Jump to content
IGNORED

Kladža pt2


Recommended Posts

4 minutes ago, renne said:

neće ni sporting doći

Onda dobro:lolol:

Šteta ako je nekom trebao Fejnord, bagra:angry:

Dosta danas jedan, vidimo se sutra, možda odigramo isto, idem da proučim one zakone verovatnoće, velikih brojeva...:lolol:

Naravno, srećno svim sapatnicima šta čekaju i da omlate kladionice:thumbsup:

 

Edited by arkonada
  • +1 1
Link to comment

Prodje nekako ona 7+ kvota na hokeju, dok je NHL krenuo onako, Tampa samo 2 gola trenutno.

Da naredjah par vecih favorita na viner i cak 2 kvote 1 (Dortmund i Feyenoord).:rolleyes: Ostao je jos Sporting tu, no to ce biti samo kvota oko 2.

Edited by Miljenko
Link to comment

Sevilja too little too late :dry:

 

Ed: mislim kenjam, prošao sam i ovo, doćće još neka Bolivija i Brazil vrv, al' imao sam par lepih kombinacija gde me samo oni usraše.

O8uIHMW.png

Edited by Skyhighatrist
  • +1 1
Link to comment

NHL golovi ponovo corak. Dugi fiks tiket sa 10 parova, 80+ kvota, baksuzno pada na Carolini. Prvo su dopustili izjednacenje u poslednjem minutu, kada je Columbus izvukao golmana, a onda I u penal seriji primili gol, gde bi promasaj gostiju znacio i kraj meca.

Edited by Miljenko
Link to comment
5 hours ago, Cash said:

Pa gde odigra kvotu 1.10 :laugh:

 

5 hours ago, John Coltrane said:

Pa zbog Zvezde :wub:

 

Šalu na stranu u Mozzartu ima dobar bonus 4+1, 5+1, 6+1 i tako dalje. Naime ako igraš npr. Porto na 4 i manje parova kvota je npr. 1,50 ali ako igraš 5 parova onda je 1,65 (dakle 4+1). Mislim da ko ganja, kao kolega Sky, puno parova može fino da digne kvotu tim sistemom.

U 90% slučajeva, igram sistem* 4 para, 5 je kurčenje, 6 je sa Zvezdom 1.10 :D , 7+ je LOTO

*nije sistemski listić, nego serija od 6 tiketa sa 4 para

 

 


 

 

Link to comment

A tako mi i treba kad igram mrtvake predvodjenje Kurčevim Advokatom™. Ljudi su, od izjednačenja, imali ideju da nekako doture loptu do Berhvajna i da on sve predribla i da gol. Jorgensen je non-stop visio na centru, spuštajući se po loptu, a bekovi, pogotovu desni koji je i skrivio penal, su bar 30 puta loptu vratili u nazad golmanu umesto da krenu u napad.

Neću prežaliti Salzburg :sad:

 

image.png.7b83ed039fb751723f8fccb2b0fd1dec.png

Link to comment

Samo da se zahvalim pravom superstaru Bonu, ne onoj pevaljki iz U2, koji je sinoć levom nogom dao gol u 94. minutu i spasio me ulaganja na lajvu. Kakav lik, svaka mu čast! :hail:

Link to comment

2/4 (fudbal 1/1, hokej 1/3), prosao je prateci hokejaski tiket (ipak nije 7+, nego kvota oko 9) i fudbalski siri tiket (uz dve kvote 1, ostala je kvota tik ispod 2). Fudbal ok, mada sam mogao odigrati i sire. Evropski hokej standardno dobro. Pored dabla iz Nemacke 2, prosao je i dosta sirok tiket (pobednik i 5+). I kada sam ocekivao makar korektan plus, NHL golovi dodjose uzasno lose. Jedan promasaj i mogu razumeti, no dva su vec neverovatna stvar (samo 2 gola u Torontu, wtf). Najvise me je iznervirao pad vecernjeg tiketa. 10 utakmica u fiksu i Carolina koja iz 3 pokusaja ne uspeva da zatvori mec (2-1 u poslednjem minutu, ponisten gol u OT i primljen gol u poslednjoj seriji penala). 80+ kvota bi mi legla kao budali samar.:rolleyes: Bonus je sto je tesko uklopiti ovoliki broj parova. Na kraju zavrsih u manjem minusu, tja bice bolje.

Ulozi izmedju minimalnih i standardnih.

 

 

Fudbal

 

Ajax-Den Haag 3+

Bolivar-Real Potosi 3+

 

AZ Alkmaar-PSV 3+

 

Juventus-Benevento 2+

A. Madrid-Alaves w1

Lyon-PSG 2+

 

Kvote 1.38, 1.51 i 1.45.

Nakon poduzeg razmatranja, izbacih Atalantu za 2+, posto gostuje neugodnoj Veroni (koja je u velikom padu doduse), te Barsu koja igra bolje, ali je nepouzadana u gostima. Holandjani i Bolivijci standardno; A. Madrid oprezno, kao i Juventus i PSG.

 

Prateci tiket, Atalanta w2, Club Brugge w1, Chelsea w1, Juventus w1, Rijeka w1, Young Boys w1, Olympiakos w1, Midtjylland w1, Lille w1, Dinamo Zagreb w1, PSG w2, Bolivar w1. Kvota 7.59.

 

 

Hokej

 

Esbjerg-Frederikshavn 5+ (OT&SO)

Tampa-Florida 5+ (OT&SO)

 

Kvota 1.49.

Danci su zavrsili tri serije, pa pratim i dalje preostalu. Tu je i NHL derbi juznih krajeva, pri cemi su Panthersi dosta dobri u tekucoj sezoni, te ipak odigrah golove.

 

Siri NHL tiket, Pittsburgh pob1, Tampa pob1, Vegas pob2. Kvota 3.64.

 

NBA tiket, Indiana H2(+11.5), Denver >227.5, Boston pob1, Brooklyn >238.5, Chicago >210.5, Portland >223.5. Kvota 7.33.

NBA totalno nepredvidljiv; precesto se desava da padne manje od 200 poena, na mecu gde se ocekuje laganih 230+. Za nekoga ko nikada nije odigrao minus na NBA utakmici, nema previse dileme da je ovo samo za sitnu igru.

 

 

Edited by Miljenko
Link to comment

Teoretski, od malo vecih kvota, danas bi se mogli razmotriti PSG (2.30, u Maxbetu bonus kvota za koju je uslov 3 ili vise utakmica na tiketu, 2.40), Brondby (2.50), Legija (2.00)...

PSG kljakav u prvenstvu, 7 poraza do sada, derbi, troznak svakako, nije losa kvota, vredi probati, a nece mi biti nesto posebno krivo ako puknu, bice prvenstvo zanimljivije...

Brondby se valjda vraca, imaju 4 boda vise od drugog, 7 od Arhusa, vazna utakmica, troznak isto, bumo vidli...

Legija ima utakmicu manje i 4 boda vise od drugog, lepo bi im doslo da odrze tu razliku, gostuju kod Zaglebja koji su dobri kod kuce ( 5 3 2 ), neizvesno, da ne kazemo sva tri znaka dolaze u obzir...:D

 

NHL , nema nista posebno za ljubitelje prekida/nastavka serija: Pingvini 12 utakmica bez neresene, igraju treci put zaredom protiv Devilsa (tamo jednu dobili, jednu izgubili), Vegas 4 pobede u nizu...

Malo utakmica, rano pocinju, shodno tome, ustedece se valjda nesto sredstava da ima da se odigra nesto i sutra,,,:D

Edited by Nesh
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...