darling Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 (edited) imam jednu drugaricu koja je opsesivna u kuhinji, i stvarno joj nije lako s tim u zivotu. kupatilo, ceo stan, s dve zivotinje koje se linjaju, hoda se u cipelama, to joj nista ne smeta, al ako vidi fleku od vode na sporetu od inoksa dobije nervni slom, odma mora da glanca Edited January 6, 2020 by darling
halloween Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Ovo je za mene, kad te gosti pitaju: juu, a gde ti je kuhinja, ti kazes- evo je ovde i oni se ucute.
borris_ Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Ovo je kao onaj vic o Muji. "Znam da si i nek si, samo reci gdje si"
kud u maglu Simoviću Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 1 hour ago, darling said: ako vidi fleku od vode na sporetu od inoksa dobije nervni slom, odma mora da glanca bilzu sam samo je sudopera u pitanju
Frank Pembleton Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 imam jednu drugaricu koja je opsesivna u kuhinji, i stvarno joj nije lako s tim u zivotu. kupatilo, ceo stan, s dve zivotinje koje se linjaju, hoda se u cipelama, to joj nista ne smeta, al ako vidi fleku od vode na sporetu od inoksa dobije nervni slom, odma mora da glanca [emoji3] Tvoja drugarica je moja žena, samo se ne zaustavlja na inoksu [emoji19]... Shiit has hit the fan...
ordi Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 kako da znam gde mi je šta u ovim crvenim kutijama što se vrte?
villiem Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 tu je mnogo truda ulozeno ali sve se svodi na jedno/dva rasklapanja, posle pocnu da otpadaju delovi, meni se pokvario radio kasetofon u tus kabini i sad ko da ga nema
ordi Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 najjače da ne mogu bez radio kasetofona u tuš kabini
Bambula Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Ovaj stocic koji se rasklapa su prodavali oni Rusi sto su skoro pobegli, sad sam se setio da sam uplatio i nikad nisam dobio.
ivy Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 7 hours ago, dùda said: e pa to je problem, mislim, može sve da se izvede kao fleksibilna instalacija, ali upakovati to da se ništa ni sa čim ne zapetljava to je već malo složenija rabota a masna bi kod mene bila već drugi dan, kako da ne ja sam gledala da je neki tip,arhitetka napravio celu kucu da se okrece 360o i bas je pricao o instalacijama koje prolaze kroz sredisnji stub i da je od karoslea dobio inspiraciju kako da ih nekako podeli i postavi da se nista ne zapetlja samo sam zaboravila koji je princip...ali ugl moze..nekako
maheem Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Je l ima neko iskustva sa preciscivacima vazduha? Sedim na brodu u maleckoj pusioni i ne da ne smrdi duvan nego vazduh cak pomalo mirise. Vidim u cosku imaju neki winix plasmavawe...
kud u maglu Simoviću Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 imam ja od pre pola sata šta te interesira?
maheem Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Pa je l šljaka fino? Ja oduševljen vazduhom u pušioni. Čitam rivjuove, deluje zanimljivo. Eliminiše kuhinjske mirise vaaauuu.
kud u maglu Simoviću Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 neš verovat al šljaka to je neki gorenje optiair 203m, u gajbi je kao posle luftiranja po košavi. oseti se 1 planinska prijatnost. sestra mi je radila nešto za gorenje i videla to kod njih u oficu. pitala šta je ovo i jel “čisti” pm2.5, oni nisu znali, pa su tražili “inžinjersku specifikaciju” iz fabrike. i po njoj kao čisti, pa ga je uzela sa 30% nižoj ceni danas mi je javila, a njoj su javili gorenjci da su zavalili po 20kom ambasadi usa i belgije. sad će krenuti u masovniji marketing al će cena biti veća. pošto su zalivadili sve sa lagera neutrališe duhanski dim, i mirise iz kuhinje. nisam ga testirao al ovako na prvu loptu deluje da šljaka. ima hepa filter koji se čisti kada indikator da znak, navodno posle 720 sati. kažu ti iz gorenja da je odličan protiv polenskih čestica, to ću videti kad krene ambrozija od mene preporuka ps vidim u uputstvu da je za prostorije do 20kvm, al ima ručku i lagano se da preneti u drugu prostoriju. gorenje je sada 14k, a sličan xiaomi 24k
maheem Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Thanx kums sunce te grejalo. Sad moram izguglati jedan veliki i jedan mali za wc jer u wcu je odjednom postalo ko u pusionici grrrrr
Recommended Posts