March 19, 201510 yr On 19. 3. 2015. at 16:55, Hjortron said: mnogo! Ma daj ne budali, tebi je to očas posla. ____ 'ajmo, 'ajde...
March 19, 201510 yr Quote Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle nema mi ga Cojle da dodje kraj mene mlade da legne Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi, Radojle dodji mi dodji, dragane čekaću te dok zora ne svane. Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle a što mi ga nema pa nema a meni se mladoj pridrema. ovako: Ja prva. _______ Cojle Reveal hidden contents Sledeći sledeću reč i tako dok ne otpevamo pesmu. ;)
March 20, 201510 yr Reveal hidden contents On 19. 3. 2015. at 17:11, šarulja said: Reveal hidden contents Reveal hidden contents Sledeći sledeću reč i tako dok ne otpevamo pesmu. ;) Ovo neki eksperiment? Zezas se malo sa nama, a? Kombinacija.
March 20, 201510 yr On 20. 3. 2015. at 10:43, Tpojka said: Reveal hidden contents Reveal hidden contents Ovo neki eksperiment? Zezas se malo sa nama, a? Reveal hidden contents Čuj njega - "nama"! Ne bre; htela da Hjortrona ubzam do 5 cifara, ali sam morala da odem po pozivu, pa nisam do kraja objasnila. namešten rezultat