Nesh Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Zivot i prikljucenija vojnika Ivana Čonkina Link to comment
atajlo Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 “Per favore dite a mia madre che faccio il pubblicitario lei pensa che sono un pierre e che quindi regalo manciate di free entry e consumazioni gratis a chi mi pare, rido coi vips, i calciatori le veline e le giornaliste, leggo Novella e mi fotografano i paparazzi, entro neI privé saltando la coda, bevo senza pagare, sono ghiotto di tartine e gin tonic, ho la casa piena di oggetti di design, conosco Paris Hilton, Tom Ford ed Emilio” Link to comment
Tpojka Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 (edited) TUS traka -- Svirala sam orgulje u sluzbi oca Ivana i sve sto sam znala to su Bach, Isus i Marija Zovem se Katarina i imam 17 godina najljepsa freska Medjugorja Svakodnevna upotreba. Edited July 14, 2015 by Tpojka Link to comment
atajlo Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Ma bre, Trojko... Musky:Evo, uz, možda, sitnije korekcije nekog boljeg znalca:"Молим вас, реците мојој мајци да сам јавност мисли да сам Пјер и онда поклон групица слободног уласка и слободних пића на кога год желим, ја смејем са ВИП, играче ткива и новинаре, прочитао сам и ја фотографишем Новела папараци, у оквиру приве у скакање преко реда, пијем без плаћања, воле сендвича и Џин и тоник, моја кућа је пуна објеката дизајна, знам Парис Хилтон, Том Форд и Емилио " ________ Trojkina asocijacija, odgovor:pa TUS traka, čoveče. :P Link to comment
Recommended Posts