Jump to content

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Featured Replies

super..nego napunices i tri takve da imas..samo polako..

mi sad pravili garderober i cipelarnik..cipelarnik je normalnih dimenzija pa je ok prostora a garderober kad smo smisljali ja reko 1,70 visine kaze m ,,ma stavi 2m neka ima,,

...i sada ima gomila prostora u njemu koja me uzasava jer znam da ce se popuniti...bespotrebno...

9 hours ago, Mil@n said:

Ubacio sam dodatnu policu u špajz. 

Količina zadovoljstva koju sam osetio tokom preslagivanja koječega natrpanog u isti i u novonastalom višku prostora je neopisiva. :D 

Molim da se obrati pažnja na poslednju nagnutu policu za povrće, krUmpir, lukac i sl, my personal favourite. :D

Špajz - najbolja stvar na svetu... 

Prije:

iyX046Z.jpg

Poslije:

gjtz6ZK.jpg

Nama ovako izgledaju i spajz i podrum, police su za takve prostore zakon :)

@Mil@n Jesi sam pravio police?

BTW, sad mi rođaka šalje slike kako je njen sin "sredio" prostor u stanu za špajzu...

I ja pogledam a on stavio ona klizeća vrata koja se "preklapaju" u klizanju...

Jedini je problem što se takvim sistemom ta vrata klizaju u predelu samog otvora prostorije, stalno biti zatvorena polovina otvora za ulazak u tu prostoriju.

Što je najgore on ima prostora na spoljnom zidu, da pusti te klizne šine još po pola metra spolja i to bi bilo taman da lepo otvori ulaz...

Al gledala se Brava Casa i ostali fensi časopisi

Sad se suzdržavam da ne njanjam i gunđam ako me pitaju:

Kako ti se čini?

... Shiit has hit the fan...

• Author

Da, doveo lika da premeri, poenta je bila da uklopi sa ovom desno koja stoji tu desetljećima.

Zato nisam stavio stranicu sa te strane i ostavio samo taj noseći stub, da može se provlače stvari i sl, mada možda sam mogao samo da ih pričvrstim jednu za drugu sa nekom letvicom, bilo bi još bolje u smislu prostora.. Ali možda i problem jer ima 1, 2mm razlike, pa bi se možda rasklimavalo..

Kako god, prostora koliko hoćeš, uživancija.

Još mi je car naplatio celu tu policu 5500, 3500 materijal i 2000 ruke... Kralj. Bio sam spreman na minimum 7, 8.

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

još da staviš korpe umesto kartonskih kutija i organizuješ tegle po veličini i obliku i postaneš kralj špaiza na instagramu.

šalim se, svaka čast :)

evo mi danas resili da spremimo plakar off doom ..to je bio neiskoriscena nisa pored stepenica gde smo napravili police i klizna vrata i gde je zavrsavalo sve po kuci unazad 15god..

igracke iz detinjstva,obuca,torbe,dzidzabidze..papiri od dve firme ugasene pre 10god...tu stoje sezonski tepici,putne torbe...punjaci i stari telefoni,kablovi...uzas..misim nasla sam caletove skripte i papiri sa fakulteta koji je zavrsio 1980.

kad se pobaca smece ostace vise od pola prostora slobodno..

Edited by ivy

kakvi su ovi neki iz e-reciklaze?

sta nose,jel dolaze da nose,jel zakeraju oko kolicine i vrste?

jel imate neku preporuku?

svakako ih moram zvati da vidim jel dolaze u moje selo al reko da prvi pitam za iskustva

Postoje sezonski tepisi?

• Author

Ne znam za sezonski tepih ali postoji staza sa kuhinju. :D Moram priznati da je super ispalo, malo se utoplio prostor a i mnogo manje sranja je po (crnim) pločicama. Tj na njima se sve vidi a na ovom ništa, povremeno usisam kad i stan i banja. A i vizuelno se lepo uklopilo.

22 hours ago, Mil@n said:

Količina zadovoljstva koju sam osetio tokom preslagivanja koječega natrpanog u isti i u novonastalom višku prostora je neopisiva. :D 

dragi druže, imam ja jednu prostoriju u zidu, na otprilike 1.20 visine, u njoj se ne možeš ispraviti, a unutra samo popovo uvo što nema, te kako vidim zadovoljstvo koje isijavaš preslažući, pozivam te da jednog vikenda budeš moj gost i organizuješ mi taj prostor. ja se u toj prostoriji ne mogu dugo zadržavati, guši me i pretoplo je i od prašine mi se naduje lice pa budem ko botoksirana, zato je večito haos u njoj. 

• Author

3 hours ago, ordi said:

dragi druže, imam ja jednu prostoriju u zidu, na otprilike 1.20 visine, u njoj se ne možeš ispraviti, a unutra samo popovo uvo što nema, te kako vidim zadovoljstvo koje isijavaš preslažući, pozivam te da jednog vikenda budeš moj gost i organizuješ mi taj prostor. ja se u toj prostoriji ne mogu dugo zadržavati, guši me i pretoplo je i od prašine mi se naduje lice pa budem ko botoksirana, zato je večito haos u njoj. 

Hvala, ali ne bih ni ja da se botoksiram. :D

4 hours ago, Mil@n said:

Ne znam za sezonski tepih ali postoji staza sa kuhinju. :D Moram priznati da je super ispalo, malo se utoplio prostor a i mnogo manje sranja je po (crnim) pločicama. Tj na njima se sve vidi a na ovom ništa, povremeno usisam kad i stan i banja. A i vizuelno se lepo uklopilo.

4Bizc9M.jpg

10 hours ago, zorglub said:

Postoje sezonski tepisi?

to moja mama ima trip i menja ..ima tanje tepihe za leto i deblje za zimu...ne bih znala puno o tome ja mrzim tepihe i zavese i nemam ih..

Zamenom tepiha/staza, prekrivača, jastuka, zavesa, itd... na relativno jednostavan način se postiže (sezonska) promena ambijenta.

Edited by Ras

ja mrzim sve te bespotrebne stvari...ok,imam nekoliko jastuka ali nista vise..

gleda te emisije o uredjivanju i jezim se od kolicine  vazni,cupova,raznoraznih ukrasa,prekrivaca, 50 stocica i 150 fotelja i stolica..pa stave jos i dva tepiha jedan preko drugog...ja bih tu poludela..

Kako je tacno tepih beskorisna stvar? Kad je zima bude toplije, kad dete skace onda odrzava koliko-toliko dobre odnose sa komsijom ispod i slicno.

Zavese te stite ako ne zelis da ti svako gleda unutra a nemas roletne npr. (i jedne i druge moras da peres)