Jump to content
IGNORED

asocijacije pt2

Guest Milivoje iz Sugubine

Recommended Posts

Posted (edited)

fizičko

Edited by Reaktor
  • Replies 18.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tpojka

2555

• eye of the beholder

2519

• Hamlet Strašni

2288

• atajlo

2055

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Krletka

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

:o

Kako ubacuješ smajlije koji nisu deo standardne™ ponude? Kakokakokako???????????? Pliiiiiiiiz, Reaktore, reci mi sadodmahsmesta. :cry:

Posted

Otkriću ti tajnu koja se u mojoj porodici čuvala vekovima, prenosila sa kolena na koleno...

Ono nije smajlović, no je gif fotografija malog formata.

Posted (edited)

Da, da, palo mi na pamet to, al' pošto sam kliknula na "post" :D , mada, iskreno rečeno, nije da ja pravim neku razliku među tim rečima™. :blush: Ma šta razliku, čuj razliku, ne umem najnajprostiju fotku da ubacim, jer mi se pruža  samo mogućnost da to uradim preko linka, a fotka je kod mene, ne na linku. :(  Razumeš li šta ti pričam, o Reaktore, potomče vekovne porodice čuvara gifova? Uopšte? Bar malo? Ma nema veze, i tako se moj doprinos ppp forumu računa vrednostima iza zareza promila (ovo sam, valjda, korektno rekla?! :unsure: ) A kako da budem aktivnija i doprinosnija™ kad ne umem... Već sam rekla šta...

dimenzije

edit: Ć u Ž u "pruža"

Edited by šarulja
Posted (edited)

@šarulja

Razumem te, o draga moja, kako te razumeo ne bih?

Al' ne zaboravi jednu istinu drevnu: doprinos forumu je u oku džabalebaroša posmatrača!

Fotke sa kompa možeš staviti u post kao atačment ili ih aploudovati na neki od sajtova za hostovanje slikica (na primer usnimi.me) pa opet isto radiš sa linkom...

edit:

Ivica

Edited by Reaktor