Jump to content
IGNORED

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Mil@n

Recommended Posts

Posted (edited)

Evo stavih ih na moj server, ne bi trebalo sad da bude problema:

Kauc1.jpg

Kauc2.jpg

Kauc3.jpg

Kauc4.jpg

Kauc5.jpg

Edited by I*m with the pilots
Posted

(Nismo pazarili nista jos uvek, odlozili smo brigu na jos nekoliko nedelja :D )

Raspitivali smo se malo o toj varijanti sa naddusekom, i misljenje profesionalaca je da krajnja udobnost ipak i dalje zavisi od onog dela ispod; dakle ako je osnovni kauc los, nece pomoci naddusek. @darling

Posted
10 hours ago, I*m with the pilots said:

(Nismo pazarili nista jos uvek, odlozili smo brigu na jos nekoliko nedelja :D )

Raspitivali smo se malo o toj varijanti sa naddusekom, i misljenje profesionalaca je da krajnja udobnost ipak i dalje zavisi od onog dela ispod; dakle ako je osnovni kauc los, nece pomoci naddusek. @darling

ima još jedna bitna stvar sa naddušekom, zauzima dosta prostora. meni ceo jedan dvokrilni deo plakara služi da tu stoji preko dana.

Posted
13 hours ago, I*m with the pilots said:

nisam shvatila da se bira izmedju loseg i dobrog, nego da se trazi prosecni. slazem se da nadmadrac nije trajno resenje za krevet na kom ce se spavati u narednih 15 godina, al za kauc na kom ce povremeno spavati gosti dok gostuju u tudjoj (mojoj) kuci, nadmadrac je meni sasvim okej, a moze da se koristi i za zabavne stvari, tipa rasprostres ga u dnevnoj sobi i logorujes ispred televizora za vikend, na primer, il da se slazu kucice od namestaja kad ti dete bude imalo 4 godine, i tako dalje. 

Posted

Gledajte samo da sedalno-ležeći deo bude ravan. Uzeli smo neki na kome uglavnom ja spavam kada dođu gosti, a ležaj em tvrd (to smo hteli), em bregovit (to nismo znali, klipani) - bukvalno mučenje, pre bih na podu spavao, da mogu. 

Posted
2 hours ago, darling said:

nisam shvatila da se bira izmedju loseg i dobrog, nego da se trazi prosecni. slazem se da nadmadrac nije trajno resenje za krevet na kom ce se spavati u narednih 15 godina, al za kauc na kom ce povremeno spavati gosti dok gostuju u tudjoj (mojoj) kuci, nadmadrac je meni sasvim okej, a moze da se koristi i za zabavne stvari, tipa rasprostres ga u dnevnoj sobi i logorujes ispred televizora za vikend, na primer, il da se slazu kucice od namestaja kad ti dete bude imalo 4 godine, i tako dalje. 

Nisi baš pažljivo čitala šta sam pisala :P , treba mi za roditelje koji dodju na duže vreme, dakle da bude udoban i posle 10 dana spavanja na njemu. (Ne znam da li je to moguće though) Tako da ne bih rekla da tražim prosečan već dobar, samo što ne znam kako da prepoznam jer ne mogu da ga isprobam duže od pola sata u radnji :)

Ništa protiv nadduseka.

20 minutes ago, zorglub said:

Gledajte samo da sedalno-ležeći deo bude ravan. Uzeli smo neki na kome uglavnom ja spavam kada dođu gosti, a ležaj em tvrd (to smo hteli), em bregovit (to nismo znali, klipani) - bukvalno mučenje, pre bih na podu spavao, da mogu. 

Hvala, da, i ja to mislim, da treba da bude ucelo taj ležeći deo. Ovaj kauč koji smo gledali ima opciono pomerajući deo gde je glava, da možeš kao da ga podigneš malo ili kao naslon ili dok lezis

Posted

Ako hoces nesto sto je udobno za duze spavanje ovakav mehanizam bi trebalo da je izbor.

Capture.PNG

Posted
Ako hoces nesto sto je udobno za duze spavanje ovakav mehanizam bi trebalo da je izbor.
Capture.thumb.PNG.6afbb3a4b893c13ce5153cb433715c59.PNG
Uhhh ovo je vrlo neudobno...

... Shiit has hit the fan...

Posted (edited)

A gde je ovaj dusek presavijen ? Gde ima to kod nas ?

Edited by Lezilebovich
Posted
24 minutes ago, Frank Pembleton said:

Uhhh ovo je vrlo neudobno...

Zasto? To je klasicni dusek kada se rasiri, doduse nije sa oprugama ali ima 10ak cm ako ne i vise debljine. 

@Lezilebovich

ovaj konkretan je iz Atlasa, jos se razmisljam da li da ga uzimamo jer nije jeftin.

Posted

Hvala. Mene u sledecih messc dana ceka kupovina ovako necega.

Posted (edited)

Vidi, mi smo toliko godina spavali na najobičnijoj Simpovoj "Maji", i dok vremenom postava nije pukla i makaze provirile, ništa nam nije falilo. U principu, samo treba probati.

PS: Koliko para? Meni ovo izgleda skroz ok. Ako niste Mrče, Krajišnici ili Hercegovci, 2m dužine bi trebalo da je sasvim ok.

Edited by zorglub
Posted
Vidi, mi smo toliko godina spavali na najobičnijoj Simpovoj "Maji", i dok vremenom postava nije pukla i makaze provirile, ništa nam nije falilo. U principu, samo treba probati.

PS: Koliko para? Meni ovo izgleda skroz ok. Ako niste Mrče, Krajišnici ili Hercegovci, 2m dužine bi trebalo da je sasvim ok.

E to je drugo to je ok..

I mi dugo godina rabili ležaj Kristina, Tapos proizvodio...

E da kod Kristine je bilo dobro što spavaš u istom pravcu u kojem sediš pa te nasloni sa strane ne "ograničavaju"