Jump to content
IGNORED

Kladža pt2


Recommended Posts

Danas se nameće brdo parova: RBS kome Rapid diše za vratom kod LASKa, City u Kupu obzirom da ćelavi hoće sve trofeje a Everton je van forme, Fejnord vija LŠ protiv prežaljenog Emena (mada Fey baš izbegavam u širokom luku), Sporting mada ima odličnu prednost, pa mi je Porto više za danas obzirom da je borba za LŠ nezivesnija, Bajern pogotovu jer je RBL sinoć dobio, jebeni Real em jure ATM, em su se digli igrama u LŠ, em imaju dobar skor kod Selte.

 

Biće čupavo kao i svaki vikend.

Link to comment

3/4 (fudbal 1/1, hokej 2/3). Fudbal se rutinski uklopio; vineri stvarno donose lagodniju igru. Evropski hokej bez problema, da bi NHL ponovo oborio kombo tiket. Ne secam se ovako neefikasne sezone, posebno ne na timovina gde se ocekuju ako ne lagane goleade, ono bar kilavih 5 komada. Kombo standardno na jednom paru, ponekad ne pomaze ni dosta niza ciljna kvota. Stoji da je ovako lakse iskontrolisati ulaz/izlaz bilans, mada sam ocekivao veci broj spojenih tiketa, posto fudbal biram dobro.

Minimalni ulozi.

 

 

Fudbal

 

Bayern-Stuttgart 3+

Zvezda-Mladost 2+

 

Kvota 1.38.

Izbacih Dortmund na kraju, zbog rasta kvote za golove. Dovoljna su i 4 ovakva tiketa (ako dodju).

 

Prateci tiket, sve 2+, Dortmund, Eintracht Frankfurt, Norwich, Plymouth, Doncaster, Peterborough, Burton, Weymouth, Chesterfield, Notts County, Torquay. Kvota 10.44.

 

 

Hokej

 

Kaufbeuren-Freiburg 5+ (OT&SO)

Tolzer-Crimmitschau 5+ (OT&SO)

 

Toronto-Calgary 5+ (OT&SO)

Edmonton-Winnipeg 5+ (OT&SO)

 

Tampa-Chicago 5+ (OT&SO)

Washington-NY Rangers 5+ (OT&SO)

 

Kvote 1.30, 1.46 i 1.58.

Mozda bi bilo bolje da sam iz Nemacke 2 odigrao bar 2 tiketa, ako se uzme u obzir koliko je NHL nepouzdan. Na 5+ stvarno ne ocekujem da to bude ovakva lutrija. Evropski deo zato i u playoffu donosi lagane prolaze.

 

Siri NHL tiket, Pittsburgh pob2, Florida pob1, Colorado pob1, Tampa pob1, Montreal pob1, Carolina pob1, Montreal pob1, NY Islanders pob1, Dallas pob2, St. Louis pob2. Kvota 83.40.

 

NBA tiket, LA Lakers >216.5, Philadelphia >228.5, Milwaukee pob1, LA Clippers pob1. Kvota 2.97.

 

Koliko me nervira ovo igranje bez papirnih tiketa. Volim da zaokruzujem parove, plus mi novac stoji zarobljen na racunu jos malo pa nedelju dana. Upravo onaj stil igre koji pokusavam da izbegnem.

Edited by Miljenko
Link to comment

Ovaj moj loto 3+ tiket sa Championshipom (bez utakmice koja pocinje u 13:30 - ne igram vise to, nek malo potraje tiket :D) na super motivisanih 20 din u Maxbetu izlaz 54290.00, a u Mozzartu 100566.94. Oko 18:00 i jedni i drugi isplate isto, ali ipak je drasticna razlika.

Na 8 utakmica Engleske 5 je manja razlika - 21 i 23 hiljade.

Link to comment

Jel to zbog bonusa? U Meridianu su obicno kvote nesto vece, pa je osnovna kvota bolja, no kada se tu ubaci bonus za veci broj parova, ume Mozzart da bude bolji.

Link to comment

Maxbet kvota 2282.94, bonus 25% - 11414.92

Mozzart kvota 3724.7   bonus - 26072.91

Ispada da je u Mozzartu bonus na 10 utakmica 35%, a i kvota je mnogo veca. Necu se leba najesti od te vece kvota, ali ipak velika razlika.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...