Valk Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Jebote, ovaj Milan uber ocd urednjaković, uvek se iskompleksiram kad vidim kako mu je sređena gajba. Kod mene vazda neko post-bombing stanje
InvisibleLight Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Da,da 😄 Sad me podsetila boja nj.tepiha da hocu da kupim onaj kao pohabani tepih iz ikeje sto je na reklami devojcica koja klizaljkama guli parket pa navuce taj tepih da se ne vidi
Mil@n Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 28 minutes ago, Valkyrie said: Jebote, ovaj Milan uber ocd urednjaković, uvek se iskompleksiram kad vidim kako mu je sređena gajba. Kod mene vazda neko post-bombing stanje Pa ja volim da je sređeno, ali realno nema tu šta mnogo da pravi haosa jbg. Uglavnom bude sranja po stolu i to je to.
mustang Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 1 hour ago, Mil@n said: Pa ja volim da je sređeno, ali realno nema tu šta mnogo da pravi haosa jbg. Uglavnom bude sranja po stolu i to je to. da ti posaljem muza mog na dva dana....
pt 2.0 Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 On 20.11.2019. at 21:42, Mil@n said: Te retro foteljice su brutalno cool ou jea! jedna od mojih 5 materijalističkih želja je da imam superkul retro fotelje raznih boja i stilova. On 20.11.2019. at 21:42, Mil@n said: u Ikei ih ima vrhunskih ali i cena je ista takva... ideš na ignor.
ordi Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 lepa ti je gajba, milane volim što si pedantan i ulažeš u svoj kutak, svaka čast
Mil@n Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 1 hour ago, pt 2.0 said: ou jea! jedna od mojih 5 materijalističkih želja je da imam superkul retro fotelje raznih boja i stilova. ideš na ignor. Znam na šta misliš, ali veruj mi, solidno dranje za retro fotelje koje su u raspadu a prodaju se po cenama koliko bi vredele kada se skockaju, a to nije mala investicija mada vidim sad da ima i par zanimljivih. Ne kažem da ne vredi, ali što ne razmotriti novo, kvalitetno, a u retro dizajnu, mada ponavljam, barem u ikei su cene... Udarničke. 1 minute ago, ordi said: lepa ti je gajba, milane volim što si pedantan i ulažeš u svoj kutak, svaka čast Hvala, što bi rekli, samo sipam i što sam planirao i što nisam Evo upravo sam poručio nove sijalice, Filips, da probamo i to čudo, 900 dinara komad tih 11 za dnevnu, al kad vratim "stare" tu sam negde... On a serious note, u kuću uvek trpam sa zadovoljstvom, to je no.1 na listi prioriteta uvek.
ordi Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 pa, normalno, to je ipak prostor kom se uvek vraćaš, mora biti skockano sve. a poznajem tebe, imaš i da putuješ i da se lepo obučeš i stan da spremiš, stvarno, svaka čast
pt 2.0 Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 13 minutes ago, Mil@n said: Evo upravo sam poručio nove sijalice, Filips, da probamo i to čudo, 900 dinara komad jesu li to one štedljive, što ih posle za dž u radnji menjaš za nove?
Mil@n Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 1 minute ago, pt 2.0 said: jesu li to one štedljive, što ih posle za dž u radnji menjaš za nove? Štedljivije su svakako od halogenih (7w LED-a npr menja 70akw halogene sijalice), mislim da su te baš štedljive druga priča. Ja sam ekspert za LED
Ras Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Sve super, a jedino što nedostaje na ugaonoj garnituri je naga Maja.
ordi Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 evo i mog malog stola za mali stan još da okrečim i pesma
Ras Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Lepo izgleda! Dopadaju mi se kombinacija svetlog drveta i belog, na sreću aktuelne su, pa ih ima okolo.
ordi Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 hvala trudim se da što više otvorim stan belim, bež i braon nijansama jer je mali, pa ga svaka druga boja pojede
Recommended Posts