December 2, 20195 yr Preslatko, Ordi. Meni je nameštaj kod starijeg u sobi komb belog i boje drveta, mnogo lepo izgleda, uvek čisto i vedro. Sad mi pade na pamet šta bi Milan radio da mu se neko klizaljkama potpiše na parket &
December 2, 20195 yr Author 32 minutes ago, Valkyrie said: Sad mi pade na pamet šta bi Milan radio da mu se neko klizaljkama potpiše na parket &
December 2, 20195 yr 1 hour ago, Mil@n said: Štedljivije su svakako od halogenih (7w LED-a npr menja 70akw halogene sijalice), mislim da su te baš štedljive druga priča. Ja sam ekspert za LED Jesu li smart?
December 2, 20195 yr @Milan A da ti proveriš struju u stanu, ako ti tako često riknjavaju a različite vrste i porekla... ... Shiit has hit the fan...
December 2, 20195 yr Author 4 minutes ago, Frank Pembleton said: @Milan A da ti proveriš struju u stanu, ako ti tako često riknjavaju a različite vrste i porekla... ... Shiit has hit the fan... Osram samo riknjavao koji je kao najbolji, Kineska FORMA nijedna...
December 3, 20195 yr 14 minutes ago, mraki said: Ja naručio kod njih nešto online. Stigo mail da je poslato iz Poljske da, sve im stiže iz Poljske
December 3, 20195 yr 21 minutes ago, ordi said: da, sve im stiže iz Poljske A pisalo tamo da je na stanju u svim prodavnicama, nisam ni znao da ih imaju toliko. Mislim, nije problem, mogu čekati par dana duže. Uzeo kod njih ranije posteljinu nestandardnih dimenzija jastučnice, pa sad moram i jastuke tu da dokupljujem Imali su baš dobih popusta za crni petak, pa sam nabacao u korpu još nekih sitnica. Jastuk bio 1700.
December 3, 20195 yr a jesu im jastučnice nestandardnih dimenzija. prošle godine uzmem ćerki neku posteljinu s mačkom, a u jastučnicu staje jastuk i po glat.