March 29, 201411 yr :0.6: Ne mogu da nađem ono kad Đura kaže: "Bud' i ti džirlo devojka". Ima samo ovo ___________ nostalgija
March 29, 201411 yr Ja sam (jedini) bosanac™ koji nije sa nestrpljivim interesovanjem pratio desavanja u TLN-u. Daleko od toga da mi nisu poznati fazoni, ali to je nesto sto se prosto nije moglo izbjeci: poput 'Wind of Change'-a ili 'Final Countdown'-a. Opet, nije da sam izrazito protiv pomenutih pjesama. Mozda tek nije najsrecnija komparacija. :D Pravo.
March 29, 201411 yr Odosmo i-ha-haj, a bez realne potrebe. "Džirlo" me asociralo na Đuru (ne nužno i na TLN) i: "Bud' i ti...", al' pošto toga nema, stavih ovo, mada... drn-zvrc... 'aj pustimo Bosnu nek' s' odmara, takvu kakva jeste, a ti svakako zilion puta od mene bolje znaš kakva je.apendiks: Stičem utisak da smo, ja nenamerno a verujem i ti, uzurpirali ovu igru, mada na forumu nije na nekom visokom mestu ni po omiljenosti a ni posećenosti. Molim te, ako te ko šta pita dok ja nisam tu, reci da nam to nije bila namera, a i ja ću reći isto, u slučaju da budem priupitana. :) ed: Dodala smajlija, delovalo prestrogo. običaj Edited March 29, 201411 yr by šarulja