atajlo Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Trojko, bre! Kakav te fratar snaš'o kad sam se nastavila na tvoj meteor sa opatom, što će reći da mi je as. bila meteoropata Fratar. Svašta.
Tpojka Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Opat ili opata / muškid rod od opatica? Ne? Hm, izvinjavam se. :D Jašta.
Tpojka Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi.
slepa živana Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 o sine moje ti oči moje mojoj duši svraćaš gde crne mrlje vidim koje nikad boju izgubiti neće
atajlo Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 (edited) Padni mi samo na pamet Misli moje obraz da ti izgrebu Iziđi samo preda meOči da mi zalaju na tebeSamo otvori ustaĆutanje moje da ti vilice razbijeSeti me samo na sebeSećanje moje da ti zemlju pod stopalima raskopaDotle je među nama došlo _______ recitacija Edited March 26, 2014 by šarulja
slepa živana Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 i ako kuša neko jednog dana ugasiti sunce što nad nama sija cela će zemlja biti čelik brana svi ćemo biti jedna armija
Recommended Posts