Jump to content
IGNORED

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Mil@n

Recommended Posts

Posted
15 hours ago, Mil@n said:

Pošto je kujna konačno prazna, evo i nje, dođem još spavaću i ljubičasti zid iz dnevne :D

Q9J7DUS.jpg

Posebno drag deo, sve ove slike su bile u kutiji u špajzu od kada sam prvi put sređivao dnevnu (ozbiljnije), ostale od Ćaleta (bio slikar) i njegovih prijatelja sa raznih kolonija.. Stajale tamo jedno 5 ,6 godina, sad probrao i najbolje i najlepše pokačio... 

4AiPiBR.jpg

JiCOwFg.jpg

Namerno sam ostavio onaj trulex onako kako je stajao, da @Valkyrie ne pada puno u bedak, a čak ima i prljavih sudova, eto.. :D

baš je lepo šareno na radost :D

nego, gde je kanta za đubre?

Posted

@Mil@n

Lepa je crvena, kao da delom gledam svoju nekadasnju kujnu ^_^ Crvena mat boja frontova, i ove hvataljke su mislim identicnog izgleda, jedino mi je radna ploca bila neka tamno-zelena sa nekim kao straftama

Nego, tapacirane stolice gde se jede..mogu li se skinuti i oprati ti delovi?

Posted

Mi@lane kad se zenis? 😀 Elem, mozda si plocice u kujni mogao da poredjas ukoso pod 45 stepeni u odnosu na sadasnji izgled, izgedalo bi manje strogo

Posted
1 hour ago, I*m with the pilots said:

Nego, tapacirane stolice gde se jede..mogu li se skinuti i oprati ti delovi?

Koji delovi? :) Ne skida se ništa..

@Haralampije Očigledno nikad :D

Posted

Sledece ces kupiti drvene pa ces bacati ili prati jastucice umesto stolica :lolol:

lepa boja kujne, asocira na krv, mesaru, sheitan

Posted

Nije da ih nisam flekao do sada, ali se skida sve lagano sa malo deterdženta i sunđera. :)

Posted

@Mil@n a jel se ne plasis da ti se slike ne ulepe od masnih isparenja  u kuhinji?

Posted (edited)

:laugh:

opasno je zreo za zenidbu :D

sa srecom!

mi se ne sirimo po zidovima zbog zemljotresa. za svaki slucaj. samo lagane slike i nista vise. i ni slucajno staklo

Edited by mustang
Posted (edited)
9 hours ago, ivy said:

@Mil@n a jel se ne plasis da ti se slike ne ulepe od masnih isparenja  u kuhinji?

Pa zaista retko kuvam tako da ne.. A i imam aspirator, kad kuvam uvek i prozor pičnem na kant, pa kontam da neće biti problema..

Evo montiraju i police u spavaću.. Bela iverica je keva. Lepo izgleda i u sve se uklapa.

Edited by Mil@n
Posted

Mozes ti da pricas sve to ali ako cu ti tu i tatine slike za koje si emotivno vezan skloni ih odatle. 

Lepo su ti okacene slike osim levog dela gde ti teske slike vise nad laksim.  Sredi to. 

A nosi ih iz kuhinje/trpezarije sto pre. 

Posted

slike su komplet ruzne al necu da se mesam

plus prave prostor manjim

Posted

Ili taj zid ili podrum... A u podrum ih neću.

Posted
12 minutes ago, Mil@n said:

Ili taj zid ili podrum... A u podrum ih neću.

pusti ti mene sta brbljam, svako od nas ima svoj ukus. nema te lepote koja moze da zameni emotivnu stranu tih slika i sta ti znace! 

svako pravi onako kako njemu najvise odgovara. iskreno, ja u mojoj kuci  imam 5% svog zida, sve ostalo je muz okitio svojom umetnoscu, posterima krvavih boksera i ufc boraca...prema tome, mogu samo da ti zavidim. o urednoscu da ne pricam. oazim gde gazim po kuci jer su igracke, tegovi, jastuci na sve strane

Posted
On 19.12.2019. at 11:59, nisam ja said:

jedan uređen prostor 

IMG-20191218-211526.jpg

On 20.11.2019. at 20:20, maheem said:

Mi se letos preselili

IMG-20191120-WA0010.jpg

Vid ovih panorama vju panonaca što imaju smisla, slike ko iz lajfstajl magazina a Mahem ladno ima i DJ pult :D

Sviđa mi se ova radna niša, neme veće idile nego kad ti je sve tu na dohvat, žena i deca cvrkuću, ručak se krčka, pivo ladi, ako su kakvi dosadni gosti vadiš se kao se da radiš a tu si, samo koju dobaciš iz čoška, ali zna biti zajebano kad baš baš radiš od kuće i ako je nedaj bože kakav ded lajn, trpi il poso il porodica il oboje.

Gledam malo svoje stare podstarske slike radnih prostora obično to ovako nekako, svako imo svoj  čošak i pre interneta

radni1.thumb.jpg.535906741c59a8ba5ec79affe120f2ce.jpg

Jednom smo imali veliki stan sa veeelikom odvojenom radnom sobom i tu bio baš produktivan (ne i ovako uredan, ovo sredio za slikanje)

radni2.thumb.jpg.afd2792757dee10f497e1c8f363e3981.jpg

Posle kupljen stan, sređen po guštu, ono parada pijanstva i kiča ali jebiga dosta manji a porodica se širi, na kraju mesta jedva za laptop

radni3.thumb.jpg.e04eac171ff61bde84da43e8f99ac0b4.jpg

Sad da prodajemo pa da kupujemo veći, nema većeg stresa pogotovo kad si talentovan da kupiš skupo a prodaš jeftino, ispadne da mi je najjeftinije iznajmit ekstra prostor u komšiluku, nađem za baš baš jeftine pare ali ne da je raspad

radni4.thumb.jpg.38272b66b5e33bfec3ff2a090e3eb6b8.jpg

Nije meni to toliko smetalo, čak sam i pravi koš ubacio al vremenom i ovakav menkejv dopizdi, izbacim krš, malo okrečim, mao ikeja,  žena mi nađe i Ženu™ da sređuje

radni5.thumb.jpg.6c4ed5a35cc912b71ec1bd477061acec.jpg

Sad je opet problem što je meni ognjište gde mi je desktop a znam i noću radit pa sam skoro više ovde nego u domu svom, mislim ima to svoji prednosti  ali ima vala i mana, razmišljam sve više ko i mnogi ovde i nekoj  porodičnoj kućici sa podrumom i potkrovljem, najbolje da svi zasnujemo neko naselje kao forumaška kolonija lol