Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Cijeli svijet je igrao Bredu na golove. Nema trika da dodje...

• Author

Ja ne volim nize lige da igram, na glavnim tiketima, no prevari se covek ponekad. Dva komada valjda mogu dati. Bayern krenuo jako.

Prodje hokej, uz kvotu 1 na Karpatu. ^_^

Edited by Miljenko

Uff, ukopa me Volendam :isuse:

Uzeo sam jako over 1,5 lajv..baš sam preterao, i naravno, kad se pretera to ne dolazi, ostade 0-1

• Author

I Breda 0-0. Prvo sam hteo Rangers i Vitesse, uz Bayern. Ne valja kada se mnogo razmislja. -_-  Bayern prodje 6+, no to je sitna stvar.

• Author

Nije dovoljno što je Colo Colo jalovo napadao, već gosti pred kraj maše dva zicera, a onda i penal za Iquique, u 92. minitu i ništa, ostaje 0-2. Ponekad je izgleda nemoguće izaći.

Deluje mi ovo ok, samo mi se Celtic ne sviđa.

Evo vam jedan rekretivni za danas;

Juve 1,90

Braga 1,90

Crystal Palace 2,40

Atletico 1,53

Ukupno 13,28

Zverka nalupao si sve favorite, neko če garant da kiksne. Ja odigrao Timijevu igru sa golovima Totenhem-Liverpool:

Gg, gg prvo poluvreme, gg drugo poluvreme, 2+ prvo poluvreme, 3+ prvo poluvreme, 2+drugo poluvreme? 3 + cela tekma, 4+ cela tekma, 5+cela tekma. Liverpool daje u oba, Totenhem daje u oba. Oba poluvremena 2+

Od skoro mi se dopada ova igra, gg u prvom poluvremenu, moze fina kvota da se sastavi sa tri-cetiri para:

UVuRmYq.png

• Author

Fudbal 0/2, MLB 2/2, Bayern je dosao 6+, prosao je i hokejaski tiket. Fudbal nastavio sa glupim rezultatima. Najverovatniji mec kod Holandjana za golove je zavrsen 0-0; mada sam i ja cackao mecku, sa drugom ligom. Vitesse i Bayern prodjose; bolje da sam dodao Rangers. Colo Colo je imao dva gola zaostatka, na poluvremenu i kada sam ocekivao siguran izlaz, usledila je njihova bezidejna igra u nastavku meca, te par promasenih zicera, odnosno penal gostiju, u zavrsnih 15 minuta. MLB odlicno. Detroit se dugo mucio, no Verlander je odrzao tim u igri, dok se nije desio preokret. White Sox-Mariners, ocekivani minus; Sale i Hernandez su imali odlicne nastupe. Korektan bilans na kraju, nakon novih gluposti na fudbalu.

Fudbal

U. de Chile-U. Catolica 3+

Dortmund-Mainz 2+

Real Madrid-Celta 3+

Tottenham-Liverpool 2+

Chelsea-Burnley 2+

Monchengladbach-Leverkusen 2+

Rijeka-Slaven 2+

Kvote, 1.54, 1.60, 2.22.

Vreme je da fudbal pocne da dolazi, par neverovatnih rezultata, tokom prethodna 3 dana. U Cileu se igra veliki derbi, nesto sto moram probati 3+. Kombinacija Dortmunda i Reala, deluje prilicno verovatno. Za kraj, malo siri 2+ tiket, dva derbija i dva velika favorita, gde golova ne bi trebalo da manjka.

Par pratecih tiketa, Peterborough P2+, Gillingham P2+, Falkirk P2+, Hibernian P2+, Montrose P2+ i Everton 2+, Molde 2+, Man Utd 2+, Dinamo Kiev 2+, Feyenoord 2+, Olimpija Ljubljana 2+, Oostende 2+, Napoli 2+, Benfica 2+ i Dortmund P/K1, Chelsea P/K1, Leicester w1, Southampton w1, Zenit w1, Juventus P/K2, Dinamo Kiev P/K1, Real Madrid P/K1, Napoli w1, Rijeka P/K1, Benfica P/K2. Kvote, 93.62, 5.67, 8.64.

MLB

Detroit-LA Angels 1 (Fulmer-Oberholtzer)

Kvota 1.40.

Fulmer, 1-0, 0.00 ERA, protiv Angelsa. U ruki sezoni, 10-4, 2.58 ERA, 1.06 WHIP. Oberholtzer, 0-1, 3.65 ERA, protiv Detroita. Ukupno, 3-2, 5.27 ERA(kao clan Philadelphie i Angelsa). Fulmer 3 starta unazad, 1-2, 3.32 ERA, 0.97 WHIP. Oberholtzer ce danas imati prvi sezonski start (29 nastupa iz bullpena). Fulmer na Comerica Parku, 2-1, 2.63 ERA, 1.01 WHIP. Vecernji termin, Fulmer, 5-4, 3.21 ERA, 1.23 WHIP. Niz od 4 kvalitetna starta, Fulmer je prekinuo protiv Bostona, primivsi 6 poena, tokom 5+ ininga. Oberholtzer nije skoro nastupao kao starter, mada mi njegova izdanja iz bullpena, ne deluju ubedljivo. Fiks trend, Detroit 6-4 (5 vezanih pobeda), LA Angels 5-5. Sezonska seija 2-2, tekuca 1-0 za Tigerse. Detroitu je neophodna duza serija pobeda, kako bi sanse za doigravanje ostale realne. Za sada su na brojci 5 i vecerasnji matchup picera deluje pogodno za jos jedan trijumf.

Propratni tiket, Toronto 1, Boston 1, Houston 1, NY Mets 1. Kvota 5.21.

Hokejaski tiket, Frolunda 4+, Plzen 4+, HV 71 5+, Avangard 4+, CSKA Moscow 4+, Jokerit 4+, SKA St. Petersburg 5+. Kvota 5.47.

Morao sam smanjiti broj tiketa, nakon loseg cetvrtka, ko zna zasto je to dobro.

Edited by Miljenko

Izigrah Reala golove: prvo3+ (najjaci tiket), prvo4+, 5+. 6+. 7+. dom4+. dom prvo2+ i branio sa tacno 4 gola. Planetwin imao najbolje kvote, koje su cak alo skocile kad sam krenuo da igram.

Mrtvi Real ne moze da da gol Selti u prvom poluvremenu... Jbg

• Author

Gomila kilavih meceva danas. Dortmund zamalo da ostane 1-0, Leverkusen poravnava kasno, a sada se Real bruka; 0-0, 30 i neki minut.

Cileanci bar nisu nervirali. Fiks naravno nekoristan(Dinamo Kyiv).

• Author

Uz dosta nerviranja, prodjose sva 3 tiketa na fudbalu. Videcemo da li ce i kombo doci nocas. -_-  Fiks tiket, koji uvek igram sitno, pade na Dinamo Kyiv; verujem da naredna 3 meseca, nece izgubiti mec. :lolol:

On 27. 8. 2016. at 16:44, Timmy said:

Izigrah Reala golove: prvo3+ (najjaci tiket), prvo4+, 5+. 6+. 7+. dom4+. dom prvo2+ i branio sa tacno 4 gola. Planetwin imao najbolje kvote, koje su cak alo skocile kad sam krenuo da igram.

Eh da smo igrali Napoli- Milan