislim da je vredi probati na ovako veliku kvotu.Vreme je da i smarac Simon dobije neki mec. Nieminen jedva prosao prethodnu rundu, ocekujem da ce ga stici umor.Oklahoma bi trebala lagano i do druge pobede.U Bostonu, Lester-Anderson. Lester je 3-3, 4.15 ERA. Otvorio sezonu sa 3-0, 1.73 ERA. Anderson je 5-2, 2.70 ERA protiv Bostona. Pocetak 1-3, 5.95 ERA. Nakon pobede domacih, sinoc Athletics dobili 13-0, po kisi(mec registrovan nakon 7 ininga). Lester mi deluje sigurno. Cak i da Anderson bude bacao dobro, mislim da domaci mogu dobiti mec sa malo poena.Reds-Cubs, Latos-Samardzija. Latos je 2-2, 3.16 ERA protiv Cubsa. Za sada 0-0, 2.29 ERA. Samardzija 1-1, 4.67 ERA protiv danasnjeg protivnika. Ove sezone 1-3, 3.38 ERA. Latos jos uvek nema pobedu, zbog slabe podrske. Samardzija nakon odlicnog prvog starta, ne tako siguran. Ne prima previse poena, ali se ni on ne moze pohvaliti preteranom podrskom napada.Washington-St.Louis, Strasburg-Garcia. Strasburg ima 6 ininga bez primljenog poena protiv Cardinalsa. Poceo sa 1-3, 2.96 ERA. Garcia je 2-1, 3.74 ERA protiv Nationalsa. Pocetak 1-1, 3.22 ERA. Strasburg ne tako ubedljiv kao prosle sezone. Ne prima mnogo poena, ali je tim i dalje neefikasan, te je vezao 3 poraza. Domaci bi mogli do jedne pobede u seriji veceras.Phillies-Pirates, Halladay- Wandy Rodriguez. Halladay je 4-1, 0.98 ERA protiv Piratesa. Ove sezone 2-2, 6.04 ERA. Rodriguez 2-2, 5.11 ERA protiv File. Ove sezone 2-0, 0.56 ERA. Halladay polako ulazi u formu, nakon 2 losa startna nastupa. Zaustavio Marlinse(sto i nije neko merilo), a onda i odlican lineup Cardinalsa. Rodriguez ima 7.11 ERA na Citizens Bank Parku. Oba napada nepouzdana, ocekujem jos jedno dobro izdanje Halladaya.

Matek - Vikmajer 2 2.20 10 ojra