atajlo Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 (edited) A ne, nije, triceps je biseps koji se kači na tri mesta. msm, mišić se kači Edited March 10, 2014 by atajlo
atajlo Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 (edited) grrr poštujte pravila Aaah, ko nam kaže. Najgori si, bre; ulećeš ko komandos, ne odgovaraš na naše asocijacije, napisao si "anus" dok sam večerala... Da pričam još? Edited March 10, 2014 by atajlo
eye of the beholder Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Još Poslato sa najnovijom verzijom TapaTalka
atajlo Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 @eye; Ti si 1 dobrica i pričala bih ti slatku pričicu o popu koga sam nagovorila da glasa za djb, ali neću zbog Hamleta. Zato.
eye of the beholder Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 1000 Poslato sa najnovijom verzijom TapaTalka
Hamlet Strašni Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 satnik vidi ti nje, onamo kao ne sme da otvori topi, ovde troluje asocijacije. jos samo da odes na ppprobu i da kacis random fotografije :P Aaah, ko nam kaže. Najgori si, bre; ulećeš ko komandos, ne odgovaraš na naše asocijacije, napisao si "anus" dok sam večerala... Da pričam još?
atajlo Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Čuj "ne sme"!!! Najbolje da ne smem. NEĆU!Al' ne brini, jedino ako ovde budeš sa mnom imao problema. Ovo malo poslednjih dana što sam se raspisala (ako sam?) je zbog izbora, a tada sam po pravilu luda-ludita.Inače je ovaj topik moja bana i mimo njega ne nameravam da mrdam igde. Kakve fotke, kakvi bakračići... Pih! žene vole oficire
Recommended Posts