atajlo Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 mnogo! Ma daj ne budali, tebi je to očas posla. ____ 'ajmo, 'ajde...
atajlo Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle nema mi ga Cojle da dodje kraj mene mlade da legne Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi, Radojle dodji mi dodji, dragane čekaću te dok zora ne svane. Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle a što mi ga nema pa nema a meni se mladoj pridrema. ovako: Ja prva. _______ Cojle Sledeći sledeću reč i tako dok ne otpevamo pesmu. ;)
Tpojka Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Sledeći sledeću reč i tako dok ne otpevamo pesmu. ;) Ovo neki eksperiment? Zezas se malo sa nama, a? Kombinacija.
atajlo Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Ovo neki eksperiment? Zezas se malo sa nama, a? Čuj njega - "nama"! Ne bre; htela da Hjortrona ubzam do 5 cifara, ali sam morala da odem po pozivu, pa nisam do kraja objasnila. namešten rezultat
Recommended Posts