Duci Simonovic Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Kad šaljem mejl na više adresa šta treba da učinim da primaoc ne vidi ostale kojima šaljem?
Roger Sanchez Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Kad šaljem mejl na više adresa šta treba da učinim da primaoc ne vidi ostale kojima šaljem? Stavi sve koji su u svađi u Bcc
JozoMujica Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Ne znam da l' ti je neko već odgovorio, ali stavi sve u bcc.
mustang Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 ja sam pre 3 meseca uvela da mi pri loginu za emejlove trazi i dodatnu informaciju a to je kod koji dobijam na mobilni telefon. da li je to dovoljno da se obezbedim?
JozoMujica Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 ja sam pre 3 meseca uvela da mi pri loginu za emejlove trazi i dodatnu informaciju a to je kod koji dobijam na mobilni telefon. da li je to dovoljno da se obezbedim? Ako preko email-a organizuješ terorističke napade, nije. Ako ne, koji će ti đavo to smaranje?
wall Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Upravo. Zavisi šta i od koga kriješ. Two-step autentifikacija je, naravno, dobra stvar. No uvek password prvo. Dužina, kompleksnost i teže predviđanje.
mustang Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 (edited) zato sto imam pacijente sto zele da udju u moj email. issues sa sizofrenicarkom i manicno bipolarnom osobom protiv koje imam restaraing orded. nebitan detalj ali eto da znate gmail mi javi kada neko pokusava da se uloguje na moj racun a nije sa makina koje sam oznacila kao moje (pc, iphone, laptop i tablet) Edited May 31, 2016 by mustang
Recommended Posts