Valk Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Preslatko, Ordi. Meni je nameštaj kod starijeg u sobi komb belog i boje drveta, mnogo lepo izgleda, uvek čisto i vedro. Sad mi pade na pamet šta bi Milan radio da mu se neko klizaljkama potpiše na parket &
Mil@n Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 32 minutes ago, Valkyrie said: Sad mi pade na pamet šta bi Milan radio da mu se neko klizaljkama potpiše na parket &
mraki Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 1 hour ago, Mil@n said: Štedljivije su svakako od halogenih (7w LED-a npr menja 70akw halogene sijalice), mislim da su te baš štedljive druga priča. Ja sam ekspert za LED Jesu li smart?
Frank Pembleton Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 @Milan A da ti proveriš struju u stanu, ako ti tako često riknjavaju a različite vrste i porekla... ... Shiit has hit the fan...
Mil@n Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 4 minutes ago, Frank Pembleton said: @Milan A da ti proveriš struju u stanu, ako ti tako često riknjavaju a različite vrste i porekla... ... Shiit has hit the fan... Osram samo riknjavao koji je kao najbolji, Kineska FORMA nijedna...
zorglub Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 23 hours ago, pt 2.0 said: @ordi stolice su ultracute ❤ Ikea.
mraki Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Ja naručio kod njih nešto online. Stigo mail da je poslato iz Poljske
zorglub Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 11 minutes ago, ordi said: Jysk True dat. Pomešao je s ovom.
ordi Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 14 minutes ago, mraki said: Ja naručio kod njih nešto online. Stigo mail da je poslato iz Poljske da, sve im stiže iz Poljske
mraki Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 21 minutes ago, ordi said: da, sve im stiže iz Poljske A pisalo tamo da je na stanju u svim prodavnicama, nisam ni znao da ih imaju toliko. Mislim, nije problem, mogu čekati par dana duže. Uzeo kod njih ranije posteljinu nestandardnih dimenzija jastučnice, pa sad moram i jastuke tu da dokupljujem Imali su baš dobih popusta za crni petak, pa sam nabacao u korpu još nekih sitnica. Jastuk bio 1700.
ordi Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 e pa možda prilikom online kupovine šalju iz tog poljskog magacina, šta znam
mraki Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Pa izgleda. Mislim, nije bitno, više kao fun fact.
ordi Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 a jesu im jastučnice nestandardnih dimenzija. prošle godine uzmem ćerki neku posteljinu s mačkom, a u jastučnicu staje jastuk i po glat.
Recommended Posts