Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

u maxbetu ti je 9.80 na spaniju

Odigraj sta cekas. Pa sta bude bude nema šta dizgubis

ma dobijaju to ameri 20+

Ma kaki +20 sta ti je. Bice napet meč

Debeli Melo 12,5+, Bogdan 13,5+, Bogut 9,5-

Spanija +9,5, Srbija+1,5

Sta kažete Španija over 83.5. Meni deluje dosta realno

I London i Peking su bile tekme sa velikim brojem poena. I mi smo im 2014. ubacili preko 90.

... Ima logike da Spanija prelazi tu cifru.

• Author

Sta li je ovaj Augsburg igrao, nije mi jasno, ovi su skoro beton liga. Od Francuza igram samo PSG i tu sam sam kriv; bice bolje sutra, mora i neko bezveze vece za golove da uleti. <_<

Bar ustedeh pare, sto nisam odigrao over na USA.

Cestitke za onaj tiket gore. :thumbsup:

Edited by Miljenko

lask, lyon i united deluje lepo da se poveze.

lako. sad mi krivo sto nisam smeo lyon i united da odigram 1-1&2+ dobre kvote. sutra cu odigrati to na neke favorite.

• Author

Naplasio me Pep, sa relativno cestim 0-2 mecevima; a i u pripremnim utakmicama se nisu isticali efikasnoscu.

Ja bih pored ovih tvojih, probao i PSV II, pa je bolje sto nisam odigrao. :D

Kao sto kazes, skupilo se tokom nedelje, videcemo kakva ce biti naredna dva dana. Tada obavezno igram barem 50% jace.

3FvPbIO.png

• Author

Fudbal 0/2, MLB 2/2. Fudbal mi se nije dopao previse. Dosta meceva nije doslo 2+ ili 3+, dobro je sto nisam odigrao presiroko. Augsburg se obrukao protiv nizeligasa, te nisu vredela dva gola Ibre. Lyon samo 2-0, zato ja retko i igram Francuze(PSG je izuzetak). MLB fino. Texas je rutinski dobio u Tampi. Washington se odlepio i kada sam mislio da je sve gotovo, bullpen dozvoljava izjednacenje; srecom te su dali poen u 9. iningu i ipak dosli do trijumfa. Moglo je bolje, no nisam nezadovoljan na kraju; prilicno dobra nedelja do sada.

Fudbal

Barcelona-Betis 3+

Basel-Lugano 3+

Tottenham-Crystal Palace 2+

Rangers-Motherwell 2+

Roma-Udinese 2+

Leicester-Arsenal 2+

U. de Chile-U. de Concepcion 2+

NY City-LA Galaxy 3+

Drochtersen-Monchengladbach 3+

Preussen-Koln 3+

Villingen-Schalke 3+

Kvote, 1.73, 1.48, 1.73, 1.60, 1.47.

Barsa i Basel, kanonade u najavi. Tottenham, Rangers, Roma, Arsenal, U. de Chile, su prilicno verovatni i za 3+, no ne treba preterivati. Derbi mec u New Yorku, ipak nesto opreznije, posto gosti nisu pouzdani ove sezone. Nemacki kup me je razocarao juce, pa se i ovde nisam zaletao.

Prve tri stvari su stavljene u jacu grupu, odnosno na kombo tiket.

Propratni tiketi, Celtic 2+, Man City 2+, Salzburg 2+, Copenhagen 2+, O`Higgins 2+ i MK Dons P2+, Peterborough P2+, Tranmere P2+, Peterhead P2+, Cowdenbeath P2+ i Man City w2, Tottenham P/K1, Roma P/K1, Juventus P/K1, Barcelona 1, Monchengladbach 2, Schalke 2, Koln 2, Freiburg P/K2, Wolfsburg P/K2, Copenhagen w1, PSV w2, Ajax P/K1, Celtic w2, Rangers P/K1. Kvote, 2.52, 131.86, 19.69.

MLB

Atlanta-Washington 2 (Jenkins-Scherzer)

Seattle-Milwaukee 1 (Felix Hernandez-Peralta)

Kvote, 1.40, 1.45.

Jenkins, 0-1, 13.50 ERA, protiv Washingtona. U sezoni, 2-3, 4.89 ERA, 1.61 WHIP. Scherzer, 2-3, 3.77 ERA, protiv Atlante. Dosadasnji deo sezone, 12-7, 2.95 ERA, 0.94 WHIP. Forma, Jenkins, 1-1, 4.86 ERA, 1.32 WHIP; Scherzer, 1-1, 3.79 ERA, 0.95 WHIP. Jenkins kod kuce, 1-1, 3.10 ERA, 1.57 WHIP; Scherzer na gostovanjima, 8-4, 3.20 ERA, 1.00 WHIP. Vecernji mecevi, Jenkins, 2-1, 2.78 ERA, 1.42 WHIP; Scherzer na strani, 9-4, 2.67 ERA, 0.91 WHIP. Jenkins ili baca savrseno, ili biva nalupan; Colorado-7 primljenih poena, zatim 3 kvalitetna starta(Philadelphia, Pittsburgh, Milwaukee), te ponovo 7 dopustenih runs, pre 6 dana, bas porotiv Nationalsa. Scherzer je niz od 8 kvalitetnih nastupa, prekinuo na Coors Fieldu u Denveru, primivsi 4 poena, tokom 4 ininga, bez odluke, u pobedi ekipe. Fiks trend, Atlanta 2-6(6 vezanih poraza), Washington 6-4. Nationalsi su 10-1 protiv Atlante, 4-0 u gostima. 

Hernandez, 1-0, 0.00 ERA, protiv Brewersa. Ukupno, 7-4, 3.34 ERA, 1.24 WHIP. Peralta, 0-1, 2.25 ERA, protiv Marinersa. Ove godine, 5-8, 6.00 ERA, 1.74 WHIP. Poslednja 3 starta, Felix, 2-0, 2.91 ERA, 0.97 WHIP; Peralta, 2-1, 3.18 ERA, 1.06 WHIP. Hernandez na Safeco Fieldu, 3-2, 3.34 ERA, 1.09 WHIP; Peralta kao gost, 1-4, 5.46 ERA, 1.79 WHIP. Mecevi igrani nocu, Hernandez, 5-2, 3.58 ERA, 1.13 WHIP; Peralta, 1-5, 5.84 ERA, 1.86 WHIP. Felix baca sve bolje; 4 pustena poena protiv Angelsa, te dva spojena kvalitetna starta; 13+ ininga, 3 primljena poena, 16 strajkauta, 8 walks. Ovo ce biti treci start, po povratku iz filijale, za Peraltu. Protiv Bravesa i Redsa je zabelezio kvalitetne nastupe; 12 ininga, 3 primljena poena ukupno, 11 Ks, 4 walks. Ucinak timova, Seattle 7-3, Milwaukee 3-7(5 uzastopnih poraza). 1-0 u tekucoj seriji za Marinerse. Nakon naizgled bezizlazne situacije, proslog meseca, Seattle je trenutno prvi ispod crte za wild card. Texas je solidnih 7 pobeda ispred na celu divizije, no 2 pobede zaostatka za wild card mestom, daju realnu sansu da tim konacno udje u doigravanje. Brewersi su 19-40 na gostovanjima, u tekucoj sezoni.

Oba MLB singla su otisla na kombo tiket.

Prateci tiket, Baltimore 1, Chicago White Sox 1. Kvota 2.47.

Edited by Miljenko

ritzing d2+

gladbach g4+

uc dublin d2+

• Author

Tottenham je mogao da nadje nekog ko zna da da gol. Neki igraci jednostavno nisu za top lige.

Nemacki kup, no comment. <_<

• Author

Kakav smor od rezultata, u dnevnom delu. Tottenham ne moze protiv "mrtvog" Palasa da da 2 gola. :isuse:  Janssen ulazi u sanse, ali sta to vredi, kada mu ni 3 zicera, nisu dovoljna za gol.

Rezultati su odlicni za te male kvote.

Sinoc Dinamo, Junajted, Lion, danas otvorio City..

Tako da vezah Romu, Partizan i Barsa 3+..kvota 3. Pa posle sve na Juve.