February 25, 201510 yr :o Kako ubacuješ smajlije koji nisu deo standardne ponude? Kakokakokako???????????? Pliiiiiiiiz, Reaktore, reci mi sadodmahsmesta.
February 25, 201510 yr Otkriću ti tajnu koja se u mojoj porodici čuvala vekovima, prenosila sa kolena na koleno... Ono nije smajlović, no je gif fotografija malog formata.
February 25, 201510 yr Da, da, palo mi na pamet to, al' pošto sam kliknula na "post" :D , mada, iskreno rečeno, nije da ja pravim neku razliku među tim rečima. Ma šta razliku, čuj razliku, ne umem najnajprostiju fotku da ubacim, jer mi se pruža samo mogućnost da to uradim preko linka, a fotka je kod mene, ne na linku. :( Razumeš li šta ti pričam, o Reaktore, potomče vekovne porodice čuvara gifova? Uopšte? Bar malo? Ma nema veze, i tako se moj doprinos ppp forumu računa vrednostima iza zareza promila (ovo sam, valjda, korektno rekla?! ) A kako da budem aktivnija i doprinosnija kad ne umem... Već sam rekla šta...__________ dimenzije edit: Ć u Ž u "pruža" Edited February 25, 201510 yr by šarulja
February 25, 201510 yr @šarulja Razumem te, o draga moja, kako te razumeo ne bih? Al' ne zaboravi jednu istinu drevnu: doprinos forumu je u oku džabalebaroša posmatrača! Fotke sa kompa možeš staviti u post kao atačment ili ih aploudovati na neki od sajtova za hostovanje slikica (na primer usnimi.me) pa opet isto radiš sa linkom... __________________________ edit: Ivica Edited February 25, 201510 yr by Reaktor