Jump to content
IGNORED

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Mil@n

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, djordje geprat said:

kako su rešili ovo deno gde su cevi za grejanje?

plići element pa prorezali radnu ploču, ili?

Da, plici element, taj je samo 40

• Hvala 1
Posted

@Sandradjer, tek sada sam videla ovu tvoju storiju sa kuhinjom i žao mi je što to nisam videla ranije, možda bih ti bila malo od pomoći jer se u poslednje vreme dosta bavim kuhinjama.

sve si ti ovo lepo napravila, bitno je da je linija rada u kuhinji potpuno ispravna u funkcionalnom smislu a glavna radna ploha je dovoljno dugačka, biće tu lepog kuvanja.

u zdravlju da koristiš ovu svoju kujnu i mnogo toga ukusnog da skuvaš :)

• +1 1
  • Wub 1
  • Hvala 1
Posted
28 minutes ago, borris_ said:

Radna ploca puno drvo, pun pogodak 😊

Tako izgleda, nemaju u Ikei bas to puno drvo. Ali je sasvim ok :)

Posted
11 minutes ago, dùda said:

@Sandradjer, tek sada sam videla ovu tvoju storiju sa kuhinjom i žao mi je što to nisam videla ranije, možda bih ti bila malo od pomoći jer se u poslednje vreme dosta bavim kuhinjama.

sve si ti ovo lepo napravila, bitno je da je linija rada u kuhinji potpuno ispravna u funkcionalnom smislu a glavna radna ploha je dovoljno dugačka, biće tu lepog kuvanja.

u zdravlju da koristiš ovu svoju kujnu i mnogo toga ukusnog da skuvaš :)

Hvala svakako. Znaci mi sto si mi potvrdila ovo oko linije rada, vodila sam racuna o tome iako sam amater, jer ne vredi lepo ako se mucis dok si u njoj 

Posted

Ja sam svojoj mladoj rodici upravo nacrtala kuhinju.

Sad se nose tamni tonovi , ovi mladi hoće tako i šta ću, morala sam toga da se držim :D.

A nije ni loše, moram da priznam.

Drvo se koristi na malo drugačiji način, dosta sivog, crnih detalja, radna ploča beton, mislim, dezen betona :D

Posted (edited)
6 minutes ago, Sandradjer said:

Znaci mi sto si mi potvrdila ovo oko linije rada, vodila sam racuna o tome iako sam amater, jer ne vredi lepo ako se mucis dok si u njoj 

Linija ti je apsolutno školska, pogotovo ako si dešnjak :D.

Nema veze da li si amater ili ne, vidi se da razumeš tehnologiju rada u kuhinji, a što znači da kuvaš sa razumevanjem :D

ed.

ovo "školska" je u značenju -ispravna ako nisam bila dovoljno jasna 

Edited by dùda
  • +1 1
Posted (edited)
22 minutes ago, dùda said:

Ja sam svojoj mladoj rodici upravo nacrtala kuhinju.

Sad se nose tamni tonovi , ovi mladi hoće tako i šta ću, morala sam toga da se držim :D.

A nije ni loše, moram da priznam.

Drvo se koristi na malo drugačiji način, dosta sivog, crnih detalja, radna ploča beton, mislim, dezen betona :D

Da, to je sad definitivno najpopularnije :). Ima i u ikei takvih frontova, lepo izgledaju ali mora se uklopiti dobro. To je vec za profesionalce posao.

A volim da kuvam, samo nisam nivo ovih nasih sa Kulinarstva :D

Edited by Sandradjer
Posted
4 minutes ago, Sandradjer said:

A volim da kuvam, samo nisam nivo ovih nasih sa Kulinarstva :D

Kako bre nisi nivo.

Svako je nivo ko kuva sa ljubavlju.

Ja sam nekad dosta postovala na kulinarstvu, sa sve slikama faza. Za salčiće sam napravila pravi tjutorijal, haha 😂.

Sada više nemam strpljenja za prezentacije nikakve, samo kuvam i ćutim :D

• +1 2
Posted
5 hours ago, Sandradjer said:

Gotova kuhinja. Zadovoljna sam, jos kad joj unesem licni pecat. Ikea zadovoljila :)

IMG_20230113_152704.jpg

Lepo je, samo sto tako belo? Možda ni nemaju mnogo boja u izboru?

//Kontam da smo samo nas dvoje zaljubljeni u kujne u boji :laugh: ja sam imala crvenu sa nekom jako tamno zelenom radnom pločom (imitacija mermera optika), a muž tamno narandžastu sa braon radnom pločom, bas su bile vesele :)

• +1 1
Posted

Belo je No 1 za kuhinju, živost se postiže detaljima a ne frontovima koji izbijaju oči. 

• +1 5
  • -1 1
Posted

Narandzansta, 70. godine.

Meni je super boja.

• +1 2
Posted

@I*m with the pilots

Nema u Ikei tih jarkih boja. A i ja sam osoba npr. 3 boje :)

@Valkyrie

I meni se taj stil vise svidja, i sama bolje aranziram dom na taj nacin. Pomeras, okreces, kombinujes dok se ne uklopi kako oku prija 

• +1 1
Posted

frontovi beli, crni ili u dezenu drveta nekog svetlog najbolje, malo zelenih biljki, bršljan il bosiljak, veseli mali kućni aparati i topla led rasveta ispod visećih elemenata - nema greške :happy:

• +1 2