Jump to content
IGNORED

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Mil@n

Recommended Posts

Posted

@Sandradjervidim da te sada svi ohrabruju da koristiš kuhinju. Nisi je valjda zato uređivala? Pusti neka Koordinta, Morava, itd rade za tebe!

• Haha 2
Posted
16 minutes ago, Ras said:

@Sandradjervidim da te sada svi ohrabruju da koristiš kuhinju. Nisi je valjda zato uređivala? Pusti neka Koordinta, Morava, itd rade za tebe!

Moram da se uhvatim serpe, tepsije i mera stednje :D

• +1 1
Posted
1 hour ago, Valkyrie said:

Belo je No 1 za kuhinju, živost se postiže detaljima a ne frontovima koji izbijaju oči. 

Niko nije rekao da moraju da izbijaju oči. :rolleyes:

Posted

Bas ste mi lajkovali kuhinju, prija :). Svako ima neku svoju ideju kako bi. Evo koga ne mrzi da cita :D

Opisacu najblize ljude, bliska familija u pitanju:

Osoba 1: Aha belu kuhinju si smislila, pa sto ne neku u boji, znas kakva je moja, vesela (pauza par dana), aha pa mozes dole belo, a gornje elemente u nekoj boji (pauza), aha ipak bela skroz, dobro uvek mozes neke vesele plocice da stavis (pauza), i plocice neutralne, pa mogla si malo...

Osoba 2: Super, samo minimalizam. Osoba 1 je bas tvrdoglava, zvala me da ti kazem da uneses neke boje u kuhinju.

Osoba 3: Sve je strava, lepo izgleda (ovo citajte nemam pojma, ne zanimaju me trivijalnosti).

Osoba 4: Sta planiras da drzis u ugaonom elementu, pusti me boja i estetike, u ovoj drugoj verziji nista ne dobijas, a koliko polica imas unutra, to ce ti biti nedostupno...

Prica o zidovima:

Osoba 1: Moze belo, imas one divne tanjirice da okacis, a mogla bi i onu sliku pored police bas je lepa.

Osoba 2: Stvarno moras neki zid da stavis u boji, znas kako to lepo izgleda, ajde ajde bez straha to je bas za tvoj stil.

Osoba 3: Belo je strava, jeste da se prlja, to malo zamazujes dok je novo i onda prestanes, pa sta, okrecices ponovo.

Osoba 4: Uhhh dobro je da je belo, bio sam ubedjen da ces neki zid u boji, plasio sam se toga 

• +1 2
  • Haha 2
Posted (edited)
20 hours ago, Sandradjer said:

Gotova kuhinja. Zadovoljna sam, jos kad joj unesem licni pecat. Ikea zadovoljila :)

IMG_20230113_152704.jpg

Bravo, svaka cast! Odlicno!!!

ako ti dosadi izgled jednog dana, izbusi rupe za drske, ja to radim, pa ih menjam. 

Al kod mene ima bas izbor drsaka, uzivancija mi da kupujem to. To je najjeftiniji nacin da promenis vajb a da ne moras da farbas il menjas vrata

Edited by mustang
  • Hvala 1
Posted

Ovo si vrata bez drski. 

Bolje je da promjenis vrata. Jeste malo skuplje.

• Haha 2
Posted
12 minutes ago, mustang said:

Bravo, svaka cast! Odlicno!!!

ako ti dosadi izgled jednog dana, izbusi rupe za drske, ja to radim, pa ih menjam. 

Al kod mene ima bas izbor drsaka, uzivancija mi da kupujem to. To je najjeftiniji nacin da promenis vajb a da ne moras da farbas il menjas vrata

Zara home ima super drške i ručke. Neretko u prolazu svratim samo da ih gledam.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Patimo od istog :D 

Nisam znala da ima zara home. Thx

• Haha 1
Posted
36 minutes ago, borris_ said:

Ovo si vrata bez drski. 

Bolje je da promjenis vrata. Jeste malo skuplje.

Ja nista ne menjam, dosta mi je kuhinje :D. Jedino ako se raspadne 

Posted
1 minute ago, Sandradjer said:

Ja nista ne menjam, dosta mi je kuhinje :D. Jedino ako se raspadne 

razocarali je monteri. :fantom:

:D

• Haha 1
Posted

@Sandradjer a što si skroz belo, pa dobro, možeš i neke stikere da polepiš, ima sad i onih šarenih tapeta pa da presvučeš njima vratanca, malo da razbiješ™. :lolol:

• Haha 2
Posted

Samo da najavim da ću da vas maltretiram oko moje kuhinje, da čujem predloge.
Samo da me ne mrzi da to nacrtam [emoji12]

....shiit has hit the fan.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Valkyrie said:

@Sandradjer a što si skroz belo, pa dobro, možeš i neke stikere da polepiš, ima sad i onih šarenih tapeta pa da presvučeš njima vratanca, malo da razbiješ™. :lolol:

Hvala na ideji :D. Kako si se samo dosetila 

• Hvala 1
Posted
1 hour ago, Frank Pembleton said:

Samo da me ne mrzi da to nacrtam emoji12.png

Samo da krenes onda se upletes u tu mrezu :)

Posted
1 hour ago, Frank Pembleton said:

Samo da me ne mrzi da to nacrtam emoji12.png

Najbolji dio je bas to crtanje.