atajlo Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 ma jok, kakva empatija. subota me često raspekmezi... još ako je sa prolećem u decembru novembru... strašno. _______ vedeta
atajlo Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 (edited) Vegeta. Bravo! Trojko, 'oćeš da mi kažeš nešto, ako znaš, a mislim da znaš? Kako se u post ubacuje više od jednog citata? Na primer, ja bih da citiram nešto sa 355-te, 387-me i 486-te stranice. Kako? KAKO??? :( citat edit: Ime tvoje, Trojko. :D Edited November 8, 2014 by šarulja
Tpojka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 MultiQuote vrsi pos'o. :) Kasno Marko na Kosovo stize.
atajlo Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 MultiQuote vrsi pos'o. :) Kasno Marko na Kosovo stize. 19.5583 KM Tigrasti bokser. Obicni domar. I zito bez kukolja. Ovako?Još samo da skontam kako sam ovo uspela... Znam, znam, MultiQuote... Ali šta MultiQuote, kako MultiQuote...?Neaveze, idemo dalje, i mi glupi smo nečija deca. ________ bilans
Tpojka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Znam, znam, MultiQuote... Ali šta MultiQuote, kako MultiQuote...? Rebalans.
atajlo Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Trojko, 'oćeš da mi kažeš nešto, ako znaš, a mislim da znaš? Kako da ne budem ovoliko glupa? Kako? KAKO??? :( Ispravila. ______ Nova godina
Recommended Posts