March 10, 201411 yr A ne, nije, triceps je biseps koji se kači na tri mesta. msm, mišić se kači Edited March 10, 201411 yr by atajlo
March 10, 201411 yr grrr poštujte pravila Aaah, ko nam kaže. Najgori si, bre; ulećeš ko komandos, ne odgovaraš na naše asocijacije, napisao si "anus" dok sam večerala... Da pričam još? Edited March 10, 201411 yr by atajlo
March 10, 201411 yr @eye; Ti si 1 dobrica i pričala bih ti slatku pričicu o popu koga sam nagovorila da glasa za djb, ali neću zbog Hamleta. Zato.
March 10, 201411 yr satnik vidi ti nje, onamo kao ne sme da otvori topi, ovde troluje asocijacije. jos samo da odes na ppprobu i da kacis random fotografije :P Aaah, ko nam kaže. Najgori si, bre; ulećeš ko komandos, ne odgovaraš na naše asocijacije, napisao si "anus" dok sam večerala... Da pričam još?
March 10, 201411 yr Čuj "ne sme"!!! Najbolje da ne smem. NEĆU!Al' ne brini, jedino ako ovde budeš sa mnom imao problema. Ovo malo poslednjih dana što sam se raspisala (ako sam?) je zbog izbora, a tada sam po pravilu luda-ludita.Inače je ovaj topik moja bana i mimo njega ne nameravam da mrdam igde. Kakve fotke, kakvi bakračići... Pih! žene vole oficire