Sandradjer Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 12 minutes ago, djordje geprat said: kako su rešili ovo deno gde su cevi za grejanje? plići element pa prorezali radnu ploču, ili? Da, plici element, taj je samo 40 1
duda Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 @Sandradjer, tek sada sam videla ovu tvoju storiju sa kuhinjom i žao mi je što to nisam videla ranije, možda bih ti bila malo od pomoći jer se u poslednje vreme dosta bavim kuhinjama. sve si ti ovo lepo napravila, bitno je da je linija rada u kuhinji potpuno ispravna u funkcionalnom smislu a glavna radna ploha je dovoljno dugačka, biće tu lepog kuvanja. u zdravlju da koristiš ovu svoju kujnu i mnogo toga ukusnog da skuvaš 1 1 1
Sandradjer Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 28 minutes ago, borris_ said: Radna ploca puno drvo, pun pogodak 😊 Tako izgleda, nemaju u Ikei bas to puno drvo. Ali je sasvim ok
Sandradjer Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 11 minutes ago, dùda said: @Sandradjer, tek sada sam videla ovu tvoju storiju sa kuhinjom i žao mi je što to nisam videla ranije, možda bih ti bila malo od pomoći jer se u poslednje vreme dosta bavim kuhinjama. sve si ti ovo lepo napravila, bitno je da je linija rada u kuhinji potpuno ispravna u funkcionalnom smislu a glavna radna ploha je dovoljno dugačka, biće tu lepog kuvanja. u zdravlju da koristiš ovu svoju kujnu i mnogo toga ukusnog da skuvaš Hvala svakako. Znaci mi sto si mi potvrdila ovo oko linije rada, vodila sam racuna o tome iako sam amater, jer ne vredi lepo ako se mucis dok si u njoj
duda Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Ja sam svojoj mladoj rodici upravo nacrtala kuhinju. Sad se nose tamni tonovi , ovi mladi hoće tako i šta ću, morala sam toga da se držim . A nije ni loše, moram da priznam. Drvo se koristi na malo drugačiji način, dosta sivog, crnih detalja, radna ploča beton, mislim, dezen betona .
duda Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 (edited) 6 minutes ago, Sandradjer said: Znaci mi sto si mi potvrdila ovo oko linije rada, vodila sam racuna o tome iako sam amater, jer ne vredi lepo ako se mucis dok si u njoj Linija ti je apsolutno školska, pogotovo ako si dešnjak . Nema veze da li si amater ili ne, vidi se da razumeš tehnologiju rada u kuhinji, a što znači da kuvaš sa razumevanjem ed. ovo "školska" je u značenju -ispravna ako nisam bila dovoljno jasna Edited January 13, 2023 by dùda 1
Sandradjer Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 (edited) 22 minutes ago, dùda said: Ja sam svojoj mladoj rodici upravo nacrtala kuhinju. Sad se nose tamni tonovi , ovi mladi hoće tako i šta ću, morala sam toga da se držim . A nije ni loše, moram da priznam. Drvo se koristi na malo drugačiji način, dosta sivog, crnih detalja, radna ploča beton, mislim, dezen betona . Da, to je sad definitivno najpopularnije . Ima i u ikei takvih frontova, lepo izgledaju ali mora se uklopiti dobro. To je vec za profesionalce posao. A volim da kuvam, samo nisam nivo ovih nasih sa Kulinarstva Edited January 13, 2023 by Sandradjer
duda Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 4 minutes ago, Sandradjer said: A volim da kuvam, samo nisam nivo ovih nasih sa Kulinarstva Kako bre nisi nivo. Svako je nivo ko kuva sa ljubavlju. Ja sam nekad dosta postovala na kulinarstvu, sa sve slikama faza. Za salčiće sam napravila pravi tjutorijal, haha 😂. Sada više nemam strpljenja za prezentacije nikakve, samo kuvam i ćutim 2
I*m with the pilots Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 5 hours ago, Sandradjer said: Gotova kuhinja. Zadovoljna sam, jos kad joj unesem licni pecat. Ikea zadovoljila Lepo je, samo sto tako belo? Možda ni nemaju mnogo boja u izboru? //Kontam da smo samo nas dvoje zaljubljeni u kujne u boji ja sam imala crvenu sa nekom jako tamno zelenom radnom pločom (imitacija mermera optika), a muž tamno narandžastu sa braon radnom pločom, bas su bile vesele 1
Valk Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Belo je No 1 za kuhinju, živost se postiže detaljima a ne frontovima koji izbijaju oči. 5 1
borris_ Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Narandzansta, 70. godine. Meni je super boja. 2
Sandradjer Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 @I*m with the pilots Nema u Ikei tih jarkih boja. A i ja sam osoba npr. 3 boje @Valkyrie I meni se taj stil vise svidja, i sama bolje aranziram dom na taj nacin. Pomeras, okreces, kombinujes dok se ne uklopi kako oku prija 1
francuski sobar Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 frontovi beli, crni ili u dezenu drveta nekog svetlog najbolje, malo zelenih biljki, bršljan il bosiljak, veseli mali kućni aparati i topla led rasveta ispod visećih elemenata - nema greške 2
Recommended Posts