atajlo Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Ama bos kao "go i bos", jbmu kad numem da se izrazim. :( ___________ đinđuve
atajlo Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 :0.6: Ne mogu da nađem ono kad Đura kaže: "Bud' i ti džirlo devojka". Ima samo ovo ___________ nostalgija
Tpojka Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Ja sam (jedini) bosanac™ koji nije sa nestrpljivim interesovanjem pratio desavanja u TLN-u. Daleko od toga da mi nisu poznati fazoni, ali to je nesto sto se prosto nije moglo izbjeci: poput 'Wind of Change'-a ili 'Final Countdown'-a. Opet, nije da sam izrazito protiv pomenutih pjesama. Mozda tek nije najsrecnija komparacija. :D Pravo.
atajlo Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 (edited) Odosmo i-ha-haj, a bez realne potrebe. "Džirlo" me asociralo na Đuru (ne nužno i na TLN) i: "Bud' i ti...", al' pošto toga nema, stavih ovo, mada... drn-zvrc... 'aj pustimo Bosnu nek' s' odmara, takvu kakva jeste, a ti svakako zilion puta od mene bolje znaš kakva je.apendiks: Stičem utisak da smo, ja nenamerno a verujem i ti, uzurpirali ovu igru, mada na forumu nije na nekom visokom mestu ni po omiljenosti a ni posećenosti. Molim te, ako te ko šta pita dok ja nisam tu, reci da nam to nije bila namera, a i ja ću reći isto, u slučaju da budem priupitana. :) ed: Dodala smajlija, delovalo prestrogo. običaj Edited March 29, 2014 by šarulja
eye of the beholder Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 zaostavština Poslato sa najnovijom verzijom TapaTalka
Recommended Posts